Tutaj się witamy
Ciao wszystkim, zapraszamy na nasze klubowe impresski i do forumowania – szerokosci na weekend! 

Tradycyjnie już
Witamy wszystkich nowych użytkowników Mazd jak i forum
małe info dla wszystkich nowych:
W dziale "Klub" znajduję się wątek o nazwie "Galeria mazdowiczów" serdecznie zaparaszmy do pokazania siebie, a także do pokazania swojego samochodu w dziale " Nasze mazdy"
W dziale " Spotkania regionale" umieszczone są wszystkie informacje o organizowanych spotach w każdym regionie Polski. W dziale " Złoty" uzyskacie informacje o większych imprezach w których udział biorą Mazdowicze z całej Polski .
To pogadanek i luźnych tematów służą działy "To i owo" oraz "Hyde Park" – jeżeli chodzi o ten drugi dział, to zapraszamy na Czaterię gdzie forumowicze gadaja ze sobą praktycznie 24h na dobe.
Jednocześnie prosimy wszystkich nowych forumowiczów o zapoznanie się z regulaminem i tym samym uniknięcie niepotrzebnych wpadek i ewentulanych uwag modów odnoście złego nazewnictwa tematów bądz umieszczania ich w złym dziale.
No i co najważniejsze to zapraszmy do czynnego udziału spotkaniach i zlotach

Witamy wszystkich nowych użytkowników Mazd jak i forum
małe info dla wszystkich nowych:
W dziale "Klub" znajduję się wątek o nazwie "Galeria mazdowiczów" serdecznie zaparaszmy do pokazania siebie, a także do pokazania swojego samochodu w dziale " Nasze mazdy"
W dziale " Spotkania regionale" umieszczone są wszystkie informacje o organizowanych spotach w każdym regionie Polski. W dziale " Złoty" uzyskacie informacje o większych imprezach w których udział biorą Mazdowicze z całej Polski .
To pogadanek i luźnych tematów służą działy "To i owo" oraz "Hyde Park" – jeżeli chodzi o ten drugi dział, to zapraszamy na Czaterię gdzie forumowicze gadaja ze sobą praktycznie 24h na dobe.
Jednocześnie prosimy wszystkich nowych forumowiczów o zapoznanie się z regulaminem i tym samym uniknięcie niepotrzebnych wpadek i ewentulanych uwag modów odnoście złego nazewnictwa tematów bądz umieszczania ich w złym dziale.
No i co najważniejsze to zapraszmy do czynnego udziału spotkaniach i zlotach
In this white wave I am sinking...
In this silence... In this white wave... In this silence... I believe...
I have seen you, in this white wave, you are silent...
You are breathing in this white wave ...I am free...
In this silence... In this white wave... In this silence... I believe...
I have seen you, in this white wave, you are silent...
You are breathing in this white wave ...I am free...
- Od: 31 mar 2007, 15:10
- Auto: hmmm nie ma wyjścia, musi być znów mx3...
Witam.
Jestem szczesliwym posiadaczem kuzyna Mazdy.
Mechanicy czesto kreca nosem jak mam cokolwiek do zrobienia bo nie wiedza, ze to twor w 90% zlozony z Mazdy 626 lub MX-6 ale po wyjasnieniu chetnie biora sie do pracy
Dzieki temu nie mam tez problemu z dostepnoscia czesci.
Mam nadzieje, ze to nie problem, ze mam inne choc pokrewne auto bo mi nie przeszkadza byc fanem obydwu marek.
Jestem szczesliwym posiadaczem kuzyna Mazdy.
Mechanicy czesto kreca nosem jak mam cokolwiek do zrobienia bo nie wiedza, ze to twor w 90% zlozony z Mazdy 626 lub MX-6 ale po wyjasnieniu chetnie biora sie do pracy
Dzieki temu nie mam tez problemu z dostepnoscia czesci.
Mam nadzieje, ze to nie problem, ze mam inne choc pokrewne auto bo mi nie przeszkadza byc fanem obydwu marek.
PARTYBOY witam cię na naszym forum
Ogólnie sąsiad Twoje Probe wyglada
Mam nadzieje ze zaczeniesz wpadac na nasze spoty Włocławskie
Zreszta Kędziorek na nie wpada (Tez Probiak) to i ty bedziesz 

Mmm... Przy 3 tysiączkach brzmi jak 50Cent, wygląda jak Pussy Cat Dolls, a jeździ jak The Game na osiemnastu calach... with evil gas from the bottom of hell... buahahaha... n2o
Best ET 1/4: 14.8s (Czaplinek '12) Best RT: 0,123s (Czaplinek '12)
Moja Madzia ;)
Moja Madzia ;)
W koncu jakies lokalne spoty
Mozna przyjezdzac bez auta ale za to ze zgrzewka? 

