ŚLĄSK – Zlot na torze Wyrazów k/Częstochowy, Masłońskie Natalin
no dobra chlopaki to jak sie poglubicie to moge byc wasza nawigacja gps
hehehe tak sie sklada ze jestem z czewy wiec sluze pomoca byle zebyscie dojechali do punktu ustalonego czyli KFC
loockas jak da rade to moze Cie jakos ulokuje u siebie
nie ma zbytnio warunkow no ale checi sa szczere
hehe i cieplo i sucho przynajmniej
a ode mnie na wyrazow nie jest znowu az tak daleko....

- Od: 30 sie 2007, 17:06
- Auto: Opel Vectra C 2.2
Porek napisał(a):dwa razy mnie namawiać nie trzeba krzywy Zrobię co w mojej mocy żeby być sobotę i niedziele, ale obiecać nie mogę w tym momencie.
I to mi sie podoba
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
Czarny Bestion napisał(a):loockas jak da rade to moze Cie jakos ulokuje u siebie język
Dzieki, nie ma problemu. To tylko jedna noc
Czarny Bestion napisał(a):i przede wszystkim zapomnialem dodac.... musze Ci sie jakos odwdzieczyc ze mnie ostatnio poratowales....
Jeszcze raz ci dziekuje. Nie masz za co sie odwdzieczac, drobiazg
Czarny Bestion napisał(a):no dobra chlopaki to jak sie poglubicie to moge byc wasza nawigacja gps język
To super, mam jednak nadzieje ze sie nie pogubimy. Daj mi jednak twoja komorke na PW.
Szkoda...
Daj Bimbakowi pachołki
michi – wyjedziemy po Was
trewor – nie bierzcie gumy i felgi dla mnie – konto zgodnie z portfelem powiedziały, że narazie nie
Piotrek no szkoda, że nie przyjedziesz – trochę się stęskniliśmy...
Daj Bimbakowi pachołki
michi – wyjedziemy po Was
trewor – nie bierzcie gumy i felgi dla mnie – konto zgodnie z portfelem powiedziały, że narazie nie
Piotrek no szkoda, że nie przyjedziesz – trochę się stęskniliśmy...
Ostatnio edytowano 9 paź 2007, 10:46 przez brii, łącznie edytowano 1 raz
Trusted computing – Yes or No?
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
Porek napisał(a):Wróciłem z rozmowy o prace. Mam prace. Zaczynam dziś, co mnie troszke zaskoczyło... Pracuje w piątek do 22:00, będziecie jeszcze żywi w okolicach 23? Jak na razie sobota i niedziela wolna i będę walczył aby mnie nie wmanewrowano w robote w te dni.

Czarny Bestion napisał(a):Hmm... tak na marginesie to co mam ze soba zabrac oprucz auta i kobiety hehehehe
Stoper
Porek napisał(a):Pracuje w piątek do 22:00, będziecie jeszcze żywi w okolicach 23?
mysle ze spokojnie, damy rade
Czarny Bestion napisał(a):tak na marginesie to co mam ze soba zabrac oprucz auta i kobiety
piorunujaca dawke dobrego humoru

