ŚLĄSK – Zlot na torze Wyrazów k/Częstochowy, Masłońskie Natalin
tak w ogole wracajac wczoraj w zasadzie to dzisiaj od was bym rozwalil auto.... tzn piesio mi wyskoczyl przed maske.... no a ze mam swiatla jakie mam no to zauwarzylem go w ostatniej chwili.... na szczescie nic nikomu sie nie stalo
piesek tez caly
(chyba)

- Od: 30 sie 2007, 17:06
- Auto: Opel Vectra C 2.2
Meldujemy się w domu całi i zdrowi dzieki za spota i super atmosfere noi za mega Wy...bane pokoje BRII jesteś wielki pozdro i do zobaczenia na następnym cykliku .......
www.BBTel.pl
Porek napisał(a):loockas, dzięki za miłę towarzystwo, my sobie jeszcze grillujemy
i wydzwaniacie do mnie i mnie straszycie wy Diabły

Była 626 GE KL | Była 323 BG B6 "małyszolot"; Będzie... :D | Kiedyś zdobywczyni 997 obecnie 69 ;) |
- Od: 7 wrz 2006, 22:19
- Auto: mazda 6
Częstochowa też się już melduje na miejscu – dziękuję wszystkim za przybycie i udaną zabawę
Sprawa Sylwestra na "ośrodku" zostanie za niedługo ruszona
Sprawa Sylwestra na "ośrodku" zostanie za niedługo ruszona
Trusted computing – Yes or No?
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
No to i ja się melduję, z pracy oczywiście – pracoholik :/
Anyway – już droga na spot była śmieszna – jakiś chramolony gwóźdź wbił się wkoło zanim ruszyliśmy od Sokoola spod chaty. 100m przejechane, coś zaczyna w kole zdrowo walić. Przejazd z Sokool'em, szybka diagnoza – przednie lewe koło. Znależliśmy cholerę jedną. Szybko przy pomocy TP zlokalizowaliśmy całodobową wulkanizację w Katowichach, ustawiliśmy GPS i powoli w drogę. 50 na trasie trochę ludzi denerwowało ale miałem to gdzieś – Madzia ważniejsza niż ich czas
Niestety, całodowe wulkanizacje w Katowicach to kompletna fikcja. Pan spod pierwszego adresu, mimo iż na jego firmie jak byk widniało logo "24h" powiedział że już zamknięte. Kij mu w oko i jego dzieciom do piątego pokolenia. Drugi adres to samo – do 22, dojechaliśmy tam 22:23 :/
No nic, w drogę – zapomniałem dodać że gwóźdź wypadł w drodze do pierwszego wulkanizatora, jak się okazało na drugi dzień – łepek odpadł a gwóźdź dalej siedział w oponie. Szczęście że mimo powietrza, które nie uchodziło, udałem się do wulkanizatora.
Dzień na torze był całkiem udany – poszalałem chwilę po torze, gadałem z kolegami i koleżankami, zrobiliśmy grilla ( chyba ze dwa razy
). Co jakiś czas ktoś chował się w aucie żeby się ogrzać a nasze kochane Madzie z otwartymi wnętrzami witały nas ciepełkiem
Wyjątkiem chyba była Malutka która w porkowym padle uwiła sobie gniazko i kimała przez większość dnia
Przegapiła nawet przyjazd kolegi z klubu ( cholera, zapomniałem nicka – wybacz stary ).
Ośrodek – miodzio. Wi-Fi, nowiutkie mebelki, ładne łazieneczki, w pełni wyposażona kuchnia w każdym z pokoi – przy takiej cenie to pół darmo. Brii –
Może tylko, mendy jedne, za głośno napieprzaliście jak chciałem spać
Mimo wszystko usnąłem, zmęczenie wzięło górę. Rano chciałem się zemścić i obudzić Was o 7 jakąś ciężką muzą ale gdy zobaczyłem Loockas'a i Siwego śpiących jak małe dzieci serce mi zmiękło
Podsumowując – każdy spot, cyklon czy zlot śląskiej ekipy pozostawiał wiele dobrych wspomnień i tak też było tym razem. Dziękuję Siwemu i Malutkiej za to że zaszczycili nas swoją obecnością mimo kawału drogi jaki mieli do pokonania ( Malutka – trzymam za słowo że będę mógł przejechać się czerwoną bestią w Rykach
). Bimbak – Tobie też należą się podziękowania że chciało Ci się taki kawał drogi zapierdzielać ( kiedy piszę te słowa jeszcze pewnie wracasz do domu – szerokości, my friend ).
Teraz zaś idę selekcjonować fotki coby wrzucić do swego tematu i pokazać madzię po naprawie
brii – wrzucasz fotki?
Bo mi lap został w domu
Jeszcze raz dziękuję, ekipo, i obyśmy spotkali się na sylwestra w tym samym, a nawet większym, składzie
EDIT: Aha, widzę że się dorwali do forum
Anyway – już droga na spot była śmieszna – jakiś chramolony gwóźdź wbił się wkoło zanim ruszyliśmy od Sokoola spod chaty. 100m przejechane, coś zaczyna w kole zdrowo walić. Przejazd z Sokool'em, szybka diagnoza – przednie lewe koło. Znależliśmy cholerę jedną. Szybko przy pomocy TP zlokalizowaliśmy całodobową wulkanizację w Katowichach, ustawiliśmy GPS i powoli w drogę. 50 na trasie trochę ludzi denerwowało ale miałem to gdzieś – Madzia ważniejsza niż ich czas
Niestety, całodowe wulkanizacje w Katowicach to kompletna fikcja. Pan spod pierwszego adresu, mimo iż na jego firmie jak byk widniało logo "24h" powiedział że już zamknięte. Kij mu w oko i jego dzieciom do piątego pokolenia. Drugi adres to samo – do 22, dojechaliśmy tam 22:23 :/
No nic, w drogę – zapomniałem dodać że gwóźdź wypadł w drodze do pierwszego wulkanizatora, jak się okazało na drugi dzień – łepek odpadł a gwóźdź dalej siedział w oponie. Szczęście że mimo powietrza, które nie uchodziło, udałem się do wulkanizatora.
Dzień na torze był całkiem udany – poszalałem chwilę po torze, gadałem z kolegami i koleżankami, zrobiliśmy grilla ( chyba ze dwa razy
Ośrodek – miodzio. Wi-Fi, nowiutkie mebelki, ładne łazieneczki, w pełni wyposażona kuchnia w każdym z pokoi – przy takiej cenie to pół darmo. Brii –

Może tylko, mendy jedne, za głośno napieprzaliście jak chciałem spać
Podsumowując – każdy spot, cyklon czy zlot śląskiej ekipy pozostawiał wiele dobrych wspomnień i tak też było tym razem. Dziękuję Siwemu i Malutkiej za to że zaszczycili nas swoją obecnością mimo kawału drogi jaki mieli do pokonania ( Malutka – trzymam za słowo że będę mógł przejechać się czerwoną bestią w Rykach
Teraz zaś idę selekcjonować fotki coby wrzucić do swego tematu i pokazać madzię po naprawie
brii – wrzucasz fotki?
Jeszcze raz dziękuję, ekipo, i obyśmy spotkali się na sylwestra w tym samym, a nawet większym, składzie
EDIT: Aha, widzę że się dorwali do forum
Akar.Zaephyr
alka seltzer
Faotki wyselekcjonowane wrzucę zaraz do galerii – fotek odemnie nie wrzucajcie na forum.
Jakby cuś to proszę odezwać się na PW, to podeślę linka do całej paczki ze zdjęciami (527 zdjęć wyselekcjonowanych z 1112). Upraszam, o nie publikowanie fotek które nie pojawią się w Picsaasie
Jakby cuś to proszę odezwać się na PW, to podeślę linka do całej paczki ze zdjęciami (527 zdjęć wyselekcjonowanych z 1112). Upraszam, o nie publikowanie fotek które nie pojawią się w Picsaasie
No to i my meldujemy się z domku
Zlot jak zwykle super
brii z tym ośrodkiem przeszedłeś samego siebie
Dzięki wszystkim za przybycie i przyjazną atmosferę
Siw-y jak wypijesz to możesz z powodzeniem robić za komika ofc "bo masz taki kaprys"
brii zapodaj mi na PW bądź gg linka do tej całej paczki zdjęć
Do sesji mojej Madzi też możesz dać 
Zlot jak zwykle super
Dzięki wszystkim za przybycie i przyjazną atmosferę
Siw-y jak wypijesz to możesz z powodzeniem robić za komika ofc "bo masz taki kaprys"

