marta napisał(a):Mam problem, ze znalezieniem akumulatora
w pierwszym lepszym sklepie z akumulatorami z katalogu dobiera Ci odpowiedni model .
www.mazdaspeed.pl
marta napisał(a):Witam ,
Mam problem, ze znalezieniem akumulatora do mojej mazdy 323 C 96r. Poprzedni akumulator byl niemiecki i mial specyficzne wymiary (170 szer. 230 dł,170 wys) Ani Bosh ani Centra, nie maja takich wymiarów akumulatorów w swoich katalogach....POMOŻCIE, DORADZCIE cos![]()
Grzyby napisał(a):Idąc twoim tokiem rozumowania można spokojnie wpakować do auta aku 500Ah – w końcu to i tak bez różnicy.
– wszystkie akku zdrożały, nie tylko Centry.sołtys napisał(a):centry strasznie zdrożały
Grzyby napisał(a):Gwarantuję że akumulator za duży będzie nadawał się do wymiany wcześniej niż prawidłowo dobrany.
Grzyby napisał(a):– wszystkie akku zdrożały, nie tylko Centry.
Grzyby napisał(a):P.S. Co to FORSA? Nie spotkałem się jeszcze z taką firmą.
czintos napisał(a):6. Przy układzie wydechowym są takie osłony jedna jest urwana z jednej stronuy i lekko mi brzęczy moge to wywalić?
A myślałem, że to niemożliwe...topik napisał(a):Jeżeli blacha przeszła przez śrubę to wytnij z cienkiej blaszki szersze podkładki i będzie dobrze. Pozdrawiamczintos napisał(a):6. Przy układzie wydechowym są takie osłony jedna jest urwana z jednej strony i lekko mi brzęczy moge to wywalić?
bodi 4G napisał(a):nic sie nie swieci zadnej reakcji
GofNet napisał(a):blacha przeszła przez śrubę
Widziałem juz w DiTD 45Ah – tez daje radeslav napisał(a):mysle ze futura bez problemu da sobie rada
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości
Moderatorzy Opinie i Poradniki