Sylwester z grupą Mazdaspeed Śląsk
hola. W sumie to może bym się pisała ale na pewno nie dam odpowiedzi do czwartku. Czy można się wkręcić później? Pozdrawiam
-
Gość
brii napisał(a):A mi się przypomniało – Bimbak mi mówił, że są miejsca na imprezce w Lądku Zdroju (okolice Kłodzka). Da się tam ponoć pouprawiać sporty zimowe jakby ktoś chciał.
Konkrety:
Termin: 28.12.2007 – 2.01.2008
Zakwaterowanie: jakiś ośrodek duży
Cena: trochę ponad 600zł
Jeśli ktoś jest zainteresowany to proszę o odzew – dowiem się więcej
brii jakbyście potrzebowali jeszcze jakieś info na ten temat to możesz udrzeyc do mnie. Postaram sie pomóc
Pozdrawiam!
Winkle Kotliny http://www.mx5klubpolska.pl/forum/viewt ... 93#p490493
KyRy napisał(a):brii napisał(a):A mi się przypomniało – Bimbak mi mówił, że są miejsca na imprezce w Lądku Zdroju (okolice Kłodzka). Da się tam ponoć pouprawiać sporty zimowe jakby ktoś chciał.
Konkrety:
brii jakbyście potrzebowali jeszcze jakieś info na ten temat to możesz udrzeyc do mnie. Postaram sie pomócw końcu to moja okolica a i w robocie mam znajomego z Lądka (właściciela ośrodka wypoczynkowego)
![]()
Pozdrawiam!
Hmm... to moze udalo by sie jakos taniej cos zalatwic

- Od: 30 sie 2007, 17:06
- Auto: Opel Vectra C 2.2
KyRy napisał(a):brii napisał(a):A mi się przypomniało – Bimbak mi mówił, że są miejsca na imprezce w Lądku Zdroju (okolice Kłodzka). Da się tam ponoć pouprawiać sporty zimowe jakby ktoś chciał.
Konkrety:
brii jakbyście potrzebowali jeszcze jakieś info na ten temat to możesz udrzeyc do mnie. Postaram sie pomócw końcu to moja okolica a i w robocie mam znajomego z Lądka (właściciela ośrodka wypoczynkowego)
![]()
Pozdrawiam!
Hmm... to moze udalo by sie jakos taniej cos zalatwic

- Od: 30 sie 2007, 17:06
- Auto: Opel Vectra C 2.2
Podejrzewałem, że tak będzie
Też tak myślę, kto nam zabrani zrobić sylwestra w np. w lutym ?
Fajerwerki też można odpalić 
Porek napisał(a):sylwestrowa niestety tak, ale to nie znaczy że jakoś kiedyś innej nie będzie oczko
Co się odwlecze, to się nie rozleje faja
Też tak myślę, kto nam zabrani zrobić sylwestra w np. w lutym ?
Ja byłbym za tym co by Sylwestra przłożyć na jakąś cieplejszą porę i zanamitować
Hmm??
Trusted computing – Yes or No?
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.