Ponieważ jestem współtwórcą całego ewentualnego "zamieszania" spotu w Kaniach to wypowiem się ale krótko (nie chcę wchodzić w rozgrywki Zombi vs. tco_tm&Globy)
Propozycja zrobienia banera była spontaniczna podczas mojej i tco_tm prawie 3 godzinnej pracy nad "profesjonalnym" wyglądem informacji o spocie w Kaniach – tworzyłem foto-relację jak dojechać do Kań w momencie gdy tco zagadał do mnie na gg i zaproponował pomoc, gdyż zauważył że szykuje się coś większego jak 5 Mazd
Zrobiłem foto-relacje, wkleiłem mapkę, tco skleił jakiś tekst wstępu i dodał info na stronie głównej i baner (do którego osobiście mu wybrałem foto) i tak powstało "nasze" dzieło.
Ja się cieszę z okazanej pomocy bo który organizator nie chciałby aby wszystko było SUPER

!!
Co do postawionego pytania dlaczego powstał baner i wogóle lepsze info niż to o Rykach to:
1. Zombi nie miej mi za złe, ale skoro oficjalnie stwierdzasz na forum że bardzo się cieszysz z tego że tco_tm nie może być na spocie w Rykach to chyba nie powinno Cię dziwić że nie chciało mu się "obrabiać" spotu na którym nie będzie a co ważniejsze "nie jest mile widziany" (prywatne odczucie po Twoich wypowiedziach).
2. Miał chwilę czasu i po prostu zaproponował pomoc gdyż wiedział (miał koncepcje) jak to powinno "profesjonalnie" wyglądać
3. Nie organizowałem spotu w Rykach więc nie pomyślałem aby zrobić coś podobnego do tematu Spotu w Kaniach
4.
brak bannera: Bo nikt nie zrobił bannera?
brak przyklejenia: bo nikt nie przykleil?
Chyba że dostęp kodu strony ma tylko tco_tm i Globy a poproszeni o to olali temat
Na koniec nadmieniam, że:
1. Nie jestem po żadnej ze stron – każde z was ma po części racje
2. Nie będe dalej kontynułował dyskusji na ten temat – wszystko co chciałem powiedzieć powiedziałem w tej wypowiedzi
3. Takie banery powinny być non-stop z wiadomych powodów – mam nadzieje że przedstawiciele regionalni będa o tym pamiętać (a jak sami nie dadzą rady to zwrócą się o pomoc do odpowiednich osób)
4. Dziękuje tco_tm za ofiarowaną pomoc
To wszystko co chciałem powiedzieć w tym temacie
Pozdrawiam