ŚLĄSK – Zlot na torze Wyrazów k/Częstochowy, Masłońskie Natalin

Postprzez Piotrek » 8 paź 2007, 23:41

ja niestety rowniez...jestem uziemiony :|
Forumowicz

Od: 12 maja 2004, 21:00
Auto: 626 GE / 626 GF / PF 125p '75

Postprzez Gapcio » 9 paź 2007, 00:41

no dobra chlopaki to jak sie poglubicie to moge byc wasza nawigacja gps :P hehehe tak sie sklada ze jestem z czewy wiec sluze pomoca byle zebyscie dojechali do punktu ustalonego czyli KFC ;) loockas jak da rade to moze Cie jakos ulokuje u siebie :P nie ma zbytnio warunkow no ale checi sa szczere :P hehe i cieplo i sucho przynajmniej ;) a ode mnie na wyrazow nie jest znowu az tak daleko....
Obrazek
Forumowicz

Od: 30 sie 2007, 17:06
Auto: Opel Vectra C 2.2

Postprzez Gapcio » 9 paź 2007, 00:43

i przede wszystkim zapomnialem dodac.... musze Ci sie jakos odwdzieczyc ze mnie ostatnio poratowales....
Obrazek
Forumowicz

Postprzez loockas » 9 paź 2007, 01:03

Porek napisał(a):dwa razy mnie namawiać nie trzeba krzywy Zrobię co w mojej mocy żeby być sobotę i niedziele, ale obiecać nie mogę w tym momencie.

I to mi sie podoba :]

Czarny Bestion napisał(a):loockas jak da rade to moze Cie jakos ulokuje u siebie język

Dzieki, nie ma problemu. To tylko jedna noc :) Czekam jeszcze na oficjalna decyzje Brii w sprawie noclegu. Zobaczymy jak to bedzie :)

Czarny Bestion napisał(a):i przede wszystkim zapomnialem dodac.... musze Ci sie jakos odwdzieczyc ze mnie ostatnio poratowales....

Jeszcze raz ci dziekuje. Nie masz za co sie odwdzieczac, drobiazg :)

Czarny Bestion napisał(a):no dobra chlopaki to jak sie poglubicie to moge byc wasza nawigacja gps język

To super, mam jednak nadzieje ze sie nie pogubimy. Daj mi jednak twoja komorke na PW.
Andżeju, jak Ci na imię?
Forumowicz

Od: 6 maja 2007, 00:55
Auto: PaRHaTy
Ajonik
Kupra

Postprzez brii » 9 paź 2007, 08:37

Szkoda... :(
Daj Bimbakowi pachołki

michi – wyjedziemy po Was :)

trewor – nie bierzcie gumy i felgi dla mnie – konto zgodnie z portfelem powiedziały, że narazie nie ;)

Piotrek no szkoda, że nie przyjedziesz – trochę się stęskniliśmy...
Ostatnio edytowano 9 paź 2007, 10:46 przez brii, łącznie edytowano 1 raz
Trusted computing – Yes or No?

Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
Forumowicz

Od: 9 sty 2005, 23:46
Auto: Endek / Kupisiontes / Smark EV / iczy

Postprzez malutka » 9 paź 2007, 09:07

brii napisał(a):Szkoda...
Daj Bimbakowi pachołki

koniecznie, bo ja pociagiem pacholkow ze soba nie wezme :P
Obrazek
good girls go to heaven bad girls go everywhere...
bad girl ;)
Forumowicz

Od: 6 maja 2006, 12:20
Auto: マツダ MX-6 2.0 FS '92

Postprzez Gapcio » 9 paź 2007, 09:30

Hmm... tak na marginesie to co mam ze soba zabrac oprucz auta i kobiety ?? :P hehehehe
Obrazek
Forumowicz

Postprzez Bimbak » 9 paź 2007, 10:22

Niech jakiś łaskawca weźmie stoper :D
Pozdrawiam, Tomek

Drinking wine and killing time
Forumowicz
CUP 2017 miejsce 2

Od: 17 maja 2005, 20:55
Auto: ponton i dziadkowóz, Moto: lyter

Postprzez brii » 9 paź 2007, 10:49

Porek napisał(a):Wróciłem z rozmowy o prace. Mam prace. Zaczynam dziś, co mnie troszke zaskoczyło... Pracuje w piątek do 22:00, będziecie jeszcze żywi w okolicach 23? Jak na razie sobota i niedziela wolna i będę walczył aby mnie nie wmanewrowano w robote w te dni.

<spoko>

Czarny Bestion napisał(a):Hmm... tak na marginesie to co mam ze soba zabrac oprucz auta i kobiety hehehehe

Stoper ;)

Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
Forumowicz

Postprzez malutka » 9 paź 2007, 11:24

Porek napisał(a):Pracuje w piątek do 22:00, będziecie jeszcze żywi w okolicach 23?

mysle ze spokojnie, damy rade ;)
Czarny Bestion napisał(a):tak na marginesie to co mam ze soba zabrac oprucz auta i kobiety

piorunujaca dawke dobrego humoru :D
Obrazek
good girls go to heaven bad girls go everywhere...
bad girl ;)
Forumowicz

Od: 6 maja 2006, 12:20
Auto: マツダ MX-6 2.0 FS '92

Postprzez brii » 9 paź 2007, 11:43

Zaktualizowałem listę – jeśli są jakieś niezgodności to proszę o szybką poprawkę

Forumowicz

Postprzez Loczek » 9 paź 2007, 11:44

Trwewor żebyście sie nei zgubili niepotrzebnie to sie zgadamy po drodze i pojedziemy razem na wyrazów. Bo ja tez jade w sobote rano :)

szczegoły dogadamy wieczorem na gadu ok :)
Forumowicz

Od: 31 sty 2006, 17:30
Auto: Bezawaryjne i Niebite

Postprzez loockas » 9 paź 2007, 11:56

brii napisał(a):Zaktualizowałem listę – jeśli są jakieś niezgodności to proszę o szybką poprawkę

A jak wyglada sprawa tych noclegow? Jezeli nocujemy w tanim motelu to przyjade juz w piatek. Jezeli natomiast nocujemy u ciebie, to nie wiem czy moge tak ci sie na glowe zwalac, bedziesz mial juz dosc gosci. Porek jezeli bede jechal w piatek to wyjezdzam z ledzin (20km od katowic) tez ok 22:00. Mozemy razem jechac. Jezeli piatek nie wypali to trzeba uzgodnic tylko godzine sobotniego spotkania pod GO. Brii zapomniales mi chyba odpisac w sprawie zakupow :) Wiesz, chce tylko wczesniej zrobic jakis bilans mojego portfela :)
Andżeju, jak Ci na imię?
Forumowicz

Ajonik
Kupra

Postprzez brii » 9 paź 2007, 12:20

loockas – przyjeżdżaj w piątek – w piątek nocujemy u mnie.
Jeśli idzie o zakupy to jeszcze nie wiem jak to rozwiązać – czekam na propozycję :)
Sprawa noclegu z soboty na niedzielę – będziemy mieli dla siebie cały dom wczasowy z pokojami dwu-osobowymi i miejscem do imprezowania w samym centrum Jury :)
Cena za nocleg to 35zł/osoba – istniej możliwość dofinansowania z środków pozostałych po poprzednim Wyrazowie :)
Jeśli idzie o sam tor to jeszcze na wszelki wypadek kombinmuję drugą opcję – lotnisko Rudniki (od KFC w podobnej odległości co Wyrazów, ale w inną stronę) – dzisiaj około 16:00 będę miał szczegółowe info :)

Forumowicz

Postprzez loockas » 9 paź 2007, 12:26

brii napisał(a):loockas – przyjeżdżaj w piątek – w piątek nocujemy u mnie.

