BYDGOSZCZ – spotkania co piątek / Tesco lub Torbyd 21.00 – 22.30 / KFC 22.30 –> End
_Pe-Pe_ napisał(a):No nie wiem, dajcie mi znac jak sprawa wygląda.... Pozdro!
Jaka sprawa? Że ze znajomym chcesz wpaść, z mojej strony – nie ma problemu, [tiiit]
Piotruś napisał(a):Chcesz być z sandersem w teamie?
mysle ze damy rade
–=[SzkodniK]=– –=[506112282]=– –=[790525980]=– –=[szkodnikbyd@gmail.com]=–
szkodnik_byd napisał(a):Piotruś napisał(a):Chcesz być z sandersem w teamie?
mysle ze damy radezreszta zawsze mozna zrobic losowanie teemow bedzie sprawiedliwiej
Dobra
_Pe-Pe_ napisał(a):...pewnie szans nie mamy ale bedzie zabawnie

Uczestnicy:
1) Five
2) Piotruś
3) karaś
4) Pablo (karasia boyfriend)
5) sanders
6) szkodnik
7) PePe
8) PePe'go koleżka
Piotruś napisał(a):1) Five
2) Piotruś
3) karaś
4) Pablo (karasia boyfriend)
5) sanders
6) szkodnik
7) PePe
8) PePe'go koleżka
9) Jacol
Mmm... Przy 3 tysiączkach brzmi jak 50Cent, wygląda jak Pussy Cat Dolls, a jeździ jak The Game na osiemnastu calach... with evil gas from the bottom of hell... buahahaha... n2o
Best ET 1/4: 14.8s (Czaplinek '12) Best RT: 0,123s (Czaplinek '12)
Moja Madzia ;)
Moja Madzia ;)
Fiveopac napisał(a):![]()
Tak się nie ciesz bo i tak dla ciebie nie mam karty klubowej
Rozumiem ze wieczorem jakas imprezka
Mmm... Przy 3 tysiączkach brzmi jak 50Cent, wygląda jak Pussy Cat Dolls, a jeździ jak The Game na osiemnastu calach... with evil gas from the bottom of hell... buahahaha... n2o
Moja Madzia ;)
Moja Madzia ;)
Jacol napisał(a):Rozumiem ze wieczorem jakas imprezkaBo zostaje do niedzieli
Coś trzeba będzie wykombinować
piotr_szp napisał(a):Jak można to postaram się na 15 być pod tesco, nie wiem czy skończę robotę bo mam nie pisany czas pracy!
Ale chociaż wpadnę zobaczyć!

Jak można to postaram się na 15 być pod tesco, nie wiem czy skończę robotę bo mam nie pisany czas pracy!
Ale chociaż wpadnę zobaczyć!
Koniecznie
Tak się nie ciesz bo i tak dla ciebie nie mam karty klubowej usmiech
A karte IC?
Less roof, more fun

Fiveopac napisał(a):Tak się nie ciesz bo i tak dla ciebie nie mam karty klubowej usmiech
A karte IC?
Co Ty. Akurat dla mnie i dla Ciebie zabrakło
Piotruś napisał(a):Co Ty. Akurat dla mnie i dla Ciebie zabrakło Ciekawe, dlaczego?
Spoko, reszta ma karty IC to wam cos kupi
Moja Madzia ;)
Moja Madzia ;)
Fiveopac w Rykach przekazałam Jacolowi karty klubowe + IC dla Twojego regionu. Przepraszam że to tyle trwało, ale po prostu się nie wyrobiłam. Natomiast rzeczywiście brakowuje Twojej karty klubowicza (nie pytaj-nie wiem skad wzieła się baza która poszła do firmy drukującej karty) Na chwilę obecną sprawę kart przejął Grzyb.... Ma listę dla kogo brakowało kart i będą one w najbliższym czasie dorabiane.
Five nie dostałeś karty IC wczesniej od Globiego? Miałam cię na rozpisce PRów do których wcześniej poszły same karty zniżkowe. Jeżeli nie masz to Ci doślę
Five nie dostałeś karty IC wczesniej od Globiego? Miałam cię na rozpisce PRów do których wcześniej poszły same karty zniżkowe. Jeżeli nie masz to Ci doślę

good girls go to heaven bad girls go everywhere...
malutka napisał(a):Fiveopac w Rykach przekazałam Jacolowi
Oni to wiedzą kocie
Moja Madzia ;)
Moja Madzia ;)