Schemat spryskiwacza
Strona 1 z 1
Potrzebny jest mi schemat elektryczny spryskiwacza do mazdy 3 1,6 cd 2004. Jesli jest możliwość dostania gdzieś kompletu schematów do mojego auta prosiłbym o info.
-
Gość
Za młody model, chyba że źle sformułowałem zdanie. Chodzi mi dokładnie o schemat instalacji elektrycznej spryskiwacza. Pozdrawiam wszystkich entuzjastów mazdy.
-
Gość
Jeśli chodzi o spryskiwacz to mam to już zrobione. Podobno nowa trójka ma dużo wspólnego z fusionem i na podstawie tego ten problem został załatwiony. Mam nadzieję, że pod względem usterkowości bedzie jednak mazdowski a nie fordowski.
-
Gość
swierzak napisał(a):witam
kupilem mazde 3 jakies dwa tyg temu i chcialem zapytac jaki jest tam rozrzad i co ile sie powinno go wymieniac jezeli ktos wie to prosze o pomoc
a co to ma wspólnego z tematem o schemacie sprysków ?
witam was mam takie pytanie posiadam mazde 3 sedan 2008r
i chcialbym sie dowiedziec czy ktos z was wie czy na desce rozdzielczej znajde kontrolke
ktora powiadama o malej ilosci w zbiorniczku spryskiwaczy
i czy wogole da sie to podlaczyc jesli niema tego w standardzier pozdrawaim i prosze o odp
i chcialbym sie dowiedziec czy ktos z was wie czy na desce rozdzielczej znajde kontrolke
ktora powiadama o malej ilosci w zbiorniczku spryskiwaczy
i czy wogole da sie to podlaczyc jesli niema tego w standardzier pozdrawaim i prosze o odp
-
ecik28nenagh
Nie wszystkie 3 mają jak opalisz zapłon to kontrolka powinna się zapalić jeżeli nie to:
albo takowej nie ma
albo masz spalona jak ja
albo takowej nie ma
albo masz spalona jak ja
- Od: 12 lip 2010, 21:57
- Auto: Mazda 3 Sedan Benzyna 2004r
pitpiterson napisał(a):Nie wszystkie 3 mają jak opalisz zapłon to kontrolka powinna się zapalić jeżeli nie to:
albo takowej nie ma
albo masz spalona jak ja
Jak odpalam u siebie zapłon to ta kontrolka mi się nie zapala. A na bank taki czujnik mam. A było o tym tu: viewtopic.php?f=114&t=64045&p=1170773#p1170773
"Nigdy nie polemizuj z idiotą – najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem." – "Pozdrawiam" Dr House
Strona 1 z 1