BenyV6 napisał(a):PS.Ale w NM sa jescze chyba dwaj koledzy co tez maja tak napisane
uwaga do tamtejszych modów
www.mazdaspeed.pl
BenyV6 napisał(a):PS.Ale w NM sa jescze chyba dwaj koledzy co tez maja tak napisane
BenyV6 napisał(a):iedys Adas chyba cos pisal o dodawaniu wlasnie takich tekstow tylko nie pamietalem czy mozna czy nie.
Adaś napisał(a):Chciałbym abyśmy jeszcze raz to rozważyli
Adaś napisał(a):Wielu userów nie zagląda do tematów nawet jak są nowe posty, a można przeoczyć jakąś fajną zmianę w aucie
Grzyby napisał(a):Aż tak ci zależy na pochwaleniu się xenonami?
Globy napisał(a):Jesli odbywac sie bedzie to w obecnej skali, a moderatorzy wezma na swe barki pilnowanie opisow (np. czyszczenie tych, ktore spadna na 3. strone i dalej) – OK usmiech 2
Jacol napisał(a):Dopiski moga być w podtemacie, w temacie głównym jestem na nie.
Np:
Temat: Adaś
Podtemat: Mazda 323F BA KF – nowe fotki str 31
Adaś napisał(a):Jacol napisał(a):Dopiski moga być w podtemacie, w temacie głównym jestem na nie.
Np:
Temat: Adaś
Podtemat: Mazda 323F BA KF – nowe fotki str 31
o to mi chodzi:) + powiedzmy max 3 dni mógłby być dopisek:)
RULES napisał(a):Myslę że ktoś kto interesuje się odpowiednimi modelami użytkowników, śledzi te tematy i informacja właściciela o zmianach uaktyalniając POSTA tą informacją w zupełności wystarczy.
W przypadku dopisków np (fotki str. 20) użytkownicy nie śledząc całego tematu pytają o rzeczy, sposób, ceny, które były już poruszane w tym temacie kilka razy co powoduje zamieszanie dopiski OT innych itd.
Globy napisał(a):uzalezniam decyzje od pojedynku Grzyby <=> ravo
ravo napisał(a):ja oddaje swoj glos moderatorom dzialu, poniewaz jestem zadowolony z ich pracy
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości
Koordynatorzy Forum, Koordynatorzy