Juz dostała je Policja i podejmą decyzję kiedy gościa zwijać na goracym uczynku.
Podam faceta do sądu z powództwa cywilnego za szkody materialne i moralne.
EDIT by Misiek-Bełchatów
Poprawiłem nazwe tematu i proszę nie pisać więcej wielkimi literami
www.mazdaspeed.pl
Misiek-Bełchatów napisał(a):A tak na marginesie znasz go ? chyba ewidentnie Cię nie lubi ... tak mnie się wydaje bo po co by to robił ?
Mev napisał(a):Ale tak na marginesie to jesteś strasznie cierpliwy, widać, że koleś robi to "stale" to bym pewnego pięknego dnia na niego gdzieś niedaleko auta poczekał i![]()
Nie wytrzymał bym gdyby mi ktoś coś takiego robił i to jeszcze "stale".
A jak widać koleś chodzi z psem, czyli teoretycznie powinien mieszkać gdzieś niedaleko...
Mev napisał(a):Gratuluję pomysłowości.
A kolesia to bym:![]()
Myśłałem , że to będzie jakiś młody madafaka jołjoł w bluzie z kapturem a tutaj taki stary ch%j Co mu wadziło twoje auto?? Nie rozumiem takich ludzi. Kiedyś zaparkowałem w ciemnym zaułku i jak dochodziłem do samochodu podobnie jak tutaj koleś z pieskiem...pośpiesznie odchodzący spłoszony od samochodu. Zrobił mi lekkie ślady koło zamka,kluczykiem to robił i nie zdążył pożądnie docisnąć. Co było dalej...pies wrócił do domu bez swojego panatrojanrob napisał(a):Gość od 2 lat rysował prawy bok Madzi. Tu są filmiki z wnętrza i z zewnątrz auta.
rafal_gz napisał(a):Trojanrob --> pewnie wszyscy czytający wątek są bardzo ciekawi dlaczego gość rysował Twoje fajne autko. Wiesz może dlaczego?
Italiano napisał(a):<killer> ...ale zdzira.
Mistrzu...nie ten dział.Pyk do....Ogólnego.
Ze stopki "Italiano" To jest właśnie Desenzano Del Garda.
trojanrob napisał(a):Policja chce jeszcze 2-3 ujęcia jak rysuje i go zwijają. Jak znowu faceta zfilmuje dam znać.
magicadm napisał(a):Czegoś nie rozumiem.
Po co jeszcze 2-3 filmiki?pytajnik?
Misiek-Bełchatów napisał(a):Ja to bym się pokusił o napisanie do TV ... TVN (mamy kolegę CAM-VID) lub Polsat !
Grzyby napisał(a):nie zapominaj o TV4 – tam jest marakus
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość