ŚLĄSK – Zaporoszenie na ślub
- Od: 22 kwi 2005, 10:15
- Auto: 6 kombi 2.0 diesel 2004r
Ale OT robicie
Aż wstyd
My też się meldujemy cali i zdrowi
Abdul jeszcze raz naj naj naj najlepszego
Akar trzeba czytać smsy w aucie
Trewor szkoda że zaszła taka pomyłka, wszyscy bardzo chcieli zobaczyć wasze cacko
Może jutro na muchowcu??
Wielkie pozdro dla wszystkich którzy byli dzisiaj
My też się meldujemy cali i zdrowi
Abdul jeszcze raz naj naj naj najlepszego
Akar trzeba czytać smsy w aucie
Trewor szkoda że zaszła taka pomyłka, wszyscy bardzo chcieli zobaczyć wasze cacko
Wielkie pozdro dla wszystkich którzy byli dzisiaj
Poznasz głupiego po postach jego

- Od: 23 sie 2006, 20:59
- Auto: Prelude BB9
Wielkie dzieki. Bylo wspaniale. Szczegolne podziekowania dla Marcino za pomoc w nawigacji po katowicach
Bardzo wam wszystkim dziekuje za cieple przyjecie w szeregi
Jazda po Chorzowie byla przednia. Najlepsze byly komentarze ludzi na ulicy... "O ku**, same mazdy"
100lat mlodej parze
michi i reszta... czemu nie jechaliscie dalej 1-nka?
patrze nagle w lusterko i was nie ma...
Zdjecia ktore udalo mi sie pyknac. Jak ktos chce w lepszej rozdzielczosci to prosze o maila na pw.

michi i reszta... czemu nie jechaliscie dalej 1-nka?
Zdjecia ktore udalo mi sie pyknac. Jak ktos chce w lepszej rozdzielczosci to prosze o maila na pw.

Marcino hehehe na szczescie widze ze nie zlapalo mnie w momencie jak jade gadam przez tel i pale papierosa
No to jeszcze raz podziekowania dla wszystkich brii tobie rowniez za pilotarz do Chorzowa
i Tobie loockas za uratowanie tylka
Aha KosteK tylko nie wrzucaj tego zdjecia jak ziewam 
No to jeszcze raz podziekowania dla wszystkich brii tobie rowniez za pilotarz do Chorzowa

- Od: 30 sie 2007, 17:06
- Auto: Opel Vectra C 2.2
Też dojechaliśmy bezpiecznie
Raz jeszcze wszystkiego naj młodej parze
Po południu wrzucę foty – jeszcze ich nie oglądałem![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
Raz jeszcze wszystkiego naj młodej parze

Po południu wrzucę foty – jeszcze ich nie oglądałem
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
Trusted computing – Yes or No?
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
loockas napisał(a):michi i reszta... czemu nie jechaliscie dalej 1-nka? patrze nagle w lusterko i was nie ma...
Jehaliśmy za Tobą i potem już był zjazd na Katowice
abdul69 – już wstałeś? myślałem że noc poślubna... wiesz
Ostatnio edytowano 30 wrz 2007, 13:04 przez brii, łącznie edytowano 1 raz
Trusted computing – Yes or No?
Akar.Zaephyr napisał(a):Jehaliśmy za Tobą i potem już był zjazd na Katowice usmiech No to odbiliśmy zeby
Myslalem ze michi i sookol jada dalej 1-ka na myslowice i tychy
Porek napisał(a):Bardzo przepraszam, że nie pojawiłem się na uroczystości, moja wina bo pomieszałem sobie daty, a na ten łikend od roku miałem zaplanowane spotkanie ze znajomymi. Nawet niesamowicie umyłem i wysprzątałem auto, bo do samego końca byłem pewien, że mam wolny łikend i przyjade:(
Jeszcze raz przepraszam
Wybaczamy ci
i żeby to było ostatni raz
Na następnym ślubie masz być
Tak czy inaczej zobaczymy się na spocie już nie bawem

www.BBTel.pl
Wszystkiego najlepszego Młodej Parze na nowej drodze życia!!!!
Przepraszam ze tak w ostatniej chwili zrezygnowałem z udziału ale w piątek dowiedziłem sie że we wtorek bronię pracę mgr więc niestety obecnie jestem na etapie siedzenia w notatkach i przogotowywania się na obronę
Mam nadzieje że dostanę z uwagi na ten fakt rozgrzeszenie od Młodej Pary:) 
Przepraszam ze tak w ostatniej chwili zrezygnowałem z udziału ale w piątek dowiedziłem sie że we wtorek bronię pracę mgr więc niestety obecnie jestem na etapie siedzenia w notatkach i przogotowywania się na obronę
Pozdrawiam....
Kriss
Kriss
- Od: 15 kwi 2006, 00:48
- Auto: Mazda 323F BA.