Mazda MX-3 EC KL-ZE Nitro '91
Loczek napisał(a):Wielki szacun chopie
Dzia
Mmm... Przy 3 tysiączkach brzmi jak 50Cent, wygląda jak Pussy Cat Dolls, a jeździ jak The Game na osiemnastu calach... with evil gas from the bottom of hell... buahahaha... n2o
Best ET 1/4: 14.8s (Czaplinek '12) Best RT: 0,123s (Czaplinek '12)
Moja Madzia ;)
Moja Madzia ;)
Wiesz co Jacol wszystkie te cyferki odnosnie mocy itd. fajnie wyglądają zapowiada sie swietnie ale może kiedys bys tak przewiózł tym cackiem, dał poczuć jak wciska w fotel przy przyspieszaniu, posłuchać tej zajefajnej muzyki z pod maski poczuc na własnej skórze bicie nowego serca twojej madzi
tej symfoni dzwieków........ nacieszyc wzrok pieknym wyglądem autka a może dac poprowadzic???????? No dobra może to ostatnie nie do konca w koncu kobiety i mazdy sie nie porzycza 

Madzia jest jak ukochana kobieta : Zawsze piekna ale czasem kapryśna. Ale jak jej tego nie wybaczyć.....
?? 
- Od: 17 cze 2007, 09:10
- Auto: mazda 323f, BA, 1.8, rok 1997
Rewelacyjne zdjęcia ... ślicznie się prezentuje ta Twoja Madzia:)
- Od: 7 lis 2006, 17:57
- Auto: Mazda XEDOS CA B69 1994r
Honda Accord 2.0 CL VII
andrev001 napisał(a):I chce powiedzieć szacuneczek. Kawał porządnej roboty...
ravo napisał(a):ja tez gratuluje
Kędziorek napisał(a):Co tu dużo będę pisał, GRATULACJE.
Łukasz napisał(a):Auto i fotki zrobiły na mnie ogromne wrażenie.
Tech-Man napisał(a):Rewelacyjne zdjęcia ... ślicznie się prezentuje ta Twoja Madzia:)
Dzięki wielkie
Kędziorek napisał(a):Na wybory jestem we Włocku, oby już autem to trzeba się będzie spotkać.
No problem.
Marlan napisał(a):Wiesz co Jacol wszystkie te cyferki odnosnie mocy itd. fajnie wyglądają zapowiada sie swietnie ale może kiedys bys tak przewiózł tym cackiem, dał poczuć jak wciska w fotel przy przyspieszaniu, posłuchać tej zajefajnej muzyki z pod maski poczuc na własnej skórze bicie nowego serca twojej madzi tej symfoni dzwieków
Nie ma sprawy
Mmm... Przy 3 tysiączkach brzmi jak 50Cent, wygląda jak Pussy Cat Dolls, a jeździ jak The Game na osiemnastu calach... with evil gas from the bottom of hell... buahahaha... n2o
Moja Madzia ;)
Moja Madzia ;)
xXx napisał(a):Nie mogę się doczekać wyścigu na 400.....................
Wydaje mi sie ze dostane baty, autko niestety przed rykami nie dostanie wydechu. Ale na kresce stane
Moja Madzia ;)
Moja Madzia ;)
Gratulacje i szacuneczek za włożoną pracę i kasę. Co ważne większość rzeczy robiłeś własnymi siłami i to się nazywa tuning.
P.S jestem ciekawy jak to śmiga, cukierek był pełen podziwu, mam nadzieję że w Rykach osobiście będę się mógł przekonać.
P.S jestem ciekawy jak to śmiga, cukierek był pełen podziwu, mam nadzieję że w Rykach osobiście będę się mógł przekonać.
- Od: 11 lip 2007, 21:40
- Auto: mx-3 1.8V6
Gibsong napisał(a):sfilmujcie to koniecznie.
spoko
przemek323h napisał(a):Gratulacje i szacuneczek za włożoną pracę i kasę. Co ważne większość rzeczy robiłeś własnymi siłami i to się nazywa tuning.
Raczej uznaje ze wszystko zrobiłem własnymi siłami
przemek323h napisał(a):cukierek był pełen podziwu, mam nadzieję że w Rykach osobiście będę się mógł przekonać
no problem
Moja Madzia ;)
Moja Madzia ;)
Nie no kolego luxus naprawde ze wszystkim naprawde pogratulowac jeszcze raz udanego przeszczepu i udzielanych informacji napewno sie to przyda
ale tak od siebie mam pytanie da sie Jakoś normalnie jeżdzic na codzien po miescie bo serio jak czesto musisz patrzec na licznik predkosciomierza
?
Pozdrawiam
ale tak od siebie mam pytanie da sie Jakoś normalnie jeżdzic na codzien po miescie bo serio jak czesto musisz patrzec na licznik predkosciomierza
Pozdrawiam
Mazda 6 User :)
- Od: 18 wrz 2007, 21:32
- Auto: Mazda 6
Mr.M napisał(a):ale tak od siebie mam pytanie da sie Jakoś normalnie jeżdzic na codzien po miescie bo serio jak czesto musisz patrzec na licznik predkosciomierza ?
po miesiacu sie przyzwyczaisz i zejdziesz ze spalaniem do 16l/100km z 22l/100km
Moja Madzia ;)
Moja Madzia ;)
Jacol napisał(a):po miesiacu sie przyzwyczaisz i zejdziesz ze spalaniem do 16l/100km z 22l/100km usmiech
Lol... Zdecydowanie to nie na moja kieszen taka zabawa
Jacol napisał(a):o miesiacu sie przyzwyczaisz i zejdziesz ze spalaniem do 16l/100km z 22l/100km usmiech
hmm to widze ze masz podobnie jak ze spalaniem w subaru
Pozdrawiam
Mazda 6 User :)
- Od: 18 wrz 2007, 21:32
- Auto: Mazda 6
loockas napisał(a):Lol... Zdecydowanie to nie na moja kieszen taka zabawa Szczerze podziwiam Jest to twoje auto do uzytku na codzien ?
Tak, autka uzywam na codzień
Mr.M napisał(a):hmm to widze ze masz podobnie jak ze spalaniem w subaru hehe nie no ale spoko jak mówisz ze idzie z tym przeżyć to fajnie moze nie bawem zadam ci pare pytań na PW bo tez zastanawiam sie nad Swap-em o ile znalazl bym silnik czas i kogoś do pomocy
Jak coś służe pomoca
Moja Madzia ;)
Moja Madzia ;)