Mazda MX-3 EC 1.6 B6 + Nitro, 94r.
szpachel ci odstaje 
Mmm... Przy 3 tysiączkach brzmi jak 50Cent, wygląda jak Pussy Cat Dolls, a jeździ jak The Game na osiemnastu calach... with evil gas from the bottom of hell... buahahaha... n2o
Best ET 1/4: 14.8s (Czaplinek '12) Best RT: 0,123s (Czaplinek '12)
Moja Madzia ;)
Moja Madzia ;)
szpachel ci odstaje
Ładnie to wygląda,ale ten szpachel dodaje uroku

www.gtrproject.pl
powrót do korzeni motoryzacji... BG-Best Generation :–) odbudowa 323 BG GT Turbo FWD 1.3 16v->1.6 B6T->1.8 BPT
powrót do korzeni motoryzacji... BG-Best Generation :–) odbudowa 323 BG GT Turbo FWD 1.3 16v->1.6 B6T->1.8 BPT
gość ma we wlotach powietrza wsadzone zabawki
ale wypas 
www.fafrowicz.com – Fotografia Ślubna Rzeszów – Dla mazdowiczów zniżki :)
Moje zabawki MADE IN JAPAN :)
Mazda MX-3 1.8 V6, 1992, Blaze Red, 18"
Honda CBR 600 F4i Sport, 2001
Moje zabawki MADE IN JAPAN :)
Mazda MX-3 1.8 V6, 1992, Blaze Red, 18"
Honda CBR 600 F4i Sport, 2001
michasiek napisał(a):gość ma we wlotach powietrza wsadzone zabawkiale wypas
![]()
Dobry text

mX-MEN wyszło ci to super!!!
Ps. Dobrze ze zderzak jest na strychu
Sprzedam na częsci http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/3c0 ... 61a0a.html 502-304-244
- Od: 11 mar 2007, 18:57
- Auto: Mazda 323f (BA) 1,5 '94
Jacol napisał(a):szpachel ci odstaje
Jakby cie gały nie bolały od ślęczenia nad komorą silnika to bys zauważył, że to odbicie gałki od biegów
W Tym miejscu nie ma grama szpachlu, jest dopiero 2cm na obwodzie wokół wyświetlacza
FKamil napisał(a):Starsza deska w mx-3 ładniejsza
G... prawda
FKamil napisał(a):Czytnik DVD masz w radiu czy oddzielny czytnik ?
Radio jest z DVD
FKamil napisał(a):A i posprzątaj w aucie
Jestem w trakcie montazu kubełków, więc jest syf
323fba napisał(a):Ps. Dobrze ze zderzak jest na strychu
Ja też sie cieszę
- Od: 1 lis 2005, 13:02
- Auto: Xedos 6 KF '94 / B 1600 '83 / Vivaro 1,9DI '03 / Fazer1 '11 /
mX-MEN napisał(a):FKamil napisał:
Starsza deska w mx-3 ładniejsza
G... prawda Mam taką w F-ce i tam jest jej miejsce
E tam , starsza deska jest ładniejsza
Mmm... Przy 3 tysiączkach brzmi jak 50Cent, wygląda jak Pussy Cat Dolls, a jeździ jak The Game na osiemnastu calach... with evil gas from the bottom of hell... buahahaha... n2o
Moja Madzia ;)
Moja Madzia ;)
mX-MEN napisał(a):Wstępnie wyglada to tak, trzeba jeszcze tylko pomalowa konsole na czarno usmiech
Bajerek...
nawet fajnie wyszlo to wpasowanie monitora. W Fce niestety nie moglismy zrobic deski z zywicy bo jest akurat tam gdzie mam monitor laczenie dwoch elementow. Ale udalo sie tez jakos wpasowac monitor i jest ok.
No tylko samo DVD to raczej niestety tylko zbedny bajer. Tak z ciekawosci spytam – ile razy obejrzales film na nim?
No tylko do puszczania teledyskow w trakcie wozenia sie wieczorem po miescie moze sie jeszcze przydac
Ale wyglada ok
No tylko samo DVD to raczej niestety tylko zbedny bajer. Tak z ciekawosci spytam – ile razy obejrzales film na nim?
Ale wyglada ok

- Od: 2 gru 2006, 20:58
- Auto: C63 AMG Kombi + Fiat Bravo Psst... + Combo
darekk86 napisał(a):Tak z ciekawosci spytam – ile razy obejrzales film na nim?
Jak tylko zabieram gdziekolwiek mojego synka to zawsze ogląda bajki w czasie jazdy i na postoju
W tym aucie nie spędzam zbyt wielu kilometrów, więc navi czy komp jest mi zbędny
no tak, dla dziecka to jest ok. Ja jak jezdze najczesciej sam to tylko mp3+navi uzywam. I wtedy to zdecydowanie sie przydaje, a przynajmniej mape mam na duzym ekranie. Film raz obejrzalem kiedys stojac w korku. Ale to raczej posluchalem go niz ogladalem. A tak to czasami jakis fajny teledysk z ladnymi paniami sobie wlacze
No a TV podczas postoju odbiera nawet niezle, zalezy od miejsca. W wawie im blizej wisly ty lepiej odbiera, na wislostradzie nawet podczas jazdy da sie ogladac TVN i polsat. Ale TVP3 zdecydowanie najlepiej odbiera. Ja natomiast teraz przerzucilem sie na DVB-T czyli cyfrowa telewizje. Niestety ta juz tylko w wawie i niektorych wiekszych miastach odbiera. Ale jakosc jest zdecydowanie lepsza, ale tez tylko podczas postoju
No a TV podczas postoju odbiera nawet niezle, zalezy od miejsca. W wawie im blizej wisly ty lepiej odbiera, na wislostradzie nawet podczas jazdy da sie ogladac TVN i polsat. Ale TVP3 zdecydowanie najlepiej odbiera. Ja natomiast teraz przerzucilem sie na DVB-T czyli cyfrowa telewizje. Niestety ta juz tylko w wawie i niektorych wiekszych miastach odbiera. Ale jakosc jest zdecydowanie lepsza, ale tez tylko podczas postoju
- Od: 2 gru 2006, 20:58
- Auto: C63 AMG Kombi + Fiat Bravo Psst... + Combo
mX-MEN napisał(a):Wkrótce filmik
Na to wlasnie czekam
wlasnie jaka cena takiego zestawu , bo nie wiem czy bawic sie w NX czy isc dalej w mody N/A a moze odkładać kase na turbo
-
Pyton162
pawelMX6 napisał(a):Na to wlasnie czekam ile cie caly uklad wyniosl i na jak dlugo starcza butla?
Pyton162 napisał(a):wlasnie jaka cena takiego zestawu
Cena zestawu zalezy od tego jak rozbudowany ma on być i czy ma byc nowy czy po przejściach
Cena zestawu inednycznego z moim na allegro to :

Do tego należy doliczyć zakup kpl świec stopień zimniejszych niż seria, koszt ok 50 zł, napełnienie butli ok 250 zł.Koszt montażu to ok 300 zł, ale co wprawniejszy grzebała załozy go sobie sam
Graty potrzebne do montażu (przewody, przekaźnik, bezpiecznik, mikrostyk/stycznik) to kwota ok 25 zł.
Należy sie również liczyć z dodatkowym wydatkiem na paliwo jesli ktoś jeździ na 95.Im większ liczba oktanów tym lepiej.Bardzo odpowiednia jest V-power Racing o liczbie octanów = 100
Fiveopac napisał(a):Co do zużycia podtlenku to na tuneball na 6 wyscigow poszlo 0,7 kg gazu, tak wiec strzal +50 mozna nazwac ekonomicznym.
Czyli od 35-40 strzałów z butli 4,5kg
hmmm to chyba wole "swistaka"
raz a dobrze