nie widzialem zeby bylo
zglupiałem jak to przeczytalem..
www.mazdaspeed.pl
rubenjames napisał(a): przedstawienie podstaw prawnych dotyczących zakazu uzywania w Polsce tego typu instalacji
rubenjames napisał(a):europejski kodeks drogowy mnie nie interesuje, mieszkam w Polsce
rubenjames napisał(a):jestem za, ponieważ primo: daja nieporównywalne efekty do standardowych H1 i H4
rubenjames napisał(a):klosze z taką instalacją powinny być prawidłowo ustawione a niestety, większość tego nie robi i dlatego narzekamy na oslepiajacych nas idiotów
rubenjames napisał(a):Tez miałem o nich negatywne zdanie, ale do czasu, az sie nie przekonałem na własnej skórze, ze nie są aż takie złe
magicadm napisał(a):Ciekawe jak chcesz precyzyjnie wyregulować coś co składa się z niepasujących do siebie podzespołów?
ravo napisał(a):a czemu niby do soczewek nie mozna zalozyc tego ?
magicadm napisał(a):za bezpieczną zmianą źródła światła.
magicadm napisał(a): nie mają już wyraźnej linii światło-cień i odcięcia, nie można ich też odpowiednio ustawić
Taka jest prawda , mnie tez to zapienia ale cóz ....... nie mam na to wpływu a za 5 dych gorki zawsze diagnosta "klepnie"dowódDon Corleone napisał(a):Powinni tacy iść do odstrzału
ravo napisał(a):3-4 razy lepsza widocznosc
ravo napisał(a):po lewej auta na HID z soczewkami po prawej na HID z zwylymi kloszami, i co nie widac odcieca ? hehehe
magicadm napisał(a):Czy to są "fabryczne ksenony" czy przeróbka "druciarska"?
ravo napisał(a):a czemu niby do soczewek nie mozna zalozyc tego ?
Don Corleone napisał(a):Mało komu się to uda
Grzyby napisał(a):przeróbka – jechałem z ravo w nocy i potwierdzam – super wyraźna linia odcięcia światła, rewelacyjna widoczność i nikt z przeciwka nie migał – zresztą nie sądzę żeby oślepiał.
magicadm napisał(a):Dlatego napisałem, że w niektórych przypadkach jest ok i wtedy nikomu to nie przeszkadza
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 8 gości