good girls go to heaven bad girls go everywhere...
Zaktualizowałem listę – jeśli są jakieś niezgodności to proszę o szybką poprawkę
brii napisał(a):Zaktualizowałem listę – jeśli są jakieś niezgodności to proszę o szybką poprawkę
A jak wyglada sprawa tych noclegow? Jezeli nocujemy w tanim motelu to przyjade juz w piatek. Jezeli natomiast nocujemy u ciebie, to nie wiem czy moge tak ci sie na glowe zwalac, bedziesz mial juz dosc gosci. Porek jezeli bede jechal w piatek to wyjezdzam z ledzin (20km od katowic) tez ok 22:00. Mozemy razem jechac. Jezeli piatek nie wypali to trzeba uzgodnic tylko godzine sobotniego spotkania pod GO. Brii zapomniales mi chyba odpisac w sprawie zakupow
loockas – przyjeżdżaj w piątek – w piątek nocujemy u mnie.
Jeśli idzie o zakupy to jeszcze nie wiem jak to rozwiązać – czekam na propozycję
Sprawa noclegu z soboty na niedzielę – będziemy mieli dla siebie cały dom wczasowy z pokojami dwu-osobowymi i miejscem do imprezowania w samym centrum Jury
Cena za nocleg to 35zł/osoba – istniej możliwość dofinansowania z środków pozostałych po poprzednim Wyrazowie
Jeśli idzie o sam tor to jeszcze na wszelki wypadek kombinmuję drugą opcję – lotnisko Rudniki (od KFC w podobnej odległości co Wyrazów, ale w inną stronę) – dzisiaj około 16:00 będę miał szczegółowe info
Jeśli idzie o zakupy to jeszcze nie wiem jak to rozwiązać – czekam na propozycję
Sprawa noclegu z soboty na niedzielę – będziemy mieli dla siebie cały dom wczasowy z pokojami dwu-osobowymi i miejscem do imprezowania w samym centrum Jury
Cena za nocleg to 35zł/osoba – istniej możliwość dofinansowania z środków pozostałych po poprzednim Wyrazowie
Jeśli idzie o sam tor to jeszcze na wszelki wypadek kombinmuję drugą opcję – lotnisko Rudniki (od KFC w podobnej odległości co Wyrazów, ale w inną stronę) – dzisiaj około 16:00 będę miał szczegółowe info
brii napisał(a):loockas – przyjeżdżaj w piątek – w piątek nocujemy u mnie.
Ok, jezeli to nie problem to bardzo chetnie. Dziekuje
brii napisał(a):Jeśli idzie o zakupy to jeszcze nie wiem jak to rozwiązać – czekam na propozycję
Zakladam ze w sobotni wieczor bedzie jakas impreza. Najlepszym w tym momencie rozwiazaniem beda wspolne zakupy. Skoczy sie do jakiegos hipermaketu. Moze nie wszyscy, wysle sie delegacje. Jak kazdy zacznie cos sam przywozic to pewnie bedziemy miec same napoje wyskokowe
Gadałem z Akarem i mam taką sugestię – na piątek proszę o przywiezienie rzeczy dla siebie ze sobą:
– jakieś mięso/kiełbasa na grilla
– piwo/coś co chcecie
– coś na śniadanie (najlepiej gotowe kanapki, bo nie chcemy kolejnego spóźnienia
)
Nie będzie za bardzo czasu w piątek robić zakupów
Jak będziemy się zwijać na nocleg w sobotę to wskoczymy do jakiegoś hipermarktu po drodze i każdy kupi co będzie chciał
– jakieś mięso/kiełbasa na grilla
– piwo/coś co chcecie
– coś na śniadanie (najlepiej gotowe kanapki, bo nie chcemy kolejnego spóźnienia
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
Nie będzie za bardzo czasu w piątek robić zakupów
Jak będziemy się zwijać na nocleg w sobotę to wskoczymy do jakiegoś hipermarktu po drodze i każdy kupi co będzie chciał
A w sobote robimy jakiegoś grilla czy coś, tam na torze??
O której się zbieracie do tego motelu??
Hmmm z dofinansowaniem chyba dobry pomysł bo jestem ostatnio pokłucony z portfelem ;/
Pozdrawiam
O której się zbieracie do tego motelu??
Hmmm z dofinansowaniem chyba dobry pomysł bo jestem ostatnio pokłucony z portfelem ;/
Pozdrawiam
Poznasz głupiego po postach jego

- Od: 23 sie 2006, 20:59
- Auto: Prelude BB9
malutka napisał(a):Czarny Bestion napisał(a):tak na marginesie to co mam ze soba zabrac oprucz auta i kobiety
piorunujaca dawke dobrego humoru
Hmm.... Wiesz... z tym moze byc gorzej...
(kucza znowu odbieglem od tematu
- Od: 30 sie 2007, 17:06
- Auto: Opel Vectra C 2.2
brii napisał(a):trewor – nie bierzcie gumy i felgi dla mnie – konto zgodnie z portfelem powiedziały, że narazie nie
ok bri, felgi poczekaja na portfel;) a teraz oja sprawa do Ciebie:) zabierzesz te 15" z oponkami:)? wieeeelkie dziekii z gooory:) bo jesli by cos wypadlo zen ie dasz rady, to napisz, zabierzemy jakos 2 x 14" na zimowych;D tez da rade<lol>
Loczek napisał(a):Trwewor żebyście sie nei zgubili niepotrzebnie to sie zgadamy po drodze i pojedziemy razem na wyrazów. Bo ja tez jade w sobote rano
szczegoły dogadamy wieczorem na gadu ok
oki doki, jak co to pisz, jakos sie razem spotkamy.
a no i jeszcze jedno, jesli mozna to do listy mozna dopisac by mojego kumpla:D bo chce zabrac "za soba" przed soba;D dobrego kumpla, (ksywa Pampaj:D autko:Hondzia civic v-tec) nie nalezy do rzadnych klubow etc. ale korzystajac z okazji pomyslalem ze go upchne z soba;) mam nadzieje ze nikt nie ma nic przeciwko i nie jest to ZA bezczelne:) pozdro