rozczarowanie!
Strona 1 z 1
jestem strasznie rozczarowany tym forum!
jestem na kilku forach internetowych i jeszcze na zadnym nie spotkalem sie z takim lekcewazeniem. napisalem temat w ktorym zadalem kilka pytan i po kilku minutach znalazl sie w koszu z odpowiedzia administratora zebym poszukal sobie odpowiedzi w opiniach uzytkownikow (pytania byly na temat jednego z modeli mazdy)! do tej pory myslalem ze na forum zadaje sie pytania i uzyskuje sie odpowiedzi na nie od osob ktore mialy badz maja doczynienia z dana kwestią, a tu widze ze inaczej traktuje sie pytajacego (jego temat umieszcza sie w koszu)
tak wiec brawo dla pana administratora ze tak mnie potraktowal!
pozdrawiam wszystkich forumowiczow
jestem na kilku forach internetowych i jeszcze na zadnym nie spotkalem sie z takim lekcewazeniem. napisalem temat w ktorym zadalem kilka pytan i po kilku minutach znalazl sie w koszu z odpowiedzia administratora zebym poszukal sobie odpowiedzi w opiniach uzytkownikow (pytania byly na temat jednego z modeli mazdy)! do tej pory myslalem ze na forum zadaje sie pytania i uzyskuje sie odpowiedzi na nie od osob ktore mialy badz maja doczynienia z dana kwestią, a tu widze ze inaczej traktuje sie pytajacego (jego temat umieszcza sie w koszu)
tak wiec brawo dla pana administratora ze tak mnie potraktowal!
pozdrawiam wszystkich forumowiczow
-
cacek89
cacek89 napisał(a):jestem strasznie rozczarowany tym forum
Nie Ty pierwszy... i nie ostatni niestety.
Noś odblaski i żyj When I go driving I stay in my lane but getting cut off it makes me insane I open the glove box reach inside I'm gonna wreck this fucker's ride...

cacek89
kolega Adaś usunął Twój temat do kosza, tylko z tego powodu że odpowiedzi na swoje pyt. znajdziesz w temacie o Opiniach na temat tego modelu ... proszę http://forum.mazdaspeed.pl/viewtopic.php?t=18270
Poza tym poprosiłbym Cię o poprawienie tematu !
kolega Adaś usunął Twój temat do kosza, tylko z tego powodu że odpowiedzi na swoje pyt. znajdziesz w temacie o Opiniach na temat tego modelu ... proszę http://forum.mazdaspeed.pl/viewtopic.php?t=18270
Poza tym poprosiłbym Cię o poprawienie tematu !
... a kamieniami w dzieci nie rzucam bo nie wiem które moje 

- Od: 26 wrz 2005, 18:55
- Auto: Toyota Corolla E11 1.6 VVT-i
Szanowny kolego, czy uważasz, że jesteś pierwszą osobą która kupując auto pytała o:
otóż nie, o wszystkim już było wiele razy
oczywiście, wszystkie odpowiedzi są na forum, oprócz zadawania pytań trzeba też się nauczyć najpierw wyszukać odpowiedzi, która w 90% już jest
Pozdrawiam
pyt.1. jaka ma blache (czy wystepuja oznaki korozji)
pyt.2. czy auto nie jest zbyt awaryjne
pyt.3. jak jest z czesciami i serwisem (cena czesci i serwis)
pyt.4. osiagi silnika (tzn czy nie jest on zbyt ospaly w porownaniu z np honda civic 1,5)
pyt.5. spalanie (gaz, benzyna)
pyt.6. jak auto znosi jazde na gazie ( slyszalem ze traci bardzo na mocy)
otóż nie, o wszystkim już było wiele razy
cacek89 napisał(a):do tej pory myslalem ze na forum zadaje sie pytania i uzyskuje sie odpowiedz
oczywiście, wszystkie odpowiedzi są na forum, oprócz zadawania pytań trzeba też się nauczyć najpierw wyszukać odpowiedzi, która w 90% już jest
Pozdrawiam
Sokool napisał(a):Jestem strasznie rozczarowany tym krajem. Jechałem sobie autem a tu policjant mi dał mandat, że niby za szybko jadę zamiast mnie pochwalić...
Piękne OT Sokool ... ... a kamieniami w dzieci nie rzucam bo nie wiem które moje 

