Gdzie pracują Mazdowicze?
Witam
Firma podwykonawcza TV kablowej, Nie masz pomyslu na dobra telewizje w domu, mieszkaniu, pracy zapraszam napisz @.
Pozdro Kuba.
Firma podwykonawcza TV kablowej, Nie masz pomyslu na dobra telewizje w domu, mieszkaniu, pracy zapraszam napisz @.
Pozdro Kuba.
Pozdrawiam Kuba
M6 Sport Wagon GY 2.0 CiTD 154,6 Hp i 325,8 Nm
HeHeHeHeHe Cala Moc SERYJNA..... :D
www.cds-autospa.pl
M6 Sport Wagon GY 2.0 CiTD 154,6 Hp i 325,8 Nm
HeHeHeHeHe Cala Moc SERYJNA..... :D
www.cds-autospa.pl
- Od: 2 paź 2007, 19:21
- Auto: Mazda 6 GY 2.0 Diesel '04
Witam !
Ja aktualnie pracuję ( do 31.10.2007 roku ) w salonie samochodowym marki Volvo jako doradca handlowy. Wcześniej pracowałem w takich markach jak : Seat, Renault, Dacia, Ssang Yong i Ford.
Jeżeli komuś będzie potrzebna pomoc z w/w markami pozostaję do dyspozycji. Pozdrawiam.
Ja aktualnie pracuję ( do 31.10.2007 roku ) w salonie samochodowym marki Volvo jako doradca handlowy. Wcześniej pracowałem w takich markach jak : Seat, Renault, Dacia, Ssang Yong i Ford.
Jeżeli komuś będzie potrzebna pomoc z w/w markami pozostaję do dyspozycji. Pozdrawiam.
gg : 7617335
tel. kom.: 0/792-591-135
Mazda 323' 91 SPRZEDANA :–(
Suzuki GSX 1300R' 06 DO SPRZEDANIA
!
Mercedes W124 E 280T' 92 DO SPRZEDANIA
!
tel. kom.: 0/792-591-135
Mazda 323' 91 SPRZEDANA :–(
Suzuki GSX 1300R' 06 DO SPRZEDANIA

Mercedes W124 E 280T' 92 DO SPRZEDANIA

- Od: 9 paź 2007, 23:32
- Auto: Była 323 :–(
jeśli nie znasz odpowiedzi na to pytanie, to podejrzewam, że będzie ci cięzko...
- Od: 19 paź 2006, 13:40
- Auto: Było: MX-3 1,6 16V B6 93'
Student I roku zarzadzania i inzynierii produkcji na polidupie gliwickiej
dorabiam gdzie sie da 
- Od: 20 paź 2007, 22:45
- Auto: Mazda 323F BG 92r 1.6 16v
A ja po mojej dlugiej przerwie jako bezrobotny, znowu musze pracowac
. Cocktail barman 
RX-8 SP Titanium Grey Aero Kit :: Borla :: Greddy Air Diversion Panel :: Agency Power Pulley :: Tokico D-Spec Shocks + Tanabe GF Springs :: Racing Beat Endlinks ::
"A car can be a tool but it can also be so much more. It can be a heart-starter, it can be a drug, it can be a piece of art and it can stir your soul..." J. Clarkson

"A car can be a tool but it can also be so much more. It can be a heart-starter, it can be a drug, it can be a piece of art and it can stir your soul..." J. Clarkson

Witam wszystkich!
Jestem przedstawicielem handlowym i zajmuję się sprzedażą mebli do biur, hoteli, restauracji, banków, szkół. Gdyby ktoś potrzebował meble, krzesła, sofy to serdecznie zapraszam
.
Pozdrawiam,
Łukasz
Jestem przedstawicielem handlowym i zajmuję się sprzedażą mebli do biur, hoteli, restauracji, banków, szkół. Gdyby ktoś potrzebował meble, krzesła, sofy to serdecznie zapraszam
Pozdrawiam,
Łukasz
RASCALL | Studio Pielęgnacji Samochodów – www.rascall.pl
Profesjonalne kosmetyki samochodowe – www.motochemia.com
Dołącz do nas na Fejsie – www.facebook.pl/RascallPL
Profesjonalne kosmetyki samochodowe – www.motochemia.com
Dołącz do nas na Fejsie – www.facebook.pl/RascallPL
- Od: 6 mar 2007, 00:58
- Auto: Alfa Romeo 166
gari napisał(a):Marco7 napisał(a):Cocktail barman
w ktorej knajpie te koktajle przygotowujesz??
www.lazeezsignature.com
RX-8 SP Titanium Grey Aero Kit :: Borla :: Greddy Air Diversion Panel :: Agency Power Pulley :: Tokico D-Spec Shocks + Tanabe GF Springs :: Racing Beat Endlinks ::

Marco7 napisał(a):gari napisał:
Marco7 napisał:
Cocktail barman
w ktorej knajpie te koktajle przygotowujesz??
www.lazeezsignature.com
eee Birmingham troche nie podrodze
Toyota Corolla / Nissan Murano + Infiniti G20
- Od: 11 kwi 2006, 18:25
- Auto: Corolla/ Murano+InfinitiG20
W czasie swiatecznego relaksu ja napewno nie bede w B'ham
. W grudniu na poczatku jade na miesiac do 3city