www.mazdaspeed.pl

!

Troll Bagienny napisał(a):– Na rogu Marszałkowskiej i Hożej z niewiadomych przyczyn pękł policjant.

banan11 napisał(a):> >– Spokojnie, wyjaśnię. Widzi pan przedwczoraj źle się poczułem i pobiegłem do kibla. Ale zanim zdążyłem pomyśleć, mrugnąć, czy włączyć światło zesrałem się w gacie.

![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)

"Jeżeli nie podoba ci się mój styl jazdy – zejdź z chodnika." "Jeżdżę tak szybko, że nie martwię się swoim cholesterolem." "Co tak blisko, przecież w ogóle się nie znamy!" "Ubezpieczony przez mafię, stuknij mnie, a my stukniemy ciebie!" "Nie spieszę się, jadę do pracy..."
Taki wlasnie tekst glosi moja podkladka pod rejestracjeiwusiam32 napisał(a):A tu kilka napisów na zderzaki"Jeżeli nie podoba ci się mój styl jazdy – zejdź z chodnika." "Jeżdżę tak szybko, że nie martwię się swoim cholesterolem." "Co tak blisko, przecież w ogóle się nie znamy!" "Ubezpieczony przez mafię, stuknij mnie, a my stukniemy ciebie!" "Nie spieszę się, jadę do pracy..."

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 15 gości