Witam otóż chce przełożyć deske rozdzielczą na nową czy jest taka możliwość z 1,6 16v do 1,8 v6
moje myśli krążą kolo przełączników nawiewu a mianowicie ze jest kosta z intalacji ktora tym steruje a w starej tego niema
Przekładka deski rozdzielczej
Strona 1 z 1
Ostatnio edytowano 7 kwi 2015, 18:06 przez Piotrek_154, łącznie edytowano 2 razy
Powód: Korekta tematu
Powód: Korekta tematu
Sprzedam Amory do Mx-3 przód tył mocowania amortyzatorów
jak chcesz nowa deske to przekładasz takze nagrzewnice i polowe instalacji elektrycznej pod deską 
Mmm... Przy 3 tysiączkach brzmi jak 50Cent, wygląda jak Pussy Cat Dolls, a jeździ jak The Game na osiemnastu calach... with evil gas from the bottom of hell... buahahaha... n2o
Best ET 1/4: 14.8s (Czaplinek '12) Best RT: 0,123s (Czaplinek '12)
Moja Madzia ;)
Moja Madzia ;)
ale czy ta instalacja co idzie do nawiewu nie jest zespolona z resztą instalacji ?
bo obawiam sie ze wycianać starą i wsadzić nową niebędzie takie hop siup
bo obawiam sie ze wycianać starą i wsadzić nową niebędzie takie hop siup
Musisz przelozyc instalacje sterujaca nawiewami... a tego troche jest.
Mmm... Przy 3 tysiączkach brzmi jak 50Cent, wygląda jak Pussy Cat Dolls, a jeździ jak The Game na osiemnastu calach... with evil gas from the bottom of hell... buahahaha... n2o
Moja Madzia ;)
Moja Madzia ;)
ale czy samo przełożenie jej wystarczy czy ona sie niewpina do instalacji głownej ? i czy trzeba wymieniać nagrzewnice czy tylko te mechanizmy sterujące ?
mlody1921 napisał(a):i czy trzeba wymieniać nagrzewnice czy tylko te mechanizmy sterujące ?
Jacol napisał(a):jak chcesz nowa deske to przekładasz takze nagrzewnice
Mozesz miec problem z podpieciem kostek pod nowe przyciski (np. awaryjne, ogrzewanie szyby itd.)
Moja Madzia ;)
Moja Madzia ;)
ciekawe czy ktoś już zrobił takowa przekładke czy ja musze być pierwszy
już rozebrałem plastiki przylegające do deski i oznaczyłem kostki mam zdjęcia ale dużo zabawy z fotosikami najbardziej mnie martwi ten nawiew w desce po 94r. czy wogóle jest możliwość wpięcia sie
w instalacje do 94 r ?
już rozebrałem plastiki przylegające do deski i oznaczyłem kostki mam zdjęcia ale dużo zabawy z fotosikami najbardziej mnie martwi ten nawiew w desce po 94r. czy wogóle jest możliwość wpięcia sie
Strona 1 z 1