Porządki w działach Kupię i Sprzedam
1, 2
witam
mam takie pytanie, bo widze ze od kilku dni sa robione porzadki w dzialach wymienionych w tytule, czy mozna je robic tak zeby info o wyrzuceniu wysylac na pw, albo w ogole? korzystam z opcji zobacz posty od ost wizyty i w ten sposob np dzis mam 5 stron tematow, z czego 3/4 to kosz i tematy wyrzucone przez Żanetke z dopiskiem ze minelo 14 dni, rozumiem ze porzadek musi byc, ale az ciezko jest wylapac interesujace tematy wsrod wszystkich z danego dnia
mam takie pytanie, bo widze ze od kilku dni sa robione porzadki w dzialach wymienionych w tytule, czy mozna je robic tak zeby info o wyrzuceniu wysylac na pw, albo w ogole? korzystam z opcji zobacz posty od ost wizyty i w ten sposob np dzis mam 5 stron tematow, z czego 3/4 to kosz i tematy wyrzucone przez Żanetke z dopiskiem ze minelo 14 dni, rozumiem ze porzadek musi byc, ale az ciezko jest wylapac interesujace tematy wsrod wszystkich z danego dnia

- Od: 9 lis 2003, 00:21
- Auto: Było BG B3, była BA Z5, jest NA B6 :)
a jak sobie wyobrażasz wysyłanie PW do kilkudziesięciu osób?? W Regulaminie jest jasno napisane, że po 14 dniach ogłoszenie leci do kosza
Mysle, ze jesli Moderatorzy i Zarzad przystana, mozna to robic bez dopisywania nowego posta. Po prostu siup –> Kosz i adieu.
jacobs napisał(a):Pamiętam jeszcze dawne czasy świetności Grzyba
jak to "dawne czasy świetności"
Ja jestem na urlopie to i się nie udzielam jako moderator
W sumie to może i można wywalać tematy bez dopisku że kosz ale pod warunkiem że dotyczyć będzie to tylko i wyłącznie działów KUPIĘ/SPRZEDAM
Prosze o wypowiedz ravo i meldunek Moderatorow, ze zaznajomili sie z tematem. Wprowadze ewentualna poprawke do Regulaminu dla potomnych 
szybka reakcja
to cieszy

- Od: 9 lis 2003, 00:21
- Auto: Było BG B3, była BA Z5, jest NA B6 :)
Yooziu napisał(a):korzystam z opcji zobacz posty od ost wizyty i w ten sposob np dzis mam 5 stron tematow, z czego 3/4 to kosz i tematy wyrzucone przez Żanetke
Przy korzystaniu z tej opcji to przy dobrym wietrze możesz mieć jakieś 50 stron samej czaterii w ciągu dnia
To moja skromna osoba jeszcze coś od siebie...
Widze pewne niedociagnięcie w regulaminie działu "Sprzedam".
Otoż w jednym z jego punktów głosi on: "...po upływie 14 dni moderator ma prawo je usunąć..." i w ostanim czasie kol. Żanetka robi to bardzo skrupulatnie-i bardzo dobrze,bo robi to zgodnie ze swoim regulaminem,ale...
Dajmy na przykład że user XYZ ogłasza się że ma do sprzedania części:
*X
*Y
*Z
*A
*B
*C
*D
*E
*F
*G
*H
*I
*J
*K
itp.
I myślicie że przez 14 dni znajdzie potencjalnych nabywców na te wszystkie,za przeproszeniem-pierdoły?Może by zmienić nieco czas "dopuszczalny" ogłoszenia?
Może tak ma być,ale trochę to zakrawa na: "pochwal się co masz do sprzedania i spadaj" a nie na dział "Sprzedam".
Jeśli kogoś uraziłem-przepraszam,nie miałem zamiaru.
Widze pewne niedociagnięcie w regulaminie działu "Sprzedam".
Otoż w jednym z jego punktów głosi on: "...po upływie 14 dni moderator ma prawo je usunąć..." i w ostanim czasie kol. Żanetka robi to bardzo skrupulatnie-i bardzo dobrze,bo robi to zgodnie ze swoim regulaminem,ale...
Dajmy na przykład że user XYZ ogłasza się że ma do sprzedania części:
*X
*Y
*Z
*A
*B
*C
*D
*E
*F
*G
*H
*I
*J
*K
itp.
I myślicie że przez 14 dni znajdzie potencjalnych nabywców na te wszystkie,za przeproszeniem-pierdoły?Może by zmienić nieco czas "dopuszczalny" ogłoszenia?
Może tak ma być,ale trochę to zakrawa na: "pochwal się co masz do sprzedania i spadaj" a nie na dział "Sprzedam".
Jeśli kogoś uraziłem-przepraszam,nie miałem zamiaru.
Marcin, masz rację.
Ale ja myślę że chodzi o tematy w których nikt się nie odezwał w ciągu 14 dni.
Przynajmniej takie było założenie tego zapisu
Grzyby masz rację
Jednak każdy wie że żeby coś sprzedać to czasem potrzeba troszku cierpliwośći.Nie możemy dopuścić do takich sytuacji że jak ktos chce koniecznie u nas coś kupić to "nurkuje" w koszu.
Może się czepiam,ale skoro temat założony to mówie co mysle.
Jednak każdy wie że żeby coś sprzedać to czasem potrzeba troszku cierpliwośći.Nie możemy dopuścić do takich sytuacji że jak ktos chce koniecznie u nas coś kupić to "nurkuje" w koszu.
Może się czepiam,ale skoro temat założony to mówie co mysle.
Marcin napisał(a):Jednak każdy wie że żeby coś sprzedać to czasem potrzeba troszku cierpliwośći.
tak, ale powiedz szczerze – zaglądasz na inne strony np. SPRZEDAM niż pierwsza?
Nie – i mało kto to robi.
A jak temat spada bo był nieaktywny przez 14 dni to wtedy autor może go założyć ponownie, prawda?
I znowu jest na początku i nikt nie pyta co z tej listy
Marcin napisał(a):*X
*Y
*Z
*A
*B
*C
*D
*E
*F
*G
*H
*I
*J
*K
itp.
mu zostało a co sprzedał.
Przekonany?
Grzyby napisał(a):powiedz szczerze – zaglądasz na inne strony np. SPRZEDAM niż pierwsza?
szczerze... nieczęsto
Grzyby napisał(a):Nie – i mało kto to robi
też mi się tak wydaje
Grzyby napisał(a):jak temat spada bo był nieaktywny przez 14 dni to wtedy autor może go założyć ponownie, prawda?
Prawda.
Grzyby napisał(a):Przekonany?
Przekonany
Nie było tematu.
Marcin napisał(a):Przekonany usmiech
debata na ten temat była kiedyś dosyć długa i emocjonująca i chyba wszystko zostało wzięte pod uwagę
Yooziu napisał(a):z czego 3/4 to kosz i tematy wyrzucone przez Żanetke z dopiskiem ze minelo 14 dni
zgodnie z reg. moderatorow musze dopisac za co i dlaczego wywalam post do kosza, wiem ze jest to uciazliwe ale przepraszam musze zrobic zalegle porzadki teraz aby na przyszlosc moc pracowac systematycznie
Globy napisał(a):Mysle, ze jesli Moderatorzy i Zarzad przystana, mozna to robic bez dopisywania nowego posta. Po prostu siup –> Kosz i adieu.
Grzyby napisał(a):W sumie to może i można wywalać tematy bez dopisku że kosz ale pod warunkiem że dotyczyć będzie to tylko i wyłącznie działów KUPIĘ/SPRZEDAM
byłoby super
jacobs napisał(a):Kiedyś Grzybem straszyło się niegrzeczne dzieci, teraz tą niewdzięczną rolę pełni Żanetka.
Marcin napisał(a):I myślicie że przez 14 dni znajdzie potencjalnych nabywców na te wszystkie,za przeproszeniem-pierdoły?Może by zmienić nieco czas "dopuszczalny" ogłoszenia?
Marcin ja nie usuwam tematów których data dodania byla 14 dni temu bo tym sposobem musiałabym chyba wszystkie ogłoszenia w tych działach usunąć
Czy mogę juz usuwać posty bez dodawania wpisu ? czy czekamy jeszcze na czyjas decyzje? (wiecie porzadki czekaja
Była 626 GE KL | Była 323 BG B6 "małyszolot"; Będzie... :D | Kiedyś zdobywczyni 997 obecnie 69 ;) |

- Od: 7 wrz 2006, 22:19
- Auto: mazda 6
Żanetka napisał(a):Czy mogę juz usuwać posty bez dodawania wpisu ? czy czekamy jeszcze na czyjas decyzje?
Globy napisał(a):Po prostu siup –> Kosz i adieu.
ja tak robiłem i nikt nie marudził .. oczywiście tylko przy przeterminowanych ogłoszeniach. Inne uwieńczałem komentarzem
Grzyby napisał(a):Marcin, masz rację.
Tak się chyba dogadaliśmy tylko nie wiem czemu nie zmieniliśmy wpisu w regulaminie.
Pozdrawiam, Tomek
Drinking wine and killing time
Drinking wine and killing time
1, 2