Pozdrawiam
KIELCE – spotkania regionalne
Oki mariusz sobota tj dzisiaj ja bede
zobaczymy jak z frekwencja jak cos dam raporcik skoro ciebie ma nie byc
To koledzy do zobaczenia moze przeglosujemy jakies wyjscie do knajpku lub cos jak nas bedzie jakas gromadka
Pozdrawiam
Pozdrawiam
Mazda 6 User :)
- Od: 18 wrz 2007, 21:32
- Auto: Mazda 6
czołem
pytanko mam: jaką trasą jedzieci do ryk?? może by połączyć siły na trasie
pytanko mam: jaką trasą jedzieci do ryk?? może by połączyć siły na trasie

"... prędkość była ok, to zakręt był za wąski..."
bazyl wspaniały napisał(a):pytanko mam: jaką trasą jedzieci do ryk?? może by połączyć siły na trasie
jeszcze się zastanawiamy – na razie jest opcja Radom – Kozienice ale nic nie jest przesądzone
Jak ustalimy to wstawię info w temacie "Rykowym"
Mr.M napisał(a):dzisiaj ja bede usmiech zobaczymy jak z frekwencja jak cos dam raporcik
no i jak tam było?
Nie zdziwię się jak byłeś sam – pogoda dzisiaj była tragiczna
Fakt wszystko przez pogode <b>!</b>
Frekewncja no nie powiem aby powalil ale
1.<b>Staś</b> – przyjechal zuch chlopak bo przeziebiony ale ni deszcz ni inne czynniki
go nie powstrzymaja na przyjazd na spoty
2.<b>Mr.M</b> – samo przez sie rozumie
3.<b>Qlek</b> kolega z Uno
i po pewnym czasie zjawil sie kolejny <b>znajomy w Mazda 323F</b>
wiec frekwencja jak na taka pogode byl nawet OK
Co sie działo najpierw nie co zmoklimsy gadajac potem gadanko przenioslo sie do Uno skad przez [jakie?] drzwi bylo wypatrywanie czy ktos dojedzie . W momencie kiedy przyjezdzal kolega w 323F wyszlimy mu na przeciw ze skutkiem hmm telefonu aby do nas trafil za duzo bylo widac pomaranczowych auto busow na parkingu
hehe tak taki zarcik ... ale ogolnie pogadane bylo no i kazdy po jakis nie calej godzince pojechal w swoja strone
To tyle ze spotkania do nastepnego
Jedno co pogadalismy ze staskiem i przydalo by sie ustalic jakis jeden termin spotkan i miejsca ? ? ale to juz do omuwienia i ustalenia . Nie bawem przedstawie wam propozycje i ja przedyskutujemy
Pozdrawiam
Frekewncja no nie powiem aby powalil ale
1.<b>Staś</b> – przyjechal zuch chlopak bo przeziebiony ale ni deszcz ni inne czynniki
2.<b>Mr.M</b> – samo przez sie rozumie
3.<b>Qlek</b> kolega z Uno
i po pewnym czasie zjawil sie kolejny <b>znajomy w Mazda 323F</b>

wiec frekwencja jak na taka pogode byl nawet OK
Co sie działo najpierw nie co zmoklimsy gadajac potem gadanko przenioslo sie do Uno skad przez [jakie?] drzwi bylo wypatrywanie czy ktos dojedzie . W momencie kiedy przyjezdzal kolega w 323F wyszlimy mu na przeciw ze skutkiem hmm telefonu aby do nas trafil za duzo bylo widac pomaranczowych auto busow na parkingu
To tyle ze spotkania do nastepnego
Jedno co pogadalismy ze staskiem i przydalo by sie ustalic jakis jeden termin spotkan i miejsca ? ? ale to juz do omuwienia i ustalenia . Nie bawem przedstawie wam propozycje i ja przedyskutujemy
Pozdrawiam
Fakt że tych autobusów to ze 20 sztuk stało więc każdy się mógł pomylić...
Powiem wam że ten deszczyk to nawet postawił mnie na nogi i pewnie byłbym chory jeszcze bardziej gdybym nieprzyjechał
Więc podsumowując mamy nową 323f ba w klubie
P.S. Mr.M mam nadzieje że dziś nieumieasz

Powiem wam że ten deszczyk to nawet postawił mnie na nogi i pewnie byłbym chory jeszcze bardziej gdybym nieprzyjechał
P.S. Mr.M mam nadzieje że dziś nieumieasz
- Od: 18 lip 2007, 16:07
- Auto: 323f 2.0 DITD BJ
Mr.M napisał(a):ale to juz do omuwienia i ustalenia
Mr.M popracuj trochę nad orto
szkoda że pogoda nie rozpieszczała bo też bym się zjawił ale moja ukochana mnie nie puściła (nie mówie teraz o 323 f BJ bo ona zawsze chętna)
staś napisał(a):Więc podsumowując mamy nową 323f ba w klubie
szkoda ze nie BJ
Tymczasem pozdrawiam i wybieram sie następnym razem
- Od: 12 paź 2007, 22:24
- Auto: 323 f (bj) '99 1.5
organista napisał(a):staś napisał:
szkoda ze nie BJ
Szkoda że nie BG
organista napisał(a):szkoda ze nie BJ
staś napisał(a):Szkoda że nie BG
weźcie przestańcie bo jeszcze sobie ktoś pomyśli że nie chcecie innych aut na zlotach

I bardzo dobrze że jest inny model
Dobrze byłoby jakby się udało zebrać wszystkie modele Mazdy w Kielcach

Grzyby napisał(a):Dobrze byłoby jakby się udało zebrać wszystkie modele Mazdy w Kielcach
Bardzo dobrze by było a jeszcze lepiej gdyby to uwiecznić i potem wrzucić w tem.
Grzyby apropo zdjęć to tżeba dopaść naszeko regionalnego uturbiacza 121

Cykałem foty moge podesłać lub wrzucic tutaj,a tak przy okazji ja na spocie zjawie sie dopiero w połowie grudnia,bo mazda jest juz rozebrana do malowania i silnik jest wyjęty
,Stasiu jak cie tak smeiszy ten uturbiacz to zobaczymy czy twoje 323 da mojej 121 rade
Edit:

Edit:

In Progress-->Mazda 121 1.4 16V turbo
Biały Nissan Silvia S13 1.8 Turbo
Biały Nissan Silvia S13 1.8 Turbo
- Od: 23 paź 2007, 11:56
- Auto: Mazda 121 1.4 16V i Nissan S13
Ooooooooooooo, są i foty
Ale widzę że muszę zabierać na spotkania swój aparat ze statywem
W nocy bez tego to ani rusz ....

Ale widzę że muszę zabierać na spotkania swój aparat ze statywem
W nocy bez tego to ani rusz ....
Michal89 napisał(a): ,Stasiu jak cie tak smeiszy ten uturbiacz to zobaczymy czy twoje 323 da mojej 121 rade
No ja chętnie to sprawdze
I niemyśl że mnie to śmieszy bo ja jestem pełen podziwu że masz taki zapał do tego i chętnie zobacze co z tego wyjdzie, ja wolałbym wżucicjakieś 1.6 16v i to dopiero uturbić ale to twoja sprawa życze powodzenia
Panowie czy szykujecie jakiś spocik w tym terminie: 23 – 25 listopad 2007. Chętnie bym się z wami spotkał i wzbogacił spota o nową 323F full wypas :–] Tylko że jestem bardzo zapracowanym i zamotanym czlowiekiem
Na nic nie mam czasu, w tym terminie będę w kielcach (50km). Jak coś to dajcie znać kiedy i o której urwe się z wykładów :–]
GrzybyDzięki za info na PM
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
GrzybyDzięki za info na PM
- Od: 4 wrz 2007, 20:18
- Auto: Mazda 323F 1.5 DOHC
yaro2003 napisał(a):Panowie czy szykujecie jakiś spocik w tym terminie: 23 – 25 listopad 2007
pewnie będzie spotkanko 24 lub 25go.
Kontroluj temat – w nazwie będzie info
Witam
hmm no spotkanie bedzie napewno polecam 25 niedziela
a najblizsze moze 18 ?
i panowie pierwszy mroz pokazal co umie u duze szkody jeszcze szacowane ale wezyki od chlodnicy do wymiany bo kaj jechalem patrze na temperatur silnika max juz chce sie zatrzymac jak nie jeb.... walnie to motylanoga zawal mowie po silniku ale nie naszczecie widze przewod rozwalony ale co dalej nie wiem
wiec pilnujcie jakie macie plyny w aucie !
Pozdrawiam
hmm no spotkanie bedzie napewno polecam 25 niedziela
i panowie pierwszy mroz pokazal co umie u duze szkody jeszcze szacowane ale wezyki od chlodnicy do wymiany bo kaj jechalem patrze na temperatur silnika max juz chce sie zatrzymac jak nie jeb.... walnie to motylanoga zawal mowie po silniku ale nie naszczecie widze przewod rozwalony ale co dalej nie wiem
Pozdrawiam
Mr.M,
Miejmy nadzieję że to tylko węże pękły. Ale fakt – kto nie wie co ma w układzie niech kupi koncentrat i leje do chłodnicy.
Jak z twoim wyjazdem na Ryki? Wyrwiesz się?
Widziałeś nasz temat w dziale "zlotowym"?

Miejmy nadzieję że to tylko węże pękły. Ale fakt – kto nie wie co ma w układzie niech kupi koncentrat i leje do chłodnicy.
Jak z twoim wyjazdem na Ryki? Wyrwiesz się?
Widziałeś nasz temat w dziale "zlotowym"?
Czesc niestety nie ma szans pierwsze jednak musze byc na wizytacji w firmie a 2 auto jest naprawde w nie za fajnym stanie chlodnica polowa wenzykow gumowych pompa wody i jeszcze sa prowadzone ogledziny bloku do wymiany wiec ladnie auto u mechanika bedzie stac sam mi juz powiedzial ze na week nie mam co liczyc wiec krotko powiem koledzy u mnie Kiła Mogiła z wyjazdem
swoja droga sam koszt naprawy tez mnie przeraza nie co bede chcial sam zrobic ale resze musi juz spec ... ze wybaczcie
Pozdrawiam
Pozdrawiam
o fuuuuuuuuuuck!
Mam nadzieję blok jest cały.
No nic – myślami będziemy z tobą i wypijemy zdrowie twoje i autka.
Kurcze, no ale szkoda
Mam nadzieję blok jest cały.
No nic – myślami będziemy z tobą i wypijemy zdrowie twoje i autka.
Kurcze, no ale szkoda
Oj to sie narobiło i lipa z pojedynku MX3 V6 Z 323F 1.8 GT
A juz taką miałem na nią chrapke
A tak serio to oby blok pozostał w jednym kawałku, ja miałem suchytko w zbiorniczku wyrównawczym ale wolałem poczekac na pensje i kupic płyn niz dolewac wody.
Pozdrawiam.
A juz taką miałem na nią chrapke
A tak serio to oby blok pozostał w jednym kawałku, ja miałem suchytko w zbiorniczku wyrównawczym ale wolałem poczekac na pensje i kupic płyn niz dolewac wody.
Pozdrawiam.