Zlot Jesienny RYKI 2007 – pytania i odpowiedzi
A ja tam się ciesze ze bedzie nas tyle osób
Nie wazne czy bedzie snieg czy nie 
Mmm... Przy 3 tysiączkach brzmi jak 50Cent, wygląda jak Pussy Cat Dolls, a jeździ jak The Game na osiemnastu calach... with evil gas from the bottom of hell... buahahaha... n2o
Best ET 1/4: 14.8s (Czaplinek '12) Best RT: 0,123s (Czaplinek '12)
Moja Madzia ;)
Moja Madzia ;)
Jacol napisał(a):A ja tam się ciesze ze bedzie nas tyle osób bo w razie czego będzie miał kto odśnieżać

a jak nie będzie chętnych to ja to zrobię
Grzyby inaczej zrozumiałes moje zdanie
W sumie cos w tym jest
Dopisać trzeba ze obowiazkowo trzeba wziasc szufle na snieg 
Mmm... Przy 3 tysiączkach brzmi jak 50Cent, wygląda jak Pussy Cat Dolls, a jeździ jak The Game na osiemnastu calach... with evil gas from the bottom of hell... buahahaha... n2o
Moja Madzia ;)
Moja Madzia ;)
goofy2 napisał(a):A są w Rykach jakieś 'ściany płaczu'? Bo znając życie i moje szczęście to mi zabraknie gotówki
Spokojnie przy trasie jest Sciana płaczu Żubra, 150m od trasy głownej jest PKO BP i 200m od trasy BPH, więc śmiało dasz radę a tam tobie kasy dostatek
Edit by mod: Proszę o stosowanie się do zaleceń FAQ (przyklejonego w każdym z działów) dotyczących rozmiaru podpisu/grafiki w podpisie.
- Od: 5 sty 2007, 03:49
- Auto: Madzi nie ma....:(
Heniek napisał(a):chyba wam sie coś pop
nic się nie pop

Po 31.10. oraz przy wjeździe w dniu imprezy wszyscy płacą 70zł – nie ma różnic.
Grzyby napisał(a):nic się nie pop
Po 31.10. oraz przy wjeździe w dniu imprezy wszyscy płacą 70zł – nie ma różnic.
Globy napisał(a):Od 29 września do 31 października 2007 r. oraz przy wjeździe w dniu zlotu
– 50 PLN + ew. koszt noclegu – Klubowicz
– 65 PLN + ew. koszt noclegu – auta niezrzeszone
Od 1 listopada 2007 r. oraz przy wjeździe w dniu zlotu
– 70 PLN + ew. koszt noclegu – Klubowicze i auta niezrzeszone
Nie wiem, nie wiem, dalem w lape Szefostwu za troche slonca
...za wjazd w listopadzie jest 70 zl, przepraszam za przeoczenie. Dzis zrobie porzadek z lista wplat.
...za wjazd w listopadzie jest 70 zl, przepraszam za przeoczenie. Dzis zrobie porzadek z lista wplat.
Globy napisał(a):Nie wiem, nie wiem, dalem w lape Szefostwu za troche slonca
Ty sie tu panie Prezesie nie tlumacz.Słonca i tak nie bedzie.WIec Browarka musisz postawic za frekfencje
faraon napisał(a):Ty sie tu panie Prezesie nie tlumacz.Słonca i tak nie bedzie.WIec Browarka musisz postawic za frekfencje
A zwłaszcza tym, którzy będą pierwszy raz, aby ich zachęcić na następne

- Od: 3 lut 2007, 18:59
- Auto: AR 156 2.4 JTD 10v 150KM '03