- Od: 26 wrz 2005, 18:55
- Auto: Toyota Corolla E11 1.6 VVT-i
qlesh napisał(a):cacek89 napisał(a):jestem strasznie rozczarowany tym forum
Nie Ty pierwszy... i nie ostatni niestety.
trudno żeby wszyscy z
było zadowolonych, tak to tylko w Erze;)MazdaSpeed napisał(a):Mamy 7247 zarejestrowanych użytkowników
Adaś napisał(a):trudno żeby wszyscy
Dokładnie. Trudno.

Noś odblaski i żyj When I go driving I stay in my lane but getting cut off it makes me insane I open the glove box reach inside I'm gonna wreck this fucker's ride...

cacek89 napisał(a):jestem strasznie rozczarowany tym forum!
a zadałeś sobie chociaż ten olbrzymi trud żeby przeczytać regulamin działu w jakim założyłeś temat?
Po coś są te tematy "przyklejony" w każdym z działów.
Jest FAQ, jest regulamin i są też inne – bardzo często pomocne wątki – wystarczy się z nimi zapoznać zanim zaczniesz się "udzielać"
To tak jakbym kupił sokowirówkę i spróbował zrobić nią omlet – najpierw instrukcja (tutaj regulamin) a potem użytkowanie.
dobra dzieki i przepraszam.
teraz juz wszystko wiem, unioslem sie troche sory ale tak juz mam ze jak mi ktos nie odpowiada to sie wkurzam
i dzieki misiek- belchatow za ten link
a moderatora prosze o usuniecie tego tematu z moimi zalami
pozdrawiam wszystkich
teraz juz wszystko wiem, unioslem sie troche sory ale tak juz mam ze jak mi ktos nie odpowiada to sie wkurzam
i dzieki misiek- belchatow za ten link
a moderatora prosze o usuniecie tego tematu z moimi zalami
pozdrawiam wszystkich
-
cacek89
cacek89 napisał(a):jestem strasznie rozczarowany tym forum!
jestem na kilku forach internetowych i jeszcze na zadnym nie spotkalem sie z takim lekcewazeniem. napisalem temat w ktorym zadalem kilka pytan i po kilku minutach znalazl sie w koszu z odpowiedzia administratora zebym poszukal sobie odpowiedzi w opiniach uzytkownikow
dziecko neostrady?
postępowanie kolegi Adasia jest jak najbardziej prawidłowe. tak powinno działać każde forum. dzięki dość dużej dyscyplinie udaje nam się zachować jako taki porządek na forum mazdaspeed. i nie wmówisz mi, że mody na innych forach nie reagują nerwowo, gdy co chwila pojawia się nowy user z pytaniem, na które już udzielono odpowiedzi sto razy.
przy okazji – NTD
! jest coś takiego jak "uwagi na temat forum i strony", dokąd niniejszym Twój post przenoszę. poza tym wszelkie esy można najpierw załatwiać przez PRIV.cacek89 napisał(a):jestem strasznie rozczarowany tym forum!
Strasznie bo jest haloween? Trick or Treat?
Jestes kolego po prostu leniwy i tyle. Trafiles po raz pierwszy w swoim neożyciu na forum gdzie panuje porządek ktory wywodzi sie z zasad. Wiem, ze to dziwne dla ciebie, ale na tym forum nie slychac jak drzwi od obory trzaskają...
Dostosujesz sie i docenisz porzadek i ład, albo znajdz inne forum z mniejszym poziomem uporzadkowania jesli nieswojsko czujesz sie na salonach.
Less roof, more fun

Aż mi szlufki w spodniach zagrały...slav napisał(a):hahahaFiveopac napisał(a):nieswojsko czujesz sie na salonach.

http://download.mx3.info/mazdaspeed.exe
(v4.10)
oc.gd
zb.gd
zo.gd
zu.gd
agd.gd
fiat.cc
0sy.pl
vmix.pl
2sze.pl
feryt.pl