buba74 napisał(a):bo tego się nie da opisać...to trzeba było zobaczyc...
jak większość sytuacji
ale jak o to chodzi to czytałem
www.mazdaspeed.pl
Siw-y napisał(a):Czarny Bestion to jest o tym jak przysnął na stole a kelnerka przyniosła żarło

Globy napisał(a):Relacja ze zlotu, w wolnej chwili zaktualizuje strone:

buba74 napisał(a):A ja się mało nie posikałem..ale jeszcze mam dobrą prostate... buahahahahaha to było Mistrzostwo Swiata... mam jeszcze zdjęzia jak Zielu śpi na imprezie..ale bez zgody nie opublikuje...
symulancie jeden Ty 

Zielu napisał(a):Nie spałem, nie spałem tylko po rozmowie z Kamilem_v6 moim prywatnym czasowstrzymywaczemspadł mi cukier i postanowiłem troszke pomedytować
![]()
Czarny_Bestion a co do chrapania to tylko Tobie przeszkadzało bo nie wlałeś nic w gardziołko![]()
symulancie jeden Ty
przy 

pestek napisał(a):Poetycka dusza się się w Globym obudziła, a może podczas tworzenia, obok leżała jakaś piękna muza z bujnymi bląd lokami rozwianymi na wietrze, muza ze wzgórkami i dolinami, z terenem podmokłym....

waldii napisał(a):taaa,Michallus
ravo napisał(a):albo jedna z lasek globiego
ravo napisał(a):Michallus

Janek 323f napisał(a):Był to mój pierwszy zlot i jestem pod wrarzeniem postaram sie mie opuścic żadnego zlotu (towarzystwo było super) dziekuje za wszystko Faraonce30 że nas wkreciła warto było
Nie ma za co,jak wiesz masz sąsiadke "szatana"
.Mam dar przekonywania,namawiania,coooooooooo????Ciesze się,że jesteście zadowoleni a następnych Zlotów nie możecie opuścić-boooo wyciągne z Madzi "pałe"
i Was przekonam
.Ważne i co należy dodać-jestem dumna z Ciebie i Waszej Madzi za wrócenie z dyplomem do domku
.Wiedziałam,że nie wrócisz z pustymi rączkami.Twoja technika jazdy jest super a i Madzia wiele może"przetestowałam ją jak nią jeżdziałam do szkoły<lol> ,dobrze,że foto radar nie wystawili mili panowie
".<br> Globy,pięknie opisałeś Zlot 
faraonka30 napisał(a):Nie ma za co,jak wiesz masz sąsiadke "szatana"
faraonka30 napisał(a):a następnych Zlotów nie możecie opuścić-boooo wyciągne z Madzi "pałe"
faraonka30 napisał(a):Twoja technika jazdy jest super a i Madzia wiele może

Janek 323f napisał(a):Oj tak z Ciebie szatan nie kobieta
faraonka30 napisał(a):Madzia wiele może
)Moze na nastepnym zlocie ja wezme udzial w wyscigu legalnie 
faraonka30 napisał(a):.Ważne i co należy dodać-jestem dumna z Ciebie i Waszej Madzi za wrócenie z dyplomem do domku

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość