Moderator Grzyby – dlaczego nie przestrzega regulaminu?
1, 2
W regulaminie jest napisane:
W przypadku błędnego zatytułowania tematu i zrócenia uwagi przez moderatora, masz 24h na poprawę tematu.
Brak zmian zaskutkuje usunięciem tematu do kosza.
Nie było nawet zwrócenia uwagi.
Nawet od powstania tematu nie mineło 24h.
http://forum.mazdaspeed.pl/viewtopic.php?p=637038#637038
W przypadku błędnego zatytułowania tematu i zrócenia uwagi przez moderatora, masz 24h na poprawę tematu.
Nie było nawet zwrócenia uwagi.
http://forum.mazdaspeed.pl/viewtopic.php?p=637038#637038
emmarek – jest specjalny dział do takich uwag.
A z takim "przebiegiem" na forum jak Twój to chyba zdążyłeś zauważyć że nie proszę o to co powinieneś znać doskonale.
Nie tylko w Twoim przypadku ta metoda jest stosowana.
Przenoszę tam gdzie miejsce na takie tematy – "Uwagi na temat forum i strony"
A z takim "przebiegiem" na forum jak Twój to chyba zdążyłeś zauważyć że nie proszę o to co powinieneś znać doskonale.
Nie tylko w Twoim przypadku ta metoda jest stosowana.
Przenoszę tam gdzie miejsce na takie tematy – "Uwagi na temat forum i strony"
To wina UKŁADU!

Skoro już przeniosłem to powiedz mi jaki punkt naruszyłem?
jak słusznie zauważyłeś
więc to co zacytowałeś nie ma zastosowania.
emmarek napisał(a):W przypadku błędnego zatytułowania tematu i zwrócenia uwagi przez moderatora, masz 24h na poprawę tematu.
jak słusznie zauważyłeś
emmarek napisał(a):Nie było nawet zwrócenia uwagi.
więc to co zacytowałeś nie ma zastosowania.
co?
Gdyby było zwrócenie uwagi i nie upłynęło 24h a ja bym wywalił temat to faktycznie naruszyłbym zacytowany fragment regulaminu.
A w tym przypadku

Gdyby było zwrócenie uwagi i nie upłynęło 24h a ja bym wywalił temat to faktycznie naruszyłbym zacytowany fragment regulaminu.
A w tym przypadku
Grzyby napisał(a):jaki punkt naruszyłem?
Grzyby napisał(a):co?
tzn. jeżeli napiszesz "ble ble ble nazwij poprawnie temat" i wyrzucisz przed 24h to łamiesz regulamin, a jak napiszesz wywalam i wywalisz to nie naruszasz?
Chyba nadinterpretujesz regulamin
If you’re in control, you’re not going fast enough.
odpowiedz na pytanie
właśnie nie wiem kto to robi w tej sytuacji
Grzyby napisał(a):jaki punkt naruszyłem?
jacobs napisał(a):nadinterpretujesz regulamin
właśnie nie wiem kto to robi w tej sytuacji
jacobs napisał(a):A w regulaminie jest coś napisane, że moderator musi zwrócić uwagę, gdy temat jest źle zatytułowany?
Że musi to nie ma
Moja propozycja:
Zmienić regulamin
Zapisać że moderator może usunąć temat bez uprzedzenia jeżeli jest ( dotyczy)obraźliwy,wulgarny itp.
W innym przypadku jeżeli temat jest bezsensowny, powielany, beznadziejnie nazwany powinien byc usuwany nie wcześniej niż po 24 h.
Z racji tego że nie każdy siedzi przy internecie przez cały dzień (w pracy i w domu) i może dopiero na drugi dzień pomyśli aby poprwawić temat.
Zmienić regulamin
Zapisać że moderator może usunąć temat bez uprzedzenia jeżeli jest ( dotyczy)obraźliwy,wulgarny itp.
W innym przypadku jeżeli temat jest bezsensowny, powielany, beznadziejnie nazwany powinien byc usuwany nie wcześniej niż po 24 h.
Z racji tego że nie każdy siedzi przy internecie przez cały dzień (w pracy i w domu) i może dopiero na drugi dzień pomyśli aby poprwawić temat.
emmarek napisał(a):może dopiero na drugi dzień pomyśli aby poprwawić temat.
a może pomyśli przed założeniem?
Marku, ja się nie czepiam Ciebie konkretnie tylko naprawdę "stałych bywalców" (akurat zaliczam Cię do nich) którzy na forum są od co najmniej roku.
Takie osoby powinny być wzorem dla nowych, a zakładanie przez nie "złych" tematów wcale temu nie służy.
Csss, chlopcy.
bazakbal napisał(a):tak właśnie myślałem (a teraz mnie upewniłeś)... to naprawdę wiele wyjaśnia
Tak beznadziejna sprawa.
Niepijacy Polak to nienormalne – z tego trzeba się leczyć nie
A tak wogóle to masz jakiś kompleks że się przyczepiłeś.
Może mógłbym Ci w czymś pomóc.

Widzisz Porek, co narobiłeś? teraz się obrazili i nic już nie napiszą. Nawet na temat... A co do Grzyby, to jest nietrujący, więc można dać mu dalej sobie żyć...
Pozdrawiam
..::GofNet::..
Pozdrawiam
..::GofNet::..
http://download.mx3.info/mazdaspeed.exe
(v4.10)
oc.gd
zb.gd
zo.gd
zu.gd
agd.gd
fiat.cc