A powiedzcie jeszcze jaki – SATA czy Serial ATA II (wiem tylko że inne kable są potrzebne
Mam jeden dysk (80G) – ma ze 3 lata – będzie chodził z innym?
www.mazdaspeed.pl
Grzyby napisał(a):Dzięki czołgu za nakierowanie
Trochę zmodyfikowałem twoją propozycję i zestawiłem coś takiego
Grzyby napisał(a):Serial ATA II
Grzyby napisał(a):Mam jeden dysk (80G) – ma ze 3 lata – będzie chodził z innym?
Czolgista napisał(a):hehehe z mojego konfiga został chyba tylko procek ale mam nadzieje, że coś tam pomogłem...
Sokool napisał(a):lepszą płytę główną
Sokool napisał(a):Grafę może powercolor z silencerem?
STEffAN napisał(a):Najpierw sie dokladnie dowiedz jakie ma być przeznaczenie tego kompa.
Co ma być w zestawie: np. monitor, klawiatura, mszyka, system itd...
Siw-y napisał(a):do tego windows XP i pakiet Office
Siw-y napisał(a):Czolgista a czym się różni home od Media CenterCzolgista napisał(a): mysz i klawiatura przewodowe czy bezprzewodowe?
niech będzie bezprzewodowe pewnie niewiele droższe![]()
drukarka narazie nie
Sokool napisał(a):STEffAN napisał(a):o ile rzeczywiscie procka sie podkreci
Panie widziałeś gdzieś testy? Dual Core latają jak Core 2 Duo – pełno egzemplarzy robi ponad 3 GHz bez problemu.
STEffAN napisał(a):"O ile sie procka podkreci" oznacza sam fakt zrobienia tej czynnosci.
Czolgista napisał(a):a ten konkretny model obsługuje jeszcze bardzo wysoką rozdzielczość (do 1920x1200) dzięki czemu obraz na takim dużym monitorze LCD będzie bardzo dobrej jakości
Siw-y napisał(a):Grzyby czytaj http://www.microsoft.com/poland/office/ ... fault.aspx
brii napisał(a):Ja nie widzę sensu wydawania nawet zety na Windowsa, skoro tak samo (albo nawet i bardziej) funkcjonalne systemy są za free
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości