Kogo widziałem / widziałam
Witam.
Dziś we Wrocku mijałem 3 xedosy ale kierowcy dwóch z nich patrzyli jak na wariata jak im mrugnąłem i machnąłem więc pozdrawiam właściciela trzeciego – czarnego – który i odmachnął o odtrąbnął (o ile tak się pisze)... Fajnie się minąć z kimś, kto czuje klimat bo u mnie w okolicy mazdowiczów brak.
pozdrawiam
Dziś we Wrocku mijałem 3 xedosy ale kierowcy dwóch z nich patrzyli jak na wariata jak im mrugnąłem i machnąłem więc pozdrawiam właściciela trzeciego – czarnego – który i odmachnął o odtrąbnął (o ile tak się pisze)... Fajnie się minąć z kimś, kto czuje klimat bo u mnie w okolicy mazdowiczów brak.
pozdrawiam
Autko na sprzedaż !
- Od: 9 sty 2006, 09:35
- Auto: MX6 (MazdaXedos6) ;–)
Pozdrowienie dla kierowcy zielonej 323f BA (SD
???), który jechał dzisiaj za mną po Nowej Rudzie.
Winkle Kotliny http://www.mx5klubpolska.pl/forum/viewt ... 93#p490493
nightcomer to bylem ja
Sorry ze cie nie widzialem, nie wiem jak to mozliwe bo zawsze wypatruje podkladki klubowe. Ale zeby ktos swiatlami do mnie mrugal to kompletnie nie widzialem :/ Pewnie ogladalem jakis teledysk z ladnymi paniami na nim
W takim razie pozdrawiam i obiecuje poprawe nastepnym razem
hehe
Sorry ze cie nie widzialem, nie wiem jak to mozliwe bo zawsze wypatruje podkladki klubowe. Ale zeby ktos swiatlami do mnie mrugal to kompletnie nie widzialem :/ Pewnie ogladalem jakis teledysk z ladnymi paniami na nim
W takim razie pozdrawiam i obiecuje poprawe nastepnym razem
- Od: 2 gru 2006, 20:58
- Auto: C63 AMG Kombi + Fiat Bravo Psst... + Combo
Zula napisał(a):MARRUD napisał(a):brylant napisał(a):i dzisiaj chyba widzialem samochod maruda lecial objazdami kolo postepu/ domaniewska ok 16.30 jak cos to pozdrawiam
zgadza, praktycznie codziennie można mnie tam spotkać – również pozdrawiam
Byłam dzisiaj i Cię nie widziałam
bo byłaś o złej godzinie
Żanetka napisał(a):a ja pozdrawiam żonę Marruda Agę (?) którą widziałam dziś ok 14 w Arkadii na parkingu podziemnym
żona Aga
Ja natomiast pozdrawiam widzianych w piątek:
Kamila V6 i jego rakietę, z którymi mijałem w Mysiadle
Aidana i jego ładniejszą połowę widzianych w Auchan w Piasecznie
Sprzedam różne części do mx-6
- Od: 23 sie 2005, 08:49
- Auto: Q50 3,0 TT, było 3 BL 2,3 MPS, mx6,626, 6 GH 2,5
Ja już nie napiszę, że pozdrawiam srebrne MX-5, które wczoraj na Toruńskiej mnie mijało koło godz. 15:??, bo i tak nie miało ono podkładek. Jestem coraz bardziej załamana. Tyle Mazd widuję, i żadna klubowa. Np ostatnio (przedwczoraj) w moim dupowie na stację benzynową podjechał czarny emiks jak akurat tankowałam... Ja się uśmiecham a ABSy ze środka nic
.
A! Ale ostatnio, chyba w czwartek albo w środę... a może i nawet w piątek, już nie pamiętam, wyjeżdżając z leśnego skrótu minęłam się w Izabelinie, czy tam jeszcze w Laskach granatową chyba 626 i panowie ze środka bardzo się oglądali, więc ja też – to ich pozdrawiam bo może klubowi??
A! Ale ostatnio, chyba w czwartek albo w środę... a może i nawet w piątek, już nie pamiętam, wyjeżdżając z leśnego skrótu minęłam się w Izabelinie, czy tam jeszcze w Laskach granatową chyba 626 i panowie ze środka bardzo się oglądali, więc ja też – to ich pozdrawiam bo może klubowi??
- Od: 20 cze 2007, 13:03
- Auto: Mazda MX3, 1.6, '97 | Hondon
oo, super, ze sie odezwales;>darekk86 napisał(a):nightcomer to bylem ja
to pewnie wina tego, ze jezdze okleiona na maxa taksowka i w tle gina podkladki klubowe hiii
2x migalem awaryjnymi, 2x dlugimi ale krotko bo bardzo sam nie lubie jak mi daja po oczach w rev, powstrzymalem sie przed wlaczeniem tylnego p/mgielnego;>
pozdrawiam i do nastepnego, w korku...
hehe miales swietny patent z objazdem carrefoura ale i tak wyladowales spowrotem przede mna
natomiast czasami warto na tej trasie skrecic w kochanowskiego i wyskoczyc z nienacka na broniewskiego z galla... sprawdz sobie kiedy warto a kiedy nie, jesli to twoja stala marszruta ;>
boshh KF ZE nawet nie wiedzialem, ze to taki wypas
- Od: 29 paź 2003, 01:07
- Auto: cprf2a'99
No jesli byles taksowka to juz wiem ktora to
A tak przy okazji mozesz mi wyslac na PW namiary na ciebie i w jakiej korporacji pracujesz czy przewoz osob, bo moze czasami sie przydac taxi po imprezie
- Od: 2 gru 2006, 20:58
- Auto: C63 AMG Kombi + Fiat Bravo Psst... + Combo
Troll Bagienny napisał(a):CheZZy ja bylem dzisiaj i rowniez pozdrawiam wszystkich z Wrocka i trasy Zielona Gora-Wroclaw usmiech Ale podkladki tez zadnej nie widzialem smutny
A to może Ciebie widziałem jak mignąłeś koło BP w Nowej Soli tak trochę po 6:00?
- Od: 28 lip 2007, 00:50
grigor121 napisał(a):A to może Ciebie widziałem jak mignąłeś koło BP w Nowej Soli tak trochę po 6:00?
Mniej wiecej wtedy przejezdzalem tam wiec to pewnie bylem ja
- Od: 4 sty 2007, 17:31
No i znowu pozdrowienia dla wszystkich widzianych na drodze Zielona Gora-Wroclaw i w samym Wroclawiu
Teraz widzialem jeszcze wiecej Mazd ale znowu zadnej podkladki 
Kojarze kojarze, nawet wczoraj twoj profil ogladalem
Na gronie to tylko czasami odwiedzam forum... Tutaj jest ciekawiej 
Pozdro dla niebieskiej/zielonej 626 na GW**** tablicach ok. 19.30
Nalepy MazdaSpeed dumnie wyklejone na tylniej klapie i szybie ![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
pozdawiam darka86 widzianego w okolicach carefoura na glebockiej gdy testowałem z kumpalmi mx-5 naszego ziomka. ja mu akurat wtedy uciekałem ale i tak mnie dorwał

- Od: 21 paź 2006, 10:40
- Auto: 323fBA i PuntoII sporting