02.10.2004 – Spot Kanie, godz 12:00
To chyba normalne.....P0L4K napisał(a):Zeby byla formalnosc-nie bierzcie ze soba zadnego jedzenia ani nic.Jak cos bedziecie chcieli to musicie kupic w barze
Serwis Mazdy Warszawa ( specjalizacja mazda nie mylić z autoryzacją :) ) http://www.autojaksa.com.pl Piaseczno ul. Sękocinska 19 ZAPRASZAMY
P0L4K napisał(a):Jerry to badz wczesniej.
No ja bede o 11.00 przy MC ul.Hynka.Wrazie co bede dzwonił.Szykuje sie niezła imprezka..........A tak w ramach przypomnienia kto bierze deseczki co bym nie zaliczył gleby?????No bo wybaczcie mi ja ze Skierek nie bede jachał z dechami,jeszcze jakaś zadra mi wejdzie..............
- Od: 18 kwi 2004, 13:00
No to Krasnalku i mnie na liste prosze nanieść X2, i jeszcze zabiore kumla Kamila 323F BG tego co był na lotnisku czyli jeszcze x1
!
NO TO ROBI SIE MEGA SPOCIK
ale zrobimy runde po mieście ![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)

NO TO ROBI SIE MEGA SPOCIK

![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
Ostatnio edytowano 25 wrz 2004, 22:30 przez krzynio, łącznie edytowano 1 raz
Mniam GTR
1,3 bara to brrrrrr jedyne 300KM
[cenzura].tuna! chetnie bym dolaczyl bo dla mnie okazja taka jak w totka wygrac tzn miec czas i byc w poblizu spotkania mazdowiczow. Ale ja dopiero o 19stej laduje na Okeciu wiec zani sie stamtad wyrwe i do Patataja dotre to pewnie po ptakach bedzie....
TYlko slady opon zostana 
Don't drink and drive!!! Take drugs and fly!
- Od: 5 wrz 2004, 22:15
- Auto: 626 2.0 D GD 1991 golas
Jerry,mam zapinać lawetę? Mam spory wybór więc....marioch napisał(a):to może lepiej LAWETĘ

Serwis Mazdy Warszawa ( specjalizacja mazda nie mylić z autoryzacją :) ) http://www.autojaksa.com.pl Piaseczno ul. Sękocinska 19 ZAPRASZAMY
wysłałem już na PS do Krasnala, ale ja będe w 2, góra 3 osoby
Bliżej tego niemogę określić
BTW uprzedze was tylko, żebyście się mojej Madzi-poczwarki nieprzestraszyli
Pozdro
Bliżej tego niemogę określić
BTW uprzedze was tylko, żebyście się mojej Madzi-poczwarki nieprzestraszyli
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
Pozdro
"W niebie Cię czeka nagroda, wielka nagroda tylko grzeszyć się nie waż, bądź nam posłuszny to pójdziesz do nieba
W niebie Cię czeka niewyobrażalne, totalne i spektakularne, męczeństwo Twoje nie poszło na marne
W niebie Cię czeka religii sens taki, że masz być jak te pokraki bez myśli, Bóg Ojciec o wszystkim i tak za Ciebie pomyśli
Do nieba pójdziesz za czyny prawe, a nie za zabawę, religia daje niewolę, ale daje i strawę"
Kult – Park23
W niebie Cię czeka niewyobrażalne, totalne i spektakularne, męczeństwo Twoje nie poszło na marne
W niebie Cię czeka religii sens taki, że masz być jak te pokraki bez myśli, Bóg Ojciec o wszystkim i tak za Ciebie pomyśli
Do nieba pójdziesz za czyny prawe, a nie za zabawę, religia daje niewolę, ale daje i strawę"
Kult – Park23
Witam!
Wszystkie znaki na niebie i na ziemi wskazuja na to ze bede w Warszawie 02.10 wiec nie bylbym saba gdybym stracil taka okazje na SpotKanie.
Prosze o dopisanie 2 osob – bede razem z moja druga polawa (ta lepsza).
pozdrawiam
--
Wacek
Wszystkie znaki na niebie i na ziemi wskazuja na to ze bede w Warszawie 02.10 wiec nie bylbym saba gdybym stracil taka okazje na SpotKanie.
Prosze o dopisanie 2 osob – bede razem z moja druga polawa (ta lepsza).
pozdrawiam
--
Wacek
- Od: 28 sie 2004, 12:33
- Auto: AUDI A6 2.5 TDI QUATRO
No proszę .....knajpka peknie w szwach....