Na tym forum nie ma takich ludzi wiec spokomichi napisał(a):Teraz już wie gdzie ma czego szukać

Fakt , włosi potrzebuja tylko wydrukowac bilety wszystko stoi i czeka......Redoo napisał(a):odbeda sie we włoszech
www.mazdaspeed.pl
Na tym forum nie ma takich ludzi wiec spokomichi napisał(a):Teraz już wie gdzie ma czego szukać
Fakt , włosi potrzebuja tylko wydrukowac bilety wszystko stoi i czeka......Redoo napisał(a):odbeda sie we włoszech
Jaksa napisał(a):włosi potrzebuja tylko wydrukowac bilety wszystko stoi i czeka......
Ja tez – chyba nikt tego nie lubi....Redoo napisał(a):nie na widzę złodziejstwa
Postawili kupe fotoradarów ..... nawet nie ma gdzie deptacRedoo napisał(a):narazie wpadli na inny pomysł
Moze zrobic sobie tablice odwracanewaldek2000 napisał(a):Tylko w co dwudziestej skrzynce jest zamontowany. Przenoszą co kilka dni do innej skrzynki. Kup sobie antyradar i możesz sam się przekonać które skrzynki są groźne. Jeśli jadą przed tobą inne auta to słychać pikanie dużo wcześniej zanim robi zdjęcie, więc jest czas na wyhamowanie
To fakt...Aloo napisał(a):W wielu przypadkach CB zalatwia problem tylko trzeba aktywnie korzystac.
Jaksa napisał(a):pewien moj znajomy jak leci katowicka zakłada sobie torbe marketową na tablicei olewa fotki.
Aloo napisał:
Pod wycieraczkę podkładasz np. reklamę agencji i po problemieMichallus napisał(a):Mój znajomy ostatnio zrobił podobnie, ale zapomniał o naklejce na szybie.
Co to takiego ?P0L4K napisał(a):mianowicie "Sunker Elite II",
jacobs napisał(a):A ja mam głupie pytanie: Jak "profesjonalnie" pytać się czy stoją?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość