KIELCE – spotkania regionalne
uuuuuuuuuuuuuuuu Mr.M współczuje
, cholera takie sprawy jak płyn chłodniczy to piorytet , szkoda że tak drogą i hu...ą masz przygodę 

staśRobi się troszeczke OT ale zapytam, z Twojej wypowiedzi wynika że nie może być sucho w zbiorniczku wyrównawczym. To prawda? Myślałem że tam się gromadzi nadmiar i jeżeli jest za dużo to się skropli i nadal będzie susza.
Więc jak to jest. Ja mam susze od 5000tyś km. Może dolać co
A swoją drogą też miałem wode ale w miare szybko się skapnołem i zrobiłem płukanko prestonem wlałem płyn i dla pewności jeszcze koncentrat. Powodzonka
- Od: 4 wrz 2007, 20:18
- Auto: Mazda 323F 1.5 DOHC
yaro2003 napisał(a):Ja mam susze od 5000tyś km. Może dolać co
obowiązkowo dolać – jak silnik jest rozgrzany to płyn zwiększa swoją objętość i nadmiar leci do wyrównawczego. Jak silnik stygnie wtedy zasysa go z powrotem. Jak masz teraz sucho to wlej na F.
Dokładnie tak jak napisał Grzyby niewolno doprowadzać do tego aby w zbiorniczku niebyło ani grama płynu no chyba że chcesz sobie zafundować remont silnika
a pozatym jest to układ otwarty w związku z tym płun może czasami potroszku odparowywać.
- Od: 18 lip 2007, 16:07
- Auto: 323f 2.0 DITD BJ
staś, robicie spotkanie teraz?
Bo nie wiem czy dać nowy termin w temacie?
Mnie i bananmina nie będzie – RYKI
Bo nie wiem czy dać nowy termin w temacie?
Mnie i bananmina nie będzie – RYKI

Ja niewiem nic narazie podejzewam ze raczej nie Mr.M unieruchomiony ja brak kasy a i pogoda niezaciekawa pozatym w przyszłym tygodniu mamy poszukac jakiejs knajpki z dobrym parkingiem więc raczej nic z tego w tem weekend
Co do Ryk to prosze godnie nasz region reprezentować
Co do Ryk to prosze godnie nasz region reprezentować
I po spocie w Rykach, było zimno, ale fajnie, z Kielc wyjechaliśmy po 7 rano, w kolumnie Grzyby i bananmin, potem za Kielcami dołączył Goofy2 w swojej mazdzie 2 ,oraz w Szydłowie przepiękna Mx3 kameleon. W tej kolumnie dojechaliśmy do Ryk, na lotnisku byliśmy pierwsi, ale po chwili dojechała reszta i sie rozpoczeła impra
wjazd, ustawienie autek w szeregu,
TVN TURBO przyjechał, pokręcili sie troche z kamerą
każdy mógł przejechać odcinek specyjany z instruktorem
był wyścig na 1/4 mili (moje kombi pojechało 3 razy)
niestety nie mogłem zostać na wieczorną część integracyjną
wróciłem wraz z Mx3 do domu wieczorem
ogólne było gicior, do następnego spotkania Panie i Panowie
wjazd, ustawienie autek w szeregu,
TVN TURBO przyjechał, pokręcili sie troche z kamerą
każdy mógł przejechać odcinek specyjany z instruktorem
był wyścig na 1/4 mili (moje kombi pojechało 3 razy)
niestety nie mogłem zostać na wieczorną część integracyjną
ogólne było gicior, do następnego spotkania Panie i Panowie
bananmin napisał(a):przepiękna Mx3 kameleon
która jak się później okazało wygrała konkurs na najładniejsze auto tuningowane
Ekstra że się podobało na zlocie, szkoda że nie mogłeś zostać na imprezę w hotelu (wrażenia bezcenne)

Grzyby napisał(a):Ekstra że się podobało na zlocie, szkoda że nie mogłeś zostać na imprezę w hotelu (wrażenia bezcenne)
No ja sie domyślam już prawie klate pokazałeś