PARTYBOY napisał(a):W koncu jakies lokalne spoty Mozna przyjezdzac bez auta ale za to ze zgrzewka?
Oczywiście ze mozna, zreszta w cieplejsze dni (czytaj wiosna, lato) zlociki są organizowane w postaci grilla
Mmm... Przy 3 tysiączkach brzmi jak 50Cent, wygląda jak Pussy Cat Dolls, a jeździ jak The Game na osiemnastu calach... with evil gas from the bottom of hell... buahahaha... n2o
Moja Madzia ;)
Moja Madzia ;)
WITAM! Od niedawna jestem szczęśliwym posiadaczem Mazdy 626 GF 1.8 ! Jest to druga IDENTYCZNA mazda w naszym domostwie
mam kilka pytań technicznych , jeżeli ktoś ogarnia ten temat to prosiłbym o jakąś wiadomość
! Autko zrobiło już pod moją ręką 5000 km i jest poprostu .... bezwarunkowo niezawodne! ciesze sie że mogłem dołączyć do szacownego grona MAZDASPEED!!!
pozdrawiam

pozdrawiam
-
RAFALM
Witamy na pokładzie
Co do pytań technicznych – możesz zawsze je napisać w dziale 626 / MX6 / Xedos 6.
Przedtem użyj opcji "Szukaj" bo klub już trochę czasu istnieje i pewne pytania się powtarzają
Pozdrawiam,
Akar.
Co do pytań technicznych – możesz zawsze je napisać w dziale 626 / MX6 / Xedos 6.
Przedtem użyj opcji "Szukaj" bo klub już trochę czasu istnieje i pewne pytania się powtarzają
Pozdrawiam,
Akar.
To i ja sie przywitam.witam wszystkich.od kilku miesiecy jestem szczesliwym posiadaczem mazdy 323f ba 95r.wczesniej bylem posiadaczem porsche 944 ale trzeba bybo zmnienic na cos innego i wybor padl na mazde.jak narazie autko sprawuje sie super juz zrobilem nim 5000km i zadnych problemow.i jestem z niej bardzo zadowolony.forum juz odserwowalem od jakiegos czasu az w koncu postanowilem sie zarejestrowac no i jestem 
-
Gość
Witam,
no to ja również się przywitam, jako szcześliwy (ale nie do końca) posiadacz czarnej Mazdy MX-3 1.6 z 92 roku. Co prawda silniczek najsłabszy, ale jak dla mnie wystarczający, a skoro posiadanie "Madzi" było moim marzeniem od lat, w końcu jestem zadowolony.
P.S. co do "(ale nie do końca)", to kwestia tylko tego, że posiadaczem niuszkodzonego marzenia byłem tylko 31h, a potem miałem wypadek i teraz autko stoi na warsztacie
, ale będe walczył o to, żeby się jak najszybciej zgłosić nim na regionalnym spotkanku 
no to ja również się przywitam, jako szcześliwy (ale nie do końca) posiadacz czarnej Mazdy MX-3 1.6 z 92 roku. Co prawda silniczek najsłabszy, ale jak dla mnie wystarczający, a skoro posiadanie "Madzi" było moim marzeniem od lat, w końcu jestem zadowolony.
P.S. co do "(ale nie do końca)", to kwestia tylko tego, że posiadaczem niuszkodzonego marzenia byłem tylko 31h, a potem miałem wypadek i teraz autko stoi na warsztacie
- Od: 17 paź 2007, 09:51
- Auto: Fiat Stilo 1,9 JTD 115KM
To i ja oficjalnie się przywitam mimo, że od ośmiu dni uczestniczę w życiu forum
Jak już większośc widziała stałem się szczęśliwym posiadaczem Mazdy 323 BG z 1991 roku produkcji. Samochód ma 48 000 km co jest realnym przebiegiem i z czego jestem bardzo zadowolony. Zawsze użytkowałem samochody fabrycznie nowe, zakupione w salonie ale z żadnego nie byłem tak zadowolony jak z tej " 16 – sto letniej dziewczynki "
Pozdrawiam i dziękuję za miłe przyjęcie. – Irek –
gg : 7617335
tel. kom.: 0/792-591-135
Mazda 323' 91 SPRZEDANA :–(
Suzuki GSX 1300R' 06 DO SPRZEDANIA
!
Mercedes W124 E 280T' 92 DO SPRZEDANIA
!
tel. kom.: 0/792-591-135
Mazda 323' 91 SPRZEDANA :–(
Suzuki GSX 1300R' 06 DO SPRZEDANIA

Mercedes W124 E 280T' 92 DO SPRZEDANIA