dyplomy sie naleza najlepszym, wiec czemu nie nam
a wyniki z Olivii traktuje jako przeklamanie alkomatu
PS: Porek wiesz ze pacierza i alkoholu nie odmawiam
www.mazdaspeed.pl
Sokool napisał(a):Marcin napisał(a):Ten co miał mieć bliżej w powrotnej drodze... buehehehehehe a był 20 min za nami
Bo mnie taka jedna czarna bestia spowalniała
noo... na zlot to ty sie wlekles za nami musialem brii dlugimi walic zeby zwolnil bo juz mi znikales ze wstecznego lusterka

by powiedzieli.
pestek napisał(a):Może na letnim zlocie w 2008 By się pojawili. To Inni coś mądrego by powiedzieli.

Ty juz swoje powiedziałeś...

Czarny Bestion napisał(a):przynajmniej nie wyroznialem sie zbytnio z tlumu moja abstynecja
buba74 napisał(a):Tak na marginesie to reportaż jakiś niedopracowany był..jakby na kolanie robiony... poprostu zabrakło ogólnych ujęć uczestników....wystarczyło pokazać ile aut przyjechało....

Czarny Bestion napisał(a):Hehehe aaa widzisz nikt sie nie kapl wmieszalem sie w tlum

buba74 napisał(a):Czarny Bestion napisał(a):Hehehe aaa widzisz nikt sie nie kapl wmieszalem sie w tlum
ale oczy to miałeś jakieś zmulone...![]()
Ja z Zellem skutecznie się wyluzowaliśmy...pamiętam, ze miałem głośne wejście do pokoju...

Czarny Bestion napisał(a):tak wiec wydaje mi sie ze to byla wlasnie tego przyczyna
bo kelnerka to nawet po 10 piwie by mi się nie spodobała.. 
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość