logimen napisał(a):Zula napisał(a):Uwaga uwaga! Bo od wczoraj mam nowe felgi (takie normalniejsze)
Wrzucisz ich fotki do swojego tematu ?
Wrzucę, jak tylko się akumulatory do aparatu naładują
www.mazdaspeed.pl
logimen napisał(a):Zula napisał(a):Uwaga uwaga! Bo od wczoraj mam nowe felgi (takie normalniejsze)
Zula napisał(a):logimen napisał(a):Zula napisał(a):Uwaga uwaga! Bo od wczoraj mam nowe felgi (takie normalniejsze)
Wrzucę, jak tylko się akumulatory do aparatu naładują. Moim zdaniem wygląda turbo lepiej
.
CheZZy napisał(a):a ja pozdrawiam Omenę i Kyre'go widzianych dzisiaj w leclercku
darekk86 napisał(a):Chyba raczej Kamila_v6, no ale Klamil tez bardzo ciekawie brzmi
Xionc napisał(a):malutka – widziałem Cię jak jechałaś wspólną drogą i skręcałaś w lewo w Grochowską, stałem z tyłu Xedosem i mignąłem światłami (ok 7:10)
Api napisał(a):Pozdrawiam Adaś-a (bo to chyba jego mazda WA 2**** coś tam) widzianej na osiedlu jakies 20 minut temu na Tarchominie, na którym zabładziłem ;/
Mundek napisał(a):Dzisiaj w Sokółce pod Szpitalem upolowałem tego oto Xeda 6 na podkładkach klubowych...
Akar.Zaephyr napisał(a):Wczoraj wieczołem przyuważyłem na parkingu pod Plazą w Rudzie Śląskiej jednego z naszych.
Wiśniowa BA na 17' w rtęciowym kolorze, zapomniałem nicka.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości