spike72 napisał(a):Jeszcze raz THX dla Zell-a i dla kolegi, którego ksywki nie pamiętam, przepraszam
Nie ma za co...
EDIT:
Czarny Bestion hehehe zaczynam być znany tak jak i ty...

www.mazdaspeed.pl
spike72 napisał(a):Jeszcze raz THX dla Zell-a i dla kolegi, którego ksywki nie pamiętam, przepraszam

Czarny Bestion napisał(a):hehehe ja znanybuba74 napisał(a):Czarny Bestion hehehe zaczynam być znany tak jak i ty...![]()
eee tam
gdybym wrzucil zimowki to nikt by nie wiedzial kto ja jestem
kinki napisał(a):tylko zeby ludziska nie brali z ciebie przykladu
bo jeszcze bedzie tak ze niektorzy przed wyjazdem poluzuja kola albo cos jeszcze innego porobia zeby byc znana osobistoscia w klubie

morzemy tylko sprubowac mam nadzieje ,mam nadzieje że nie bierzesz tego tak powarznie bo ja traktuje to jako kolerzensko zabawe killer

Czarny Bestion napisał(a):tak szczerze mowiac to dopiero niedawno sie dowiedzialem kto jest wlascicielem tej mazdy 626 kombi w automacie ktora jechalem
chociaż pamiętasz, że szyb nieodszroniłeś i pojechałeś?? ;D 

Hehehe no napewnobuba74 napisał(a):Czarny Bestion Fajnie to wyglądało. Wszystko było niezłe.
gaz i hamulec buba74 napisał(a):Ja pamiętam jak przyjechało taxi i Waluś zaczął rozmawiać z taxówkarzem...odwraca się i mówi, że nas jest za dużo... liczę: Waluś z Kasią, Michallus, Zell.. kuźwa przecież nas jest czworo... Waluś znowu prowadzi negocjacje... no taxówkarz się zgodził... wsiadamy.... no i dopiero wtedy do mnie dotarło, ze siebie nie liczyłem...
buba74 napisał(a):ale podróż z Kasią leżącą w poprzek auta pozostanie mi długo w pamięci...

buba74 napisał(a):ale podróż z Kasią leżącą w poprzek auta pozostanie mi długo w pamięci...
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)

pamiętna noć powrotna
. Sam nie bardzo pamiętam z kim jechaliśmy, ale wiem że Michallusa z nami nie było
ale spoxik. Nadal rozpamiętuje tę pamiętną noc.Czarny Bestion napisał(a):buba74 Hehehe tak pamientam powiem Ci ze kompletnie nic nie widzialem ale spike72 powiedzial jedz nie przejmuj sie hehehe no wiec jechalem hehehe ale fakt to bylo mocne
hehehe...
ale o tym cichoo..... 

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość