No to super , tylko kto mi to zamontujePawnik napisał(a):Zgodnie z obietnicą melduję koledze Jaksa o wykonaniu zadania Ustrojstwo założone i chodzi rewelacyjnie.

www.mazdaspeed.pl
No to super , tylko kto mi to zamontujePawnik napisał(a):Zgodnie z obietnicą melduję koledze Jaksa o wykonaniu zadania Ustrojstwo założone i chodzi rewelacyjnie.
Jaksa napisał(a):No to super , tylko kto mi to zamontujePawnik napisał(a):Zgodnie z obietnicą melduję koledze Jaksa o wykonaniu zadania Ustrojstwo założone i chodzi rewelacyjnie.ja na takie dłubanie nie ma czasu.
xANDy napisał(a):No tak a jak dorobić wejście na MP3 albo takie ustrojstwo jak czytnik kart/usb w systemie audio BOSE?
Tutaj widze opisy do zwykłych osprzętów...
Zawsze mozemy to jakos rozliczyc , podaj kosztorys na PW ....Pawnik napisał(a):To może ubijemy interes
Jaksa napisał(a):Zawsze mozemy to jakos rozliczyc , podaj kosztorys na PW .... język usmiech
peteros1 napisał(a):Czy podłączając to ustrojstwo traci się pokładową zmieniarkę 6xCD?
Pawnik napisał(a):[...]po co Ci wolno działająca i zacinająca sie zmieniarka jak będziesz miał w każdym momencie do dyspozycji 990 utworów w MP3
xANDy napisał(a):A nie można podłaczyć mp3 jako MD/kaseciak?
xANDy napisał(a):Jaki jest koszt takich układów na polskie....?
Dobrze mówisz , dlaczego masz cos robic za free..... za wiedzę sie płaci. Napisz do mnie jak to mozna rozegrać .Pawnik napisał(a):żartowałem,
Jaksa napisał(a):za wiedzę sie płaci
Przeczytałem zanim zadałem moje pytanie. Oglądnąłem również wszystkie linki i mam wrażenie, że te podpięcia pod zmieniarkę dotyczą wyłącznie normalnego zestawu audio a nie Bose, które ma wbudowaną zmieniarkę na 6 płyt. Zwykłe radio w M6 ma jedno CD, podłączenie zmieniarki rozszerza ich ilość bo podłącza się je pod gniazdo zmieniarki. W Bose zmieniarka jest wbudowana i chyba nie ma możliwości podłączenia innej zamiast wewnętrznej. Jest za to minidisk bądź kaseciak w tym miejscu i to jest ciekawe... Poza tym taki sprzęt posiadać musi również możliwość podpięcia zewnętrznego źródła dźwięku (na przkład, gdy włączamy system DVD – a istnieją takowe oryginalnie podłączane), więc jakiś "aux" powinien być dostępny bez przeróbek. I to trzeba właśnie znaleźć...Maciej Loret napisał(a):Przeczytaj cały topic...
Zadzwon do ASO i zapytaj jak wymienic np. wałek rozrządu w DiTD – ciekawy jestem odpowiedzi.....xANDy napisał(a):za wiedzę sie płaci
Jakoś nie bardzo to widzę...
Gdyby tak było byłbym bogaty
Jaksa napisał(a):Zadzwon do ASO i zapytaj jak wymienic np. wałek rozrządu w DiTD – ciekawy jestem odpowiedzi.....xANDy napisał(a):za wiedzę sie płaci
Jakoś nie bardzo to widzę...
Gdyby tak było byłbym bogaty
xANDy napisał(a):Przeczytałem zanim zadałem moje pytanie. Oglądnąłem również wszystkie linki i mam wrażenie, że te podpięcia pod zmieniarkę dotyczą wyłącznie normalnego zestawu audio a nie Bose, które ma wbudowaną zmieniarkę na 6 płyt.Maciej Loret napisał(a):Przeczytaj cały topic...
xANDy napisał(a):W Bose zmieniarka jest wbudowana i chyba nie ma możliwości podłączenia innej zamiast wewnętrznej.
[..]
I to trzeba właśnie znaleźć...
Maciej Loret napisał(a):Przecież Pawnik ma BOSE i jakos to podłączył...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Moderatorzy Tuning i modyfikacje