Czy przejdą tędy kable?
Strona 1 z 1
kolego niewiem jak w 323f ale w mx-3 jest dziurka założona gumką centralnie pod silniczkiem wycieraczek lub w tych okolicach a wychodzi kolo kolumny kierowniczej tamtędy puściłem kable 25mm2
Sprzedam Amory do Mx-3 przód tył mocowania amortyzatorów
Mniej wiecej na srodku sciany miedzy silnikiem a kabina, tak troche bardziej w lewa strone stojac od frontu, masz otwor z gumowa uszczelka przez ktora przechodza wszystkie kable z silnika do kabiny. Tamtedy mozesz przepchnac spokojnie kazdy kabel. Najlatwiej za pomoca srubokreta
Chociaz przy 1.5 powinno byc tam sporo miejsca, bo w 2.0 dosc ciezko sie tam dostac, ale daje rade
Poszukaj, na pewno znajdziesz. Nie ma sensu przepychac kabla innym otworem. A od srodka wychodzi ci ten kabel za wykladzina pasazera.
Pozdrawiam
Poszukaj, na pewno znajdziesz. Nie ma sensu przepychac kabla innym otworem. A od srodka wychodzi ci ten kabel za wykladzina pasazera.
Pozdrawiam
- Od: 2 gru 2006, 20:58
- Auto: C63 AMG Kombi + Fiat Bravo Psst... + Combo
tak jak pisze kolega darekk86 po jednej i drugiej stronie sa dziurki z gumkami i kable przechodza po stronie kierowcy spokojnie przejdzie i blizej aku ja mam 25mm2 wiec twoje też przejdą 
Sprzedam Amory do Mx-3 przód tył mocowania amortyzatorów
ja puszczałem kable tą gumą na wysokości kierowcy – zrobiłem małą dziurkę i poszło:)
A tu opcja dla wersj bez klimy http://forum.mazdaspeed.pl/viewtopic.ph ... sc&start=0
-
Przemek...
- Od: 8 wrz 2006, 16:22
- Auto: Mazda 6gh 2.5pb
Mazda Xedos 9 2.5V6 KL
Mazda 323f 2.0 V6 GT
Strona 1 z 1