Tragedia pod Rzeszowem.
UUU przykra sprawa. Szybkiego powrotu do zdrowia i Klubu Adamie
przyłączam sie do osób powyżej i bardzo wspołczuję
!!!!!

Biuro Podróży Okapi Travel zaprasza na wycieczki jednodniowe dla dzieci www.okapitravel.pl
gadzety i upominki www.gadzetolandia.pl
gadzety i upominki www.gadzetolandia.pl
- Od: 14 mar 2004, 04:05
- Auto: astraII-najlepsza bo służbowa
Znalazłem na necie niezbyt dokładny opis wypadku.
Jesli chcecie, o to link > http://miasta.gazeta.pl/rzeszow/1,34962,2317835.html#dalej
Pozdr
SM
PS
Mam nadzieję, ze z Adamem nie jest aż tak źle, jak pisza w tym artykule!
Jesli chcecie, o to link > http://miasta.gazeta.pl/rzeszow/1,34962,2317835.html#dalej
Pozdr
SM
PS
Mam nadzieję, ze z Adamem nie jest aż tak źle, jak pisza w tym artykule!
- Od: 20 paź 2003, 17:16
- Auto: ma$da CA KL-ZE – już nie ;) & CA B6
To straszne.
Adamie, jesteśmy z tobą, wracaj szybko do nas.
Adamie, jesteśmy z tobą, wracaj szybko do nas.
"W niebie Cię czeka nagroda, wielka nagroda tylko grzeszyć się nie waż, bądź nam posłuszny to pójdziesz do nieba
W niebie Cię czeka niewyobrażalne, totalne i spektakularne, męczeństwo Twoje nie poszło na marne
W niebie Cię czeka religii sens taki, że masz być jak te pokraki bez myśli, Bóg Ojciec o wszystkim i tak za Ciebie pomyśli
Do nieba pójdziesz za czyny prawe, a nie za zabawę, religia daje niewolę, ale daje i strawę"
Kult – Park23
W niebie Cię czeka niewyobrażalne, totalne i spektakularne, męczeństwo Twoje nie poszło na marne
W niebie Cię czeka religii sens taki, że masz być jak te pokraki bez myśli, Bóg Ojciec o wszystkim i tak za Ciebie pomyśli
Do nieba pójdziesz za czyny prawe, a nie za zabawę, religia daje niewolę, ale daje i strawę"
Kult – Park23
ojej wlasnie przeczytalam
wydaje mi sie ze my mamy gdzies telefon do adama ale to zobacze w domu bo teraz pracuje jesio
jeny mam nadzieje ze tym pasazerem nie jest jego zona ;(
w ogole bardzo przykra sprawa
smutno mi bardzo
wydaje mi sie ze my mamy gdzies telefon do adama ale to zobacze w domu bo teraz pracuje jesio
jeny mam nadzieje ze tym pasazerem nie jest jego zona ;(
w ogole bardzo przykra sprawa
smutno mi bardzo
- Od: 21 paź 2003, 13:53
- Auto: najpiękniejsze :)
Wiem troszeczke wiecej. Adam z dwoma kolegami z pracy jechali na jakies szkolenie czy prezentacje. Zginal pasazer – zostawil zone i dziecko. Mlody chlopak... Dzis bylem rano w firmie gdzie Adam pracuje – bo ja obslugujemy i sie dowiedzialem tylko tyle.
- Od: 28 gru 2003, 21:11
- Auto: Mazda 6
jest mi zle
telefonu nie mamy ale moze to jak na razie nie najlepszy pomysl aby dzwonic do nich
przykro bardzo
telefonu nie mamy ale moze to jak na razie nie najlepszy pomysl aby dzwonic do nich
przykro bardzo
- Od: 21 paź 2003, 13:53
- Auto: najpiękniejsze :)
niqs napisał(a):telefonu nie mamy ale moze to jak na razie nie najlepszy pomysl aby dzwonic do nich
Popieram
Niestety "wszyscy" teraz patrzą na Mazdę jak na "winnego" a my w sumie...
Jeszcze raz współczuję i pozostaje dobrej myśli
Nie czuć, że przyspiesza – tylko jakoś inni stoją zamiast jechać
V6 – no more questions...
V6 – no more questions...
- Od: 27 maja 2004, 20:02
- Auto: 323F (BA) – 2.0 V6 GT
Nieprawdopodobna tragedia. Życie jest bardzo kruche niestety i w jednym ułamku sekundy możemy je stracić. W obliczu śmierci jesteśmy bezradni. Mam głęboką nadzieje, że Adam wyjdzie z tego wypadku bez szwanku i dojdzie jakoś do siebie. Z całego serca mu tego życze tak jak i wszyscy forumowicze. Trzymaj się Adam i pamiętaj, że masz dla kogo żyć.
MAZDA ... To jest naprawdę ważne.
- Od: 20 sie 2004, 08:40
- Auto: 323F & 350Z