Ok, jezeli to nie problem to bardzo chetnie. Dziekuje :)

brii napisał(a):Jeśli idzie o zakupy to jeszcze nie wiem jak to rozwiązać – czekam na propozycję

Zakladam ze w sobotni wieczor bedzie jakas impreza. Najlepszym w tym momencie rozwiazaniem beda wspolne zakupy. Skoczy sie do jakiegos hipermaketu. Moze nie wszyscy, wysle sie delegacje. Jak kazdy zacznie cos sam przywozic to pewnie bedziemy miec same napoje wyskokowe :)
Andżeju, jak Ci na imię?
Forumowicz

Ajonik
Kupra

Postprzez brii » 9 paź 2007, 12:38

Gadałem z Akarem i mam taką sugestię – na piątek proszę o przywiezienie rzeczy dla siebie ze sobą:
– jakieś mięso/kiełbasa na grilla
– piwo/coś co chcecie
– coś na śniadanie (najlepiej gotowe kanapki, bo nie chcemy kolejnego spóźnienia :] )
Nie będzie za bardzo czasu w piątek robić zakupów
Jak będziemy się zwijać na nocleg w sobotę to wskoczymy do jakiegoś hipermarktu po drodze i każdy kupi co będzie chciał :)

Forumowicz

Postprzez michi » 9 paź 2007, 14:18

A w sobote robimy jakiegoś grilla czy coś, tam na torze??

O której się zbieracie do tego motelu??

Hmmm z dofinansowaniem chyba dobry pomysł bo jestem ostatnio pokłucony z portfelem ;/

Pozdrawiam
Poznasz głupiego po postach jego
Obrazek
Forumowicz

Od: 23 sie 2006, 20:59
Auto: Prelude BB9

Postprzez Gapcio » 9 paź 2007, 18:16

malutka napisał(a):
Czarny Bestion napisał(a):tak na marginesie to co mam ze soba zabrac oprucz auta i kobiety

piorunujaca dawke dobrego humoru :D

Hmm.... Wiesz... z tym moze byc gorzej... :P dlatego ze zbliza mi sie okres no i wiesz.... ;) wiesz o co kaman.... ;) babskie sprawy itp. itd. ;) nie no zartuje jak bylem ostatnio z dziewczyna na solarce to zeby nie wchodzic do kabiny powiedzialem ze jestem niedysponowany i ze mam okres.... po czym ludzie dziwnie na mnie popatrzeli i zaczeli sie smiac :P kiszka troche ale jakos sie musialem ratowac :P
(kucza znowu odbieglem od tematu :P)
Forumowicz

Postprzez Sokool » 9 paź 2007, 19:02

Sokool napisał(a):13. Marcinio

Brii czas na okulary <lol>
Marcino – między n i o nie ma i :P
Forumowicz

Od: 28 sie 2004, 18:10
Auto: na gaz

Postprzez Grzesiu » 9 paź 2007, 21:28

brii napisał(a):trewor – nie bierzcie gumy i felgi dla mnie – konto zgodnie z portfelem powiedziały, że narazie nie

ok bri, felgi poczekaja na portfel;) a teraz oja sprawa do Ciebie:) zabierzesz te 15" z oponkami:)? wieeeelkie dziekii z gooory:) bo jesli by cos wypadlo zen ie dasz rady, to napisz, zabierzemy jakos 2 x 14" na zimowych;D tez da rade<lol>

Loczek napisał(a):Trwewor żebyście sie nei zgubili niepotrzebnie to sie zgadamy po drodze i pojedziemy razem na wyrazów. Bo ja tez jade w sobote rano

szczegoły dogadamy wieczorem na gadu ok

oki doki, jak co to pisz, jakos sie razem spotkamy.

a no i jeszcze jedno, jesli mozna to do listy mozna dopisac by mojego kumpla:D bo chce zabrac "za soba" przed soba;D dobrego kumpla, (ksywa Pampaj:D autko:Hondzia civic v-tec) nie nalezy do rzadnych klubow etc. ale korzystajac z okazji pomyslalem ze go upchne z soba;) mam nadzieje ze nikt nie ma nic przeciwko i nie jest to ZA bezczelne:) pozdro
Forumowicz

Od: 20 sie 2007, 20:31
Auto: Mx5 NA 93’ Canada
Rx7 SA 79'
3 BM Nakama
Mx5 ND RF
6 GJ