żałuje , ale sam widziałeś Grzyby że grypsko mnie trzyma
, a w takim stanie to nie impeza
Jak w tym tygodniu Panowie? (a może się i jakas kierowniczka trafi?)
sobota czy niedziela?
Wyzdrowieli?
Mr.M – co z autem?
sobota czy niedziela?
Wyzdrowieli?
Mr.M – co z autem?
Grzyby "co wygina śmiało ciało" , ja wole niedziele, ale w sobote postaram sie dotrzeć 
Witam kolegow i moze kolezanki kidys
Wiec tak auto mam juz poskladane ! Sprawdzam je ale chyba jest ok co sie okazlo blok powiedzmy na 90% jestOK z bierzacych spraw jeszcze musze wymienic plyny w skrzyni i bedzie Supcio
hehe obecny plyn zamarza dopiero przy – 43 wiec mozna jezdzic <lol2>
Suchajcie ja proponuje niedzielka wieczorkiem kolo 19 spotkac sie pod KCK i pojechac na Warszawska do knajpki kolo domu rzemiosla naprawde fajne miejsce parking ogolnie cacanie dla nas
Tak czytam i naprawde Bardzo zaluje ze nie pojechalem na Ryki ale to wszystko tak sie zgromadzilo ze az mnie nosi z nerwow ze tak do
wyszlo ale coz moze sobie z wami kiedys odbije
no to tyle nie jutro podjade zrobie fotke knajpy i mape aby kazdy mogl wyliczyc trase
Pozdrawiam
Wiec tak auto mam juz poskladane ! Sprawdzam je ale chyba jest ok co sie okazlo blok powiedzmy na 90% jestOK z bierzacych spraw jeszcze musze wymienic plyny w skrzyni i bedzie Supcio
Suchajcie ja proponuje niedzielka wieczorkiem kolo 19 spotkac sie pod KCK i pojechac na Warszawska do knajpki kolo domu rzemiosla naprawde fajne miejsce parking ogolnie cacanie dla nas
Tak czytam i naprawde Bardzo zaluje ze nie pojechalem na Ryki ale to wszystko tak sie zgromadzilo ze az mnie nosi z nerwow ze tak do

no to tyle nie jutro podjade zrobie fotke knajpy i mape aby kazdy mogl wyliczyc trase
Pozdrawiam
Mazda 6 User :)
- Od: 18 wrz 2007, 21:32
- Auto: Mazda 6
Mr.M widze że wziołeś sobie do serca na maksa organizowanie spotkań to postawa godna prawdziwego klubowicza
Co do spotkania mi pasuje w każdym terminie więc czekam na ustalenia
Co do spotkania mi pasuje w każdym terminie więc czekam na ustalenia
Czesc
No to suchajcie niestety czasowo sie nie wyrobilem ze zrobieniem fotek knajpki
Wiec jest ona w budynku handlowo uslugowyn na ul. Warszawskiej 34 kolo sklepu ze skuterami motocyklami itp. za jest dom rzemiosla gdzie jest przychodnia dentystyczna i inne firmy. To taki pierwszy wysoki budynek jadac Warszawska od strony Rynku ciezko nie trafic
Pnizej daje mapke
Wiec jutro skoluje chwile to nawet cykne telefonem ! Aby wiedzieć jaki to lokal jest
parknig tez nawet ok mi sie wydaje w Niedziele powinien byc pusty i dla nas
Plan spotkania tak mi sie wydaje
19 Spotkanie pod KCK standard zebranie sie do kupy (w kupie sila)
19:30 – 20 Podjazd do knajpki na Warszawskiej postaram sie zarezerwowac stolik
Program w knajpie
bez komentarza
22 Mozliwe powroty
Panowie ale nie zapominajmy jest zima jak chcecie zmienic godziny spotkania smialo pisac ustalimy jakies dogodne terminki
Pozdrawiam
ps mozecie juz siasc przemowilem

No to suchajcie niestety czasowo sie nie wyrobilem ze zrobieniem fotek knajpki
Pnizej daje mapke
Wiec jutro skoluje chwile to nawet cykne telefonem ! Aby wiedzieć jaki to lokal jest
Plan spotkania tak mi sie wydaje
19 Spotkanie pod KCK standard zebranie sie do kupy (w kupie sila)
19:30 – 20 Podjazd do knajpki na Warszawskiej postaram sie zarezerwowac stolik
Program w knajpie

22 Mozliwe powroty
Panowie ale nie zapominajmy jest zima jak chcecie zmienic godziny spotkania smialo pisac ustalimy jakies dogodne terminki
Pozdrawiam
ps mozecie juz siasc przemowilem

Mazda 6 User :)
- Od: 18 wrz 2007, 21:32
- Auto: Mazda 6
Mr.M napisał(a):ps mozecie juz siasc przemowilem
Tak jest wodzu