Zlot Jesienny RYKI 2007 – pytania i odpowiedzi
przed sama brama na lotnisko jest dosc dluga droga boczna, juz po zjechaniu z tej drogi na Kock. Tam mozna ustawic w jednym rzedzie moze troche na poboczu przynajmniej czesc samochodow. Ale mysle ze spora czesc mozna wpuscic za brame, zwlaszcza tych ktorych organizatorzy kojarza i dobrze znaja.
No a za brama bylo tez duzo miejsca jeszcze przed wjechaniem na te drozki na lotnisku, wiec mozna by tam wszystkich zatrzymac i tam to rozdac. Tylko przypilnowac zeby sie nie rozjechali ludzie, ale to mozna ustawic po bokach po 2 samochody i linke miedzy nimi. Bedzie spokoj, duzo miejsca no i nie bedziemy nic blokowali.
No a za brama bylo tez duzo miejsca jeszcze przed wjechaniem na te drozki na lotnisku, wiec mozna by tam wszystkich zatrzymac i tam to rozdac. Tylko przypilnowac zeby sie nie rozjechali ludzie, ale to mozna ustawic po bokach po 2 samochody i linke miedzy nimi. Bedzie spokoj, duzo miejsca no i nie bedziemy nic blokowali.
- Od: 2 gru 2006, 20:58
- Auto: C63 AMG Kombi + Fiat Bravo Psst... + Combo
Co do orlenu postaram się jutro dowiedziec co i jak z tym remontem więc info będzie jutro po południu
Ale 80 autek nie zmiescimy tym bardziej ze bedzie to sobota a tam teraz czesto stoja jakies tiry dwa lub trzy, moze trafimy ze bedzie pusto. Panowie jest w Rykach przy trasie obok koscioła na pierwszych swiatłach w prawo jadac od wawy jeszcze jeden parking tam zmiesci sie jakies 30 aut od orlenu jest 250m wiec czesc moze tam. A i jest tez w Rykach duzy plac targowy który służy rowniez za parking tam na pewno wszyscy się zmieszczą a jego lokalizcja to od Lublina zaraz po wjezdzie do Ryk pierwsze skrzyżowanie w prawo ul. Janiszewska i za 50m po lewej stronie nad stawem przy trasie K-17, jadąc od wawy mijając drugie światła trasa k-17 prosta około 300m i ostatnie skrzyżowanie w lewo i jest to ul. Janiszewska i tak jak wyzej 50m i jest.
Ostatnio edytowano 17 paź 2007, 22:52 przez Banior, łącznie edytowano 1 raz
Edit by mod: Proszę o stosowanie się do zaleceń FAQ (przyklejonego w każdym z działów) dotyczących rozmiaru podpisu/grafiki w podpisie.
- Od: 5 sty 2007, 03:49
- Auto: Madzi nie ma....:(
A co do myjni to jest bezdodytkowa samoobsługowa 24h w Dęblinie około 5km ( przeciwny kierunek) od skrzyżowania na którym będziemy skrecac w strone lotniska trasa K-48.
Edit by mod: Proszę o stosowanie się do zaleceń FAQ (przyklejonego w każdym z działów) dotyczących rozmiaru podpisu/grafiki w podpisie.
- Od: 5 sty 2007, 03:49
- Auto: Madzi nie ma....:(
darekk86 napisał(a):goofy2 napisał(a):A bedzie można kupić na miejscu jakieś gadżety klubowe?
Kupic to pewnei ciezko, ale flaszka klubowa albo browarem klubowym na pewno bedzie mozna sie poczestowac
W to to ja nawet nie smiem wątpić
- Od: 3 lut 2007, 18:59
- Auto: AR 156 2.4 JTD 10v 150KM '03
goofy2 napisał(a):A bedzie można kupić na miejscu jakieś gadżety klubowe?
Tak, nasi KG beda uzbrojeni w nowe zapasy
Jesli chodzi o zbiorke, to prawdopodobnie skorzystamy z pomyslu ravo i stawimy sie od razu na lotnisku; zbiorka odbedzie sie dla chetnych pilotowana przez jednego z Organizatorow. Podam te informacje po naszych ustaleniach w mailingu do wszystkich Gosci Zlotu Jesiennego.
brii napisał(a):Grupę ze Śląska od razu poprowadzę na lotnisko
Tak jak w zeszłym roku

Co ja się nakręciłem tym moim potworem żeby na tej wąziutkiej polnej dróżce zawrócić

to gdzie się spotykamy jeszcze ustalimy, nie chcę aby było zamieszanie z rozdawaniem regulaminów, naklejek itd... przed zlotem dowiem się co z tym Orlenem.
Może ktos kojarzy ale przed Orlenem po tej samej stronie jest chyba taki duży parking czy stacja, dokładnie nie pamiętam....
Może ktos kojarzy ale przed Orlenem po tej samej stronie jest chyba taki duży parking czy stacja, dokładnie nie pamiętam....
- Od: 29 cze 2006, 15:36
- Auto: 323 f (BA) 2,0 V6
Siw-y napisał(a):obok Orlenu jest myjnia i pewnie "kilka" autek będzie się chciała odświeżyć oczko
Ja z chęcią Bym przed całą imprezą umył/spłukał z grubsza sobie autko(bo jak znam moje szczęście to będzie padać) tylko jakby gdzieś w rykach lub koło była ręczna (nie mechaniczna) może nawet samoobsługowa.
Bo tak zawsze radocha pokazać się czystym autkiem a nie takie jakieś

- Od: 24 maja 2005, 14:10
- Auto: MAZDA mx3 BP-T