brii zapodaj mi na PW bądź gg linka do tej całej paczki zdjęć

Poznasz głupiego po postach jego

- Od: 23 sie 2006, 20:59
- Auto: Prelude BB9
Sesja Madzi jest w galerii, cała paczka będzie jutro po południu – dzisiaj już raczej nie dam rady. Galeria właśnie się uploaduje, razem będzie 115 zdjęć publicznych
http://picasaweb.google.pl/briiman7/20071013WyrazowMaslonskie
http://picasaweb.google.pl/briiman7/20071013WyrazowMaslonskie
No za ten osrodek Brii powienien dostac nagrode... Cos niesamowitego
Przez cala sobote nie chciales nam ani slowa na temat tego osrodka powiedziec
Oplacalo sie czekac. Mam nadzieje ze nastepne zloty w tym rejonie beda sie konczyc wlasnie w tym miejscu.

Teraz postaram się zrobić coś, żeby urozmaicić pierwszą część imprezy (część samochodową)
Bardzo mnie cieszy Wasza reakcja – jeszcze bardziej motywuje mnie to do działania
Warszawa melduje swoj powrot. Jakas godzinke temu udalo nam sie wreszcie dobic do zakorkowanej stolycy
Kochani, bardzo wam dziekuje za wspaniale spedzony czas w przemilym towarzystwie.
Brii naprawde jestes wielki – impreza byla fantastyczna i bardzo bardzo bardzo profesjonalnie zorganizowana
No ale klimat tworza ludzie, a ekipa śląska jest po prostu wspaniala
Akar – jakbys i ty sie kimnal w ciagu dnia to by cie tak pozniej nie zmoglo
ja wiedzialam co robie
Bestion jak w koncu malo nie wyrznelam sie przez to ze sama sobie na sznurowke nadepnelam, to zawiazalam buty
ech...chyba ide powoli spac....
dla was wszystkich 
Kochani, bardzo wam dziekuje za wspaniale spedzony czas w przemilym towarzystwie.
Brii naprawde jestes wielki – impreza byla fantastyczna i bardzo bardzo bardzo profesjonalnie zorganizowana
Akar – jakbys i ty sie kimnal w ciagu dnia to by cie tak pozniej nie zmoglo
Bestion jak w koncu malo nie wyrznelam sie przez to ze sama sobie na sznurowke nadepnelam, to zawiazalam buty
ech...chyba ide powoli spac....

good girls go to heaven bad girls go everywhere...
Galeria gotowa: http://picasaweb.google.pl/briiman7/20071013WyrazowMaslonskie
Edit: dorzuciłem jeszcze trochę fotek, ale już w niższej rodzielczości, bo miejsca na Piccassa brakło...
Edit: dorzuciłem jeszcze trochę fotek, ale już w niższej rodzielczości, bo miejsca na Piccassa brakło...
dzieki Brii. Na jednym zdjeciu wlasnie zobaczylem ze sos pomidorowy do pizzy ktory zamowilem byl w innym, wiekszym pudelku
A jedzac pizze sie zastanawialem czy na pewno zamowilem sos
cholera... 
malutka napisał(a):Warszawa melduje swoj powrot.
potwierdzam
malutka napisał(a):Jakas godzinke temu udalo nam sie wreszcie dobic do zakorkowanej stolycy
ale w jankach byliśmy około 20:00
trasa Cęstochowa-Janki zajęłą nam z 20 min postojem na stacji niecałe 2 i pół godziny
brii wieklie dzięki za udany zlot i za naprawde luksusowe warunki noclegowe
zawsze jak mam coś napisać to zapominam

Czarny Bestion napisał(a):Siw-y uwarzaj na swoja uszczelkezebys czasem plamy nie dal
ale o so chosi
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
michi napisał(a):Siw-y jak wypijesz to możesz z powodzeniem robić za komika ofc "bo masz taki kaprys"
nie wiem czy mam się z tego śmiać czy płakać
Akar.Zaephyr napisał(a):Dziękuję Siwemu i Malutkiej za to że zaszczycili nas swoją obecnością mimo kawału drogi jaki mieli do pokonania
dla imprezy w takim towarzystwie to i do Szczecina bym pojechał
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
jeszcze raz dzięki wszystkim za świetną zabawe