Pilnie poszukuję schematu ogrzewania tylnej szyby!
Najlepiej do MX-3 , ale pewnie identyczny jest w 323, a niewiele się różni w 626
Więc jeżeli ktoś ma schemat do któregoś z modeli to proszę o pomoc (tzn. przesłanie na priva)
Schemat ogrzewania tylnej szyby (MX-3 EC)
Strona 1 z 1
Liczyłem na to że Morderator nie będzie ingerował w temat a tu mam niestety napisane że problem dotyczy MX-3
No i zgodnie z moim założeniem że każdy zobaczy jaki schemat ("a może to 323 albo 626", warto sprawdzić- pomyśli)
Ale mam teraz jak wół MX3, więc każdy zobaczy, e tam MX3 to nie ma co patrzeć bo ja mam 626 to i tak nie pomogę, bo pewnie mam inne schematy...
Nie sądziłem że mój "przebiegły" plan tak szybko w łeb weżmie
Ale już mam lepszy- dam jeszcze tematy o szybie ale w 323 i drugi w 626
Wtedy każdy posiadacz w/w modeli będzie się interesował!
Jak na razie mogę tylko Patryka rozgrzeszyć, bo jako jedyny się odezwał!
Dzięki Patryk za chęci!
Pozdrawiam
No i zgodnie z moim założeniem że każdy zobaczy jaki schemat ("a może to 323 albo 626", warto sprawdzić- pomyśli)
Ale mam teraz jak wół MX3, więc każdy zobaczy, e tam MX3 to nie ma co patrzeć bo ja mam 626 to i tak nie pomogę, bo pewnie mam inne schematy...

Nie sądziłem że mój "przebiegły" plan tak szybko w łeb weżmie
Ale już mam lepszy- dam jeszcze tematy o szybie ale w 323 i drugi w 626

Jak na razie mogę tylko Patryka rozgrzeszyć, bo jako jedyny się odezwał!
Dzięki Patryk za chęci!
Pozdrawiam
Przepraszam, zapedzilem sie. Normalnie dopisuje ten nawias tylko do starszych postow. Nastepnym razem bede sie bardziej kontrolowal.
Schemat do MX3:
Oznaczenia kolorow kabli znajdziesz w topicu z symbolami. Jesli potrzebujesz widoku wtyczek, to napisz ktorych. Jesli nie działa Ci ogrzewanie, to w pierwszej kolejnosci sprawdz przekazniki, a dokladnie kable, ktore do nich dochodza (zaraz przy przekazniku).
Pozdrawiam.
Schemat do MX3:

Oznaczenia kolorow kabli znajdziesz w topicu z symbolami. Jesli potrzebujesz widoku wtyczek, to napisz ktorych. Jesli nie działa Ci ogrzewanie, to w pierwszej kolejnosci sprawdz przekazniki, a dokladnie kable, ktore do nich dochodza (zaraz przy przekazniku).
Pozdrawiam.
the right man in the wrong place...
Spoko Patryk!
Jeszcze pewnie zdążysz mi kiedyś pomóc (sądząc po częstotliwości awarii w mojej MX
)
Chciałbym, żeby ją awarie nękały jak niegdyś 626 `88 2.0 90KM mojego ojca, czyli przez ponad rok nic...
No ale jestem dobrej myśli
Jeszcze pewnie zdążysz mi kiedyś pomóc (sądząc po częstotliwości awarii w mojej MX
Chciałbym, żeby ją awarie nękały jak niegdyś 626 `88 2.0 90KM mojego ojca, czyli przez ponad rok nic...
No ale jestem dobrej myśli
Strona 1 z 1