BYDGOSZCZ – spotkania co piątek / Tesco lub Torbyd 21.00 – 22.30 / KFC 22.30 –> End
karaś napisał(a):hmmm o ile dostane urlop, to postaram sie byc
Jaki urlop, co Ty pie&$#(*isz?
karaś napisał(a):Piotruś napisał(a):co Ty pie&$#(*isz?
Ty mi tu na forum nie przeklinaj-ano taki urlop,bo pozniej do roboty nie bedzie mi sie chcialo isc
Zluzuj wuja
karaś napisał(a):Piotruś napisał(a):to powyrywamy jakieś lachony
a Marzenka zostala poinformowana o tym fakcie![]()
zdurniałeś?

karaś napisał(a):Co juz zostawila Ciebie przez za duza liczbe aut w domu![]()
...jeszcze tego nie zrobiła, natomiast często pokazuje mi palcem "balkon", a tam coraz zimniej

panowie panowie...
ale kurna sie rozpisaliscie....
ale do rzeczy...pelna integracja w czwartek wieczorkiem na Lucznicce czy klub w centrum miasta?.
Karas,
z tego co pamietam jak mnie wylukales na miescie w tygodniu to byles chetny na integracje w srodku tygodnia a teraz mi/nam tu sciemniasz!!..
Jedynie szkodnik spiewa dobrze..
)
Pzdr,
ahdov.
ale kurna sie rozpisaliscie....
ale do rzeczy...pelna integracja w czwartek wieczorkiem na Lucznicce czy klub w centrum miasta?.
Karas,
z tego co pamietam jak mnie wylukales na miescie w tygodniu to byles chetny na integracje w srodku tygodnia a teraz mi/nam tu sciemniasz!!..
Jedynie szkodnik spiewa dobrze..
Pzdr,
ahdov.
No risk No fun!!!
- Od: 25 gru 2005, 19:49
- Auto: Mazda 323C
no staram sie jak moge
–=[SzkodniK]=– –=[506112282]=– –=[790525980]=– –=[szkodnikbyd@gmail.com]=–
ahdov napisał(a):z tego co pamietam jak mnie wylukales na miescie w tygodniu to byles chetny na integracje w srodku tygodnia a teraz mi/nam tu sciemniasz!!
nie sciemniam, bede bede na pewno
do zobaczyska w czwartek na luczniczce
karaś napisał(a):nie sciemniam, bede bede na pewno musialem tylko Piotrusia troszku pod ..uj wziac
do zobaczyska w czwartek na luczniczce
...hehe no to piknie...
Piotrus...
without your girlfriend?....uuuu.....oj bedzie sie dzialo..
Jakby cos to mam Cie gdzie przenocowac..
No risk No fun!!!
karaś napisał(a):BTW jak tam kolezanka Anii sie ma![]()
Dałem Ci wieprzu wczoraj na GG piękne namiary na zajebistą, wykształconą, dojrzałą, z poczuciem humoru, bogatą.... i co?
Fiveopac napisał(a):Praca, praca az do 2 w nocy
..pfi..Five to akurat wpadniesz po nas...oblukasz co straciles i ladnie nas zawieziesz do domkow..
TYlko pamietaj zeby przyjechac busem a nie mazdzinka bo tylu chlopa plus ''bonusy'' nie wejdzie do cabrioleta..:p
OTIK...
a jak Ty to widzisz?.Wpadniesz na spotkanko?.
Spytaj zioma od 323F czy tez nie wpadnie...z tego co wiem to mieszka w Fordonie takze koszta transprortu nocnego dzielimy conajmniej na 3 (ja, szkodnik i ziomal z 323F)
Pzdr,
ahdov
No risk No fun!!!