Mazda 323F KF-ZE Ferrari Rosso Corsa
Ja jestem w szoku
Ja również!
Respekt i wyrazy uznania za wkład w modyfikacje!

www.gtrproject.pl
powrót do korzeni motoryzacji... BG-Best Generation :–) odbudowa 323 BG GT Turbo FWD 1.3 16v->1.6 B6T->1.8 BPT
powrót do korzeni motoryzacji... BG-Best Generation :–) odbudowa 323 BG GT Turbo FWD 1.3 16v->1.6 B6T->1.8 BPT
Darek byłeś już na hamowni??
Ja jadę ponownie jak wywalę katalizator u siebie i założe kolektory wydechowe od KL przed 1994 rokiem;)
Ja jadę ponownie jak wywalę katalizator u siebie i założe kolektory wydechowe od KL przed 1994 rokiem;)
na hamowni nie bylem bo nadal nie zrobilem sprzegla i strojenia do konca. Teraz nie mam czasu nawet odstawic samochodu do Kaliego. Ale po sesji mam nadzieje ze wszystko uda sie skonczyc i wtedy bedzie chwila prawdy 
- Od: 2 gru 2006, 20:58
- Auto: C63 AMG Kombi + Fiat Bravo Psst... + Combo
no niestety. I zapowiada sie ze polegniemy
Ale trzeba jeszcze walczyc do konca. Egzamin w czwartek, wiec wlasnie siadam do nauki
A pozniej tydzien wolnego i drugi egzamin. A pozniej znowu wakacje do nastepnej sesji...
Zastanawiam sie ciagle nad felgami. Wynalazlem pare fajnych wzorow i sam nie wiem ktore wybrac. Wszystkie oczywiscie 18".
Jeszcze zastanawiam sie czy jak bede przemalowywal samochod (a to na pewno w koncu bede musial zrobic) to czy pomalowac maske, dach i troche tylu na czarno, czy zostawic cala czerwona. Bo to tez wplywa na to ktore felgi beda pasowac a ktore nie.
Tutaj pare przykladow z Photoshopa
1. Takie felgi:
i VT:
2. Felgi od Mazdy Rx-8, tez 18" oczywiscie:
i VT:
3. Felgi, kolor Hyper Black
VT:
To mniej wiecej tyle z takich co wypatrzylem. Oczywiscie wszystkie VT byly robione na szybko, wiec nie sa zbyt dobrze dopasowane. Chodzilo o to zeby zobaczyc jak te felgi beda sie prezentowac na samochodzie wogole.
To jak?? Ktore wedlug was wygladaja najlepiej? A moze jakies inne ciekawe propozycje? Te akurat wszystkie moge miec w naprawde dobrej cenie (baaardzo niskiej).
Pozdrawiam
Jeszcze zastanawiam sie czy jak bede przemalowywal samochod (a to na pewno w koncu bede musial zrobic) to czy pomalowac maske, dach i troche tylu na czarno, czy zostawic cala czerwona. Bo to tez wplywa na to ktore felgi beda pasowac a ktore nie.
Tutaj pare przykladow z Photoshopa
1. Takie felgi:
i VT:

2. Felgi od Mazdy Rx-8, tez 18" oczywiscie:
i VT:

3. Felgi, kolor Hyper Black

VT:

To mniej wiecej tyle z takich co wypatrzylem. Oczywiscie wszystkie VT byly robione na szybko, wiec nie sa zbyt dobrze dopasowane. Chodzilo o to zeby zobaczyc jak te felgi beda sie prezentowac na samochodzie wogole.
To jak?? Ktore wedlug was wygladaja najlepiej? A moze jakies inne ciekawe propozycje? Te akurat wszystkie moge miec w naprawde dobrej cenie (baaardzo niskiej).
Pozdrawiam
Mówiłem Ci które najlepiej pasują a cenę one mają kosmicznie niską, tylko przesyłka która wyjdzie drożej od samych felg:)
Ja bym brał te (179 usd za 4 sztuki "17)

Ja bym brał te (179 usd za 4 sztuki "17)
od rx8 sa zdecydownie najladniejsze, reszta jest zbyt udziwniona, przez co optycznie odciaga uwage od bryly samochodu... poza tym, jesli cos sie blyszczy i daje po oczach zbytnio, to w tym kraju zaraz sie znajdzie jakis burak do zniszczenia albo sroka do podwedzenia 

- Od: 11 cze 2007, 15:28
- Auto: Mazda Premacy CP 2.0DiTD RF4F 2003
art3city napisał(a):Skoro cena taka nisko
cena niska ale paczka do Polski wyniesie duużo więcej od ceny felg:) ale i tak się opłaca:)
najprawdopodobniej tak zrobie jesli tylko starczy mi kasy na zakup wszystkich. Albo zamowie jedne 18" dla mnie a reszte 17" bo te latwiej sprzedac. Tylko nadal nie odpisali mi ile bedzie kosztowala wysylka, tym bardziej ze jak bym bral duzo tych felg to naprawde moze wyjsc drogo :/ No ale musze cos wykombinowac
ja moze sie skusze na jakies 18" 
Mmm... Przy 3 tysiączkach brzmi jak 50Cent, wygląda jak Pussy Cat Dolls, a jeździ jak The Game na osiemnastu calach... with evil gas from the bottom of hell... buahahaha... n2o
Best ET 1/4: 14.8s (Czaplinek '12) Best RT: 0,123s (Czaplinek '12)
Moja Madzia ;)
Best ET 1/4: 14.8s (Czaplinek '12) Best RT: 0,123s (Czaplinek '12)
Moja Madzia ;)