Sylwester z grupą Mazdaspeed Śląsk

Postprzez brii » 25 paź 2007, 17:31

Niestety nie damy rady w Masłońskim – gościu chce pełną obsadę – min. 20 osób :(
Można pomyśleć o czymś innym, ale trzeba by się sprężyć...
Słucham propozycji :)
Trusted computing – Yes or No?

Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
Forumowicz

Od: 9 sty 2005, 23:46
Auto: Endek / Kupisiontes / Smark EV / iczy

Postprzez loockas » 25 paź 2007, 17:38

brii napisał(a):Niestety nie damy rady w Masłońskim – gościu chce pełną obsadę – min. 20 osób smutny

No to kicha... Fajnie tam bylo...

brii napisał(a):Słucham propozycji

Dzwonilem wlasnie do Wisly, do zaprzyjaznionego pensjonaciku. Kicha, wolne tylko dla 4 osob i minimum na tydzien. Szukam dalej. Wisla w ogole wam odpowiada? Chyba ze uderzyc w mniej popularne miejsce to bedzie taniej i latwiej zarezerowac w tym okresie... Ewentualnie jak daleko od "domu" mam czegos szukac? Rzucajcie szybko propozycje. Czas ucieka.

Kurde nigdzie nie dodzwonic nie mozna. Chyba juz nie ta godzina. Uderzylem na razie w Brenna. Bardzo przyjemna miescinka, cicho i spokojnie.

Jeszcze jedno... Zanim cokolwiek zalatwimy, musimy miec pewna liczbe osob. Dlatego lepiej skrocmy nieco ten pobyt bo jak widac malo kto bedzie mial tyle wolnego. Proponuje od soboty do wtorku, ewentualnie od niedzieli do wtorku. Powiem tylko tyle, ze jezeli do konca miesiaca nic nie zalatwimy to pozniej juz moze byc kiepsko.
Andżeju, jak Ci na imię?
Forumowicz

Od: 6 maja 2007, 00:55
Auto: PaRHaTy
Ajonik
Kupra

Postprzez Gapcio » 25 paź 2007, 18:17

Tez tak sadze.... ja jestem za sadze ze hmm... no Slask byl by najlepszym wyjsciem... nie wiem jak reszta.... ja jestem zgodny jak narazie na kazda propozycje ;) tak wiec... mnie mozecie brac pod uwage... tez nie chce spedzic kolejnego sylwestra w domu :(
Obrazek
Forumowicz

Od: 30 sie 2007, 17:06
Auto: Opel Vectra C 2.2

Postprzez brii » 25 paź 2007, 19:04

Spox – mogę się jeszcze rozejrzeć :)
Proszę zainteresowanych na napisanie w jakich dniach by przyjechali i o których godzinach, bo muszę wiedzieć ile miejsc i na ile szukać.

Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
Forumowicz

Postprzez Gapcio » 25 paź 2007, 20:43

sadze ze od hmm... niedzieli do wtorku bedzie dobrze ale od soboty do niedzieli tez bedzie dobrze ;) mnie raczej bedzie pasowalo w kazdych godzinach ;) i mnie juz ozesz wpisywac na czarna liste :P tylko jeszcze nie wiem czy sam czy z kims....
Obrazek
Forumowicz

Od: 30 sie 2007, 17:06
Auto: Opel Vectra C 2.2

Postprzez abdul » 25 paź 2007, 20:55

nasz też możesz wpisać od niedzieli do wtorku inaczej się nie da i to myśle będzię najleprzy termin

może brii spróbyjesz tam jest taki fajny domek w szczyrku

http://www.sniezynka.szczyrk.pl/

co o tym sądzisz nie wiem ile teraz biorą ale wiem na pewno że jast tam fajnie i mają basen :)
www.BBTel.pl
Forumowicz

Od: 13 wrz 2006, 22:36
Auto: było Mazda 323f V6 GT KF
Jest Niemieckie COOO 2.5TDI V6 AKN

Postprzez Żanetka » 25 paź 2007, 21:57

Ja moge przyjechać 31.12 powiedzmy od 17-18 do 1.01 do godz, 20 (chyba ze uda mi sie zamienic w co watpie ;) to wtedy bede mogla przyjechac 29.12 w godzinach nocnych) dokladnie wszystko bede wiedziala na poczatku grudnia :)
Była 626 GE KL | Była 323 BG B6 "małyszolot"; Będzie... :D | Kiedyś zdobywczyni 997 obecnie 69 ;) |
Forumowicz

Od: 7 wrz 2006, 22:19
Auto: mazda 6

Postprzez loockas » 25 paź 2007, 22:33

Dodzwonilem sie do Brennej. 50zl za nocleg, ale kurde koles chcial minimum 5 noclegow. Wydaje mi sie ze oni odrobine przesadzaja. Moze udalo by sie to zmniejszyc... http://www.olenka.brenna.pl/

Ja tez mysle ze od niedzieli do wtorku bedzie najlepiej. Jutro bede wiedzial juz czy dostaniemy wolne na poniedzialek.

Na chwile obecna nic lepszego jeszcze nie mam. Brii mam nadzieje ze nie masz mi za zle ze podjalem sie proby organizacji ? Nie chce nikogo urazic, chcialbym tylko zeby impreza sie odbyla :)
Andżeju, jak Ci na imię?
Forumowicz

Ajonik
Kupra

Postprzez loockas » 26 paź 2007, 11:04

Eh... Zaczynam miec powazne watpliwosci czy ktos nam wynajmie pokoje na 1/2 noce.... Wszedzie chca 5 albo nawet tydzien... :| w dodatku moja dziewczyna nie dostala wolnego na poniedzialek. W takim wypadku przyjechalibysmy w poniedzialek na sama impreze. Ewentualnie gdyby wlasciciel wymagal wiecej osob od niedzieli to moge przyjechac, a moja dziewczyna dojedzie. Zaczynam watpic w to, ze ten wyjazd dojdzie do skutku.
Andżeju, jak Ci na imię?
Forumowicz

Ajonik
Kupra

Postprzez brii » 26 paź 2007, 11:23

loockas napisał(a):Na chwile obecna nic lepszego jeszcze nie mam. Brii mam nadzieje ze nie masz mi za zle ze podjalem sie proby organizacji ? Nie chce nikogo urazic, chcialbym tylko zeby impreza sie odbyla

Nie ma problema – cieszę się :)

Ból jest właśnie z tym, że nie chcą nigdzie niczego wynająć na tak krótki czas w tym okresie, albo chcą znacznie większej ilości osób :(

Śnieżynka mi pasuje, ale czy się uda na tak krótki czas wynająć??

Forumowicz

Postprzez loockas » 26 paź 2007, 11:42

brii napisał(a):Ból jest właśnie z tym, że nie chcą nigdzie niczego wynająć na tak krótki czas w tym okresie, albo chcą znacznie większej ilości osób smutny

Najbardziej rozbawil mnie tekst, ze wynajem minimum na tydzien. Gdybym chcial jechac na tydzien to musialbym zostac 2 dni po nowym roku <lol>, albo spedzic tam swieta... :|

Dzis jest piatek. Bede mial troche wiecej czasu to czegos jeszcze poszukam. Chyba trzeba uderzyc w mniej atrakcyjne regiony.

brii napisał(a):Nie ma problema – cieszę się usmiech

To fajnie :)
Andżeju, jak Ci na imię?
Forumowicz

Ajonik
Kupra

Postprzez Loczek » 28 paź 2007, 19:57

ZnJDZCIE PANOCKI COSIK CIEKAWEG9 CZYLI

Nocoleg, plus "bal sylwestrowy" plus mozliwosc posmigania na stoku, a mozecie dopisac do listy dwie osoby :)
Forumowicz

Od: 31 sty 2006, 17:30
Auto: Bezawaryjne i Niebite

Postprzez Loczek » 28 paź 2007, 21:14

Jutro podzwonie poosrodkach w białce tatrzanskiej ipodam konkrety :)
Forumowicz

Od: 31 sty 2006, 17:30
Auto: Bezawaryjne i Niebite

Postprzez Siw-y » 28 paź 2007, 21:19

wczoraj trochę poszperałem w necie ale niestety nic nie znalazłem...ciężko jest znaleźć coś w rozsądnych cenach dla zorganizowanych grup :|

jak znajde chwile jutro to spróbuje jeszcze coś poszukać :)
Obrazek
¼ – 16,851s
Forumowicz

Od: 31 paź 2006, 13:36
Auto: présidentiel

Postprzez Żanetka » 28 paź 2007, 21:24

Siw-y napisał(a):wczoraj trochę poszperałem w necie ale niestety nic nie znalazłem...ciężko jest znaleźć coś w rozsądnych cenach dla zorganizowanych grup

razem szperalismy z Siwym do 3 albo 2 :D ja tez nic nie znalazlam – tzn znalazlam jeden jakis domek za mala $$ ale gdzies daleko :( jak chcecie to poszukam jeszcze raz tego linka ale wtedy ja na 100% odpadam bo nie dojade :(
Była 626 GE KL | Była 323 BG B6 "małyszolot"; Będzie... :D | Kiedyś zdobywczyni 997 obecnie 69 ;) |
Forumowicz

Od: 7 wrz 2006, 22:19
Auto: mazda 6

Postprzez brii » 29 paź 2007, 10:15

Loczek napisał(a):Jutro podzwonie poosrodkach w białce tatrzanskiej ipodam konkrety :)

<spoko>
Ale wątpię czy się uda na mniej niż tydzień wynająć coś w Białce w tym okresie...

Forumowicz

Postprzez Akar.Zaephyr » 29 paź 2007, 14:55

Ot, kolejna chora polska sytuacja.
Minimum na tydzień... Gdybym miał wtedy tyle wolnego to poleciałbym to Egiptu a nie jeździł po polskich zadupiach. Myślą cymbały że nie wiadomo co oferują :D
Forumowicz

Od: 6 paź 2014, 14:54
Auto: Były: Mazda 323F BA, Mazda MX5 NA
Honda NC700SDE
Jest: Hultaj Jonek Hajbryd

Postprzez brii » 29 paź 2007, 17:12

Najlepsze jest to, że ludzie to kupią...

Forumowicz

Postprzez Akar.Zaephyr » 29 paź 2007, 17:34

brii napisał(a):Najlepsze jest to, że ludzie to kupią...

Nie kupią :P My nie kupiliśmy :P
Wystarczyło na końcu rozmowy dodać "ja potrzebuję pokoje tylko na 3 dni, w takim razie dziękuję, poszukam gdzie indziej".

To wystarczy zeby im dać do myślenia :P
Forumowicz

Od: 6 paź 2014, 14:54
Auto: Były: Mazda 323F BA, Mazda MX5 NA
Honda NC700SDE
Jest: Hultaj Jonek Hajbryd

Postprzez brii » 29 paź 2007, 17:41

I tak ludzie będą szukać i szukać, a pod koniec grudnia chcąc, niechcąc zapłacą za ten tydzień (o ile znajdą jeszcze lokum) ;)
Sylwester to taki specyficzny okres kiedy kuuuupa ludzi chce wynająć jakieś miejsce, wszystko dzieje się na przestrzeni kilku dni i nie ma wystarczającej ilości miejsc dla wszystkich na raz. Całe obciążenie nie ma się jak rozłożyć w czasie...

Forumowicz