Kogo widziałem / widziałam
pozdrowionka dla kierowcy i pasażerki Mazdy 323F BA w kolorze błękitny metallic, pomachalismy sobie dziś ok 11:45 na Grójeckiej:)
farciarz napisał(a): ja jestem w UK....i napewno mnie nikt nie widuje poza Rulesem i Michalem
hehe... Właśnie farciarz coś dawno Cie nie widziałem, chyba już z 3 dni

A ja dzisiaj mijalem na połczyńskiej czerwona mzade mx-3 z podkladkami klubowymi WB.... grafitowe felgi chyba O.Z Racing
Mercedes SLK kompressor
- Od: 21 kwi 2006, 11:02
- Auto: Mercedes SLK
MiHaŁ napisał(a):farciarz napisał(a): ja jestem w UK....i napewno mnie nikt nie widuje poza Rulesem i Michalem
hehe... Właśnie farciarz coś dawno Cie nie widziałem, chyba już z 3 dni![]()
Jakie tam trzy dni...chyba troszke wiecej

Naczelna Maruda Forum aka Kaszpirowski
- Od: 1 kwi 2005, 21:35
- Auto: Ford Mondeo 1.6 TI 2008
pozdrawiam warbo spotkanego na Połczyńskiej:)
I ja tez go widzialem bo za Adasiem sie toczylem 
Mercedes SLK kompressor
Jaksa napisał(a):Pozdrawiam Violę ktorą widziałem dzisiaj w Broniszach.
również gorące pozdrowienia ode mnie
a przy okazji pozdrawiam jeszcze raz kierowcę i pasażerkę czerwonej bg widzianych wczoraj po 18 na Jana Pawła

Wiele trzeba mocy, by umieć żyć wiedząc, jak bardzo życie i niesprawiedliwość są z sobą złączone / Friedrich Wilhelm Nietsche
www.forumppp.com.pl Partnerstwo Publiczno – Prywatne (PPP) w Polsce
- Od: 20 lut 2006, 17:46
- Auto: mx5 NA 1.6/miata 1.8
Pozdrowienia dla Chezzy'ego! Dzisiaj po pracy przechodziłem obok Twojej eFki 
Winkle Kotliny http://www.mx5klubpolska.pl/forum/viewt ... 93#p490493
Pozdraiwm kolege z zielonej 323F BA stojacego razem ze mna w korku na polczynskiej. Charakterystyczna naklejka na klapce baku "DC" 
Mercedes SLK kompressor
pozdro dla Kierownika w mx-3 czerowniutkiej na podkladkach klubowych, na blachach SBE xxxx, widzianych w zabrzu na piłsudskiego... stalem i czekalem az mi sklep otworza;D
swoja droga... 200metrow dalej.. roz..walilem felge + opone.. facet wszedl mi pod kola.. zrobil 1 krok z chodnika na droge i stanal w miejscu.. z lewej auta, przed maska on.. abs tylko terkotał wiec odruchowo kreciłem kierownica w prawo i wpieprzyłem w 'metrowy' kraweznik przodem... felga + opona oberwała solidnie.. nie wiem co gorsze.. przód do roboty bo skasowaniu zamyslonego idioty czy felga po uniku:(
swoja droga... 200metrow dalej.. roz..walilem felge + opone.. facet wszedl mi pod kola.. zrobil 1 krok z chodnika na droge i stanal w miejscu.. z lewej auta, przed maska on.. abs tylko terkotał wiec odruchowo kreciłem kierownica w prawo i wpieprzyłem w 'metrowy' kraweznik przodem... felga + opona oberwała solidnie.. nie wiem co gorsze.. przód do roboty bo skasowaniu zamyslonego idioty czy felga po uniku:(
Dziękuje i tez pozdrawiam.Riki napisał(a):Pozdrawiam Jaksę widzianego u Niego w serwisie
Serwis Mazdy Warszawa ( specjalizacja mazda nie mylić z autoryzacją :) ) http://www.autojaksa.com.pl Piaseczno ul. Sękocinska 19 ZAPRASZAMY