na krakowskich numerach (KR ****Y). Pozdrowionka dla parkującego/ej
Ulotki klubowe | Chcesz wspomóc promocję – wejdź!
No więc wczoraj (1 lipca) około południa ulotka trafiła w ręce kierownika ślicznej, czerwonej 323F BG zaparkowanej w okolicach Rozdroża/Słomianej w Krakowie
Już identyfikacja nastąpiła – to był Adinfo – Pozdrawiam jeszcze raz
Już identyfikacja nastąpiła – to był Adinfo – Pozdrawiam jeszcze raz
- Od: 18 kwi 2007, 10:08
- Auto: biała 323F BJ 1.8GT 16V DOHC
dzisiaj koło 9 rano ulotka trafiła do czerwonej mx3

Winkle Kotliny http://www.mx5klubpolska.pl/forum/viewt ... 93#p490493
Granatowa metaliczna szóstka kombi, na parkingu bankowym przy ul. Goleszowskiej – WB55*** – zostawiłem wizytówkę klubu
Moja nowa Mazda 6 "wyjechała z tłumu"... http://forum.mazdaspeed.pl/viewtopic.php?t=59909&start=0
- Od: 4 lut 2006, 00:00
- Auto: M6 '08 GH 2.5 MZR TOP
Michi, choć miał już tylko kilka ulotek, przekazał mi ich połowę ( 3
)
Już z jednej zdążyłem zrobić użytek.
Katowice, parking przy UŚ, wczoraj około 22.
Czerwona MX-3 jeszcze na niemieckich exportowych blachach.
Pozdrawiam i mam nadzieję przywitać nowego klubowicza / klubowiczkę
EDIT 18 lipca 2007
Kolejna ulotka powędrowała do właściciela białej 323 BG którą przyuważyłem przed urzędem skarbowym w Gliwicach; blachy SG 13...
Krótkie zatrzymanie – 20 sekund.
Podrzucenie ulotki za wycieraczkę – moment.
Zdziwienie kierowców za mną – bezcenne
Już z jednej zdążyłem zrobić użytek.
Katowice, parking przy UŚ, wczoraj około 22.
Czerwona MX-3 jeszcze na niemieckich exportowych blachach.
Pozdrawiam i mam nadzieję przywitać nowego klubowicza / klubowiczkę
EDIT 18 lipca 2007
Kolejna ulotka powędrowała do właściciela białej 323 BG którą przyuważyłem przed urzędem skarbowym w Gliwicach; blachy SG 13...
Krótkie zatrzymanie – 20 sekund.
Podrzucenie ulotki za wycieraczkę – moment.
Zdziwienie kierowców za mną – bezcenne
Wczoraj za wycieraczką srebrnej 626 kombi (numeru nie byłem w stanie zapamiętać) zaparkowanej niedaleko Mexicany w Wawie zostawiłem wizytówkę, może zajrzy na forum.
Moja nowa Mazda 6 "wyjechała z tłumu"... http://forum.mazdaspeed.pl/viewtopic.php?t=59909&start=0
- Od: 4 lut 2006, 00:00
- Auto: M6 '08 GH 2.5 MZR TOP
Dzisiaj zamiast ulotki klubu przeprowadziłam małą pogawędke z kierowcą w Lidzbarku madzi,czerwona,323f .Ulotki nie zostawiłam teraz ale wcześniej,pan oblukał moja madzie,podkładki,naklejki i od razu wiedział kto mu tą ulotke wcześniej zostawił.Kto wie,może rozmowa zachęci kolege 
- Od: 8 wrz 2005, 14:29
- Auto: Mazda 323f BA , 1,5l , 95r Smoczyca :)
Pojeździłem dzisiaj żeby wypróbować GPSa i w swoim mieście, w dzielnicy Halemba, trafiłem na granatową / butelkowozieloną ( ciemno było więc nie jestem pewien
) 323F BA na blachac SL
Ulotka zostawiona za wycieraczką, ciekawe czy to ktoś z naszych
Ulotka zostawiona za wycieraczką, ciekawe czy to ktoś z naszych
Dziś na drodze między Dąbrową Górniczą a Sosnowcem i Katowicami spotkałem zieloną 323F BA.
Pojechałem chwilę to obok, to za Madzią aż w końcu pozwoliłem się wyprzedzić.
Spojrzałem w lewo i zobaczyłem ładniutką panią kierownik – wysłany do niej uśmiech został odwzajemniony
Postanowiłem podążyć za uroczą panią – wkrótce zaparkowała w Sosnowcu i ucięliśmy krótką pogaduchę
Przekazałem adres naszego forum ( na rachunku z parkingu – cóż za klasa
ulotki akurat się skończyły
) i zaprosiłem do uczestnictwa. Zaprosiłem również na szykujący się mini-spot nad pogorią.
Kasia, bo tak się przedstawiła, zapowiedziała swoją wizytę na forum. Nie mogę się doczekać
Dziękuję Kasi za rozmowę i mam nadzieję wkrótce spotkać ją na zlotach
Pojechałem chwilę to obok, to za Madzią aż w końcu pozwoliłem się wyprzedzić.
Spojrzałem w lewo i zobaczyłem ładniutką panią kierownik – wysłany do niej uśmiech został odwzajemniony
Postanowiłem podążyć za uroczą panią – wkrótce zaparkowała w Sosnowcu i ucięliśmy krótką pogaduchę
Przekazałem adres naszego forum ( na rachunku z parkingu – cóż za klasa

Kasia, bo tak się przedstawiła, zapowiedziała swoją wizytę na forum. Nie mogę się doczekać
Dziękuję Kasi za rozmowę i mam nadzieję wkrótce spotkać ją na zlotach
z palkersonem pare dni temu w lublinie, pod centrum motoryzacji na parkingu – 3 ulotki (tylko tyle mielismy) obskoczony xedos, efka ba i trojeczka
- Od: 11 cze 2007, 15:28
- Auto: Mazda Premacy CP 2.0DiTD RF4F 2003
Wczoraj wieczorem zaulotkowane dwie mazdeczki, na które polowałem jakiś czas na Słomianej
Ulotka w drzwiach czerwonej 323F BA z charakterystycznym chińskim znaczkiem (chyba na wlewie paliwa)
Druga – w drzwiach pięknej, białej 323F BG z czarnymi felami
Mam nadzieję, że dołączą do klubu, bo furki wyglądały na zadbane i prowadzone przez pasjonatów (szczególnie ta biała
)
Ulotka w drzwiach czerwonej 323F BA z charakterystycznym chińskim znaczkiem (chyba na wlewie paliwa)
Druga – w drzwiach pięknej, białej 323F BG z czarnymi felami
Mam nadzieję, że dołączą do klubu, bo furki wyglądały na zadbane i prowadzone przez pasjonatów (szczególnie ta biała

- Od: 18 kwi 2007, 10:08
- Auto: biała 323F BJ 1.8GT 16V DOHC
Zaproszenia zostawione :
Łódź :
mazda 323 zielona ślicznotka – Radogoszcz Zgierska
mazda 323 niebieska (fajne fele) – Radogoszcz Zgierska
chyba nowe nabytki na moim osiedlu
mazda xedos ze znaczkiem polsatu CUDEŃKO – Piotrkowska centum miasta
mazda 323 srebrna (znam wlasciciela – policjant) – Piotrkowska centrum miasta
jade dalej szukać![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
Łódź :
mazda 323 zielona ślicznotka – Radogoszcz Zgierska
mazda 323 niebieska (fajne fele) – Radogoszcz Zgierska
chyba nowe nabytki na moim osiedlu
mazda xedos ze znaczkiem polsatu CUDEŃKO – Piotrkowska centum miasta
mazda 323 srebrna (znam wlasciciela – policjant) – Piotrkowska centrum miasta
jade dalej szukać
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
"Są tylko 3 prawdziwe sporty: walki byków, alpinizm, automobilizm. Reszta to tylko gry..."
- Od: 19 gru 2006, 09:29
Wczoraj, Katowice, Altus – czerwona BA na blachach SO – pozostawiona ulotka za wycieraczką 
trewor napisał(a):Akar u nas w rudzie (n. bytom) stoi czesto srebrna miata;) SL xxx drukne ulotke i mu tam wrzuce za wycieraczke:D bo poluje na to autko od dość dawna:D
Wiem, często widzę na Nowym Bytomiu, przed skrzyżowaniem od strony Wirku
Sam już parę razy chciałem podrzucić ulotkę ale jakoś na czerwone nie mogę trafić
Wiadomo, na środku drogi nie będę nagle stawał, wyskakiwał z auta i wkładał coś za wycieraczkę zaparkowanego samochodu

Ja najczęściej zostawiam ulotki na parkingach pod marketem, w drodze z auta do sklepu można czasem upolować kilka mazdeczek
Ale pod domem też mi się już nie raz zdarzyło, ciekawe czy ktoś z tych "obdarowanych" zawitał już na forum.
Ale pod domem też mi się już nie raz zdarzyło, ciekawe czy ktoś z tych "obdarowanych" zawitał już na forum.
Poznasz głupiego po postach jego

- Od: 23 sie 2006, 20:59
- Auto: Prelude BB9