Kogo widziałem / widziałam
I ja Was tez, a Wy mnie 
luca napisał(a):A ja dziś widziałem carną GF combi, nawet ją objechałem, a pod blachami miała "Mazda Michalczyk"
A wczoraj na Jasnej widziałem zaparkowaną czarną mx-3 z nalepką Mazdaspeed
To nie czarna, tylko taki ciemny granat. A na Jasnej, bo żona ma tam 2 x w tygodniu gabinet endokrynologiczny na poczcie głownej.
Kocham Kobiety, szczególnie o imieniu MADZIA
Lamare
Lamare
- Od: 7 lis 2003, 15:49
- Auto: 626 Cronos 2,0
Jak nie, jak tak 
lamare napisał(a):luca napisał(a):A ja dziś widziałem carną GF combi, nawet ją objechałem, a pod blachami miała "Mazda Michalczyk"
A wczoraj na Jasnej widziałem zaparkowaną czarną mx-3 z nalepką Mazdaspeed
To nie czarna, tylko taki ciemny granat. A na Jasnej, bo żona ma tam 2 x w tygodniu gabinet endokrynologiczny na poczcie głownej.
No to dodam, że widuje Cronosa ciemnogranatowego przy placu bankowym, ale to pewnie nie Twój
Mazda Motor Company
- Od: 13 kwi 2004, 15:12
- Auto: Astra 1.4
serdecznie pozdrawiam misiolota którego spotkałem na trasie łazienkowskiej . i oczywiście pozdrawiam damę z którą jechał (lecz bez specjalnego fotelika dla dzieci ! oj misiek wstydź sie )
MÓJ WARSZTACIK DOBRYCH CEN :) www.mstechnik.dbv.pl
WWW.MSTECHNIK.DBV.PL
WWW.MSTECHNIK.DBV.PL
- Od: 10 gru 2003, 17:02
- Auto: M323BG, Rover 200si 1.4l 103HP
P0L4K napisał(a):Pod Gusem tez czesto stoi ladna 626 GE
Masz na mysli tę granatową?
Serwis Mazdy Warszawa ( specjalizacja mazda nie mylić z autoryzacją :) ) http://www.autojaksa.com.pl Piaseczno ul. Sękocinska 19 ZAPRASZAMY
niebieska mx3 v6 pod halami expo – ktory to z Was wybral się na targi Eroticon2004?
W zeszłym roku targi były fajniejsze
W zeszłym roku targi były fajniejsze
Biuro Podróży Okapi Travel zaprasza na wycieczki jednodniowe dla dzieci www.okapitravel.pl
gadzety i upominki www.gadzetolandia.pl
- Od: 14 mar 2004, 04:05
- Auto: astraII-najlepsza bo służbowa
SANEONE napisał(a):Ja codziennie od tygodnia widzę MX-6. Widziałem czarną ze spoilerem na felgach z wersji KL, dwie różne czerwone (jedną z nich widziałem dwa dni pod rząd, a za kółkiem była murzynka) no i jedną niebieską w metalicu. No a jak dojadę na parking to przede mną stoi czarna MX-6 Tatiana.
Dziwne bo ja też prawie codziennie widuję pachnącą świeżutkim lakierem czerwieni meksykańskiej MX6 SANEONE. Być może dlatego, że stoimy na tym samym parkingu
* Poza tym na Gocławiu, zawiązuje się konkurencyjny klub miłośników marki

1. w okolicy sklepu MIRAŻ ( ul. Jugosłowiańska/Bora Komorowskiego) cztery MAZDY 626 : jedna sedan sprzed 1988 , dwie sprzed 1992 i jedna po 1992 – wszystkie hatchbacki, ponadto dwie 323F 1992-1994 niebieska i platynowa
2. na ul. Kwiatkowskiego : czerwona MX3 ( na rej. RTxxxx) i fiolet/beż 626 1991 (własność byłego kolarza)
3. między blokami Kwiatkowskiego/Brygady Pościgowej – dwie MAZDY 626 rocznik po 1997 (granatowy sedan i zielony hatchback) i jeden 323 czarny sedan 2001 (jeździ kobitka).
4. na podwórzu ul. Samolotowej jest "nowa" (od ok. miesiąca) czarna MX6 – ale nic o niej nie wiem
5. po obu stronach ul. Fieldorfa parkują srebrna 323F 1996 i dojeżdżająca czarno-czerwona MX5 (piękna)
Razem 14 szt

* Jako ciekawostę podaję, że być może uda mi się "przywieźć" na jakiś najbliższy spot Wietnamczyka, właściciela (takiej jak moja) czarnej MX6 2,0 – świetnie mówi po polsku. Spotkałem go na ul. Dobrej. Miał być w Kaniach ale coś mu wypadło.
Co się odwlecze...
Pozdrawiam i rozglądam się dalej
„Zegar tyka. Wszystkich.”
Serdzecznie pozdrawiam Dizzi`ego którego naocznie widziałem i Carllosa przez którego byłem widziany.Panna na tylym siedzeniu jechała owszem bez fotelika bo wyrosła ale na tzw, poddupniku więc sumienie mam czyste
P.S w/w panna ma wielką ochtę wybrać się ze mną na spota więc może ją poznasz
P.S w/w panna ma wielką ochtę wybrać się ze mną na spota więc może ją poznasz
Nie mogę a w zasadzie ..dlaczego nie ?
- Od: 23 lut 2004, 23:11
- Auto: Chrysler Voyager 3.3 LE jajko
toms napisał(a):piątek 15.45 Ząbki k/Wawy czerwona mx3 WJxxxx z czerwonymi podkładkami
no to chyba ja
Biuro Podróży Okapi Travel zaprasza na wycieczki jednodniowe dla dzieci www.okapitravel.pl
- Od: 14 mar 2004, 04:05
- Auto: astraII-najlepsza bo służbowa
Tak tez myslałem ze to Tomasza furka.....Tomasz760 napisał(a):no to chyba ja
Serwis Mazdy Warszawa ( specjalizacja mazda nie mylić z autoryzacją :) ) http://www.autojaksa.com.pl Piaseczno ul. Sękocinska 19 ZAPRASZAMY
Dzisiaj ok. 15;00 widziałem przy stadionie X lecia czerwoną MX 6 .... to był Saneone......Pozdrawiam