Nasze rekordy :)
Problem w tym, że nie będę miał z gościem kontaktu, bo to klient a ja właśnie sprzdałem firmę 
Trusted computing – Yes or No?
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
biturbov6safrane
nawet na niemieckich stronach w sprzedazy ,najmocniejsza werja jest ta powyzej. nawet wersja rzadowa nie miala mocy 380 KM. i miala silnik 3.0
brii, ewentualnie to autko mialo przeszczep jakiegos innego silnika , bo widzialem ze inne renowki maja V6 3.5 L ale i tak nie az tak mocne," byc moze"
gosciu zabarwil nieco moc auta
ponizej prawie identyczne fotki jak Twoje
http://www.safrane.de/Andere%20Fans.htm
ponizej wikipedia:
"""Wersje specjalne [edytuj]
Dużo emocji budzi wersja Bi-Turbo z silnikiem 3.0 V6 o mocy 263 KM zaopatrzona w podwójną turbosprężarkę i układ napędowy typu 4x4. Model ten dysponuje przyspieszeniem 7,2 do 100 km/h i prędkością maksymalną 250km/h.
Wersja Baccara oraz po faceliftingu Initiale oferują kompletne wyposażenie łącznie z mahoniowymi wstawkami na desce rozdzielczej i obszytą deskę rozdzielczą."""
p.s Brii nie mysl ze to nagonka na Ciebie , poprostu zainteresowala mnie ta renowka, co by nie bylo to i tak moc ma niezla, chociaz osiagi nie powalaja ,masa robi swoje,
wedlug mnie gosciu zabarwil to auto i to bardzo
co do szybkosci skoro tam siedziales i widziales ,sam nie wiem co o tym myslec .
nawet na niemieckich stronach w sprzedazy ,najmocniejsza werja jest ta powyzej. nawet wersja rzadowa nie miala mocy 380 KM. i miala silnik 3.0
brii, ewentualnie to autko mialo przeszczep jakiegos innego silnika , bo widzialem ze inne renowki maja V6 3.5 L ale i tak nie az tak mocne," byc moze"

ponizej prawie identyczne fotki jak Twoje
ponizej wikipedia:
"""Wersje specjalne [edytuj]
Dużo emocji budzi wersja Bi-Turbo z silnikiem 3.0 V6 o mocy 263 KM zaopatrzona w podwójną turbosprężarkę i układ napędowy typu 4x4. Model ten dysponuje przyspieszeniem 7,2 do 100 km/h i prędkością maksymalną 250km/h.
Wersja Baccara oraz po faceliftingu Initiale oferują kompletne wyposażenie łącznie z mahoniowymi wstawkami na desce rozdzielczej i obszytą deskę rozdzielczą."""
p.s Brii nie mysl ze to nagonka na Ciebie , poprostu zainteresowala mnie ta renowka, co by nie bylo to i tak moc ma niezla, chociaz osiagi nie powalaja ,masa robi swoje,
co do szybkosci skoro tam siedziales i widziales ,sam nie wiem co o tym myslec .
Ostatnio edytowano 6 wrz 2007, 15:00 przez slav, łącznie edytowano 8 razy
- Od: 29 maja 2005, 23:38
- Auto: rozne
Nie wiem co o tym myśleć
Na silniku było oznaczenie 3.5l a nie 3.0, gościu może i naściemniał, ale 291km/h było...
Tak się teraz zastanawiam, czy te niebieskie wstawki to seria... Chyba coś tam było dłubanego...
Nie traktuję tego jako nagonkę
Pewny jestem tego, że jachało to 291km/h
Na silniku było oznaczenie 3.5l a nie 3.0, gościu może i naściemniał, ale 291km/h było...
Tak się teraz zastanawiam, czy te niebieskie wstawki to seria... Chyba coś tam było dłubanego...
slav napisał(a):p.s Brii nie mysl ze to nagonka na Ciebie , poprostu zainteresowala mnie ta renowka, co by nie bylo to i tak moc ma niezla, chociaz osiagi nie powalaja ,masa robi swoje,
Wierzę, że ta konkretna renówka może mieć jakiś inny silnik, ale przy takiej sylwetce samochodu aby osiągnąć taką prędkość potrzeba by dużo większej mocy. Audi RS4 (nowoczesny V8 4.2 o mocy 420KM) po zdjęciu ogranicznika wyciąga 282km/h...
- Od: 12 mar 2006, 22:02
- Auto: 6 MPS '07
brii napisał(a):Na silniku było oznaczenie 3.5l a nie 3.0, gościu może i naściemniał, ale 291km/h było...
Ciekawe skad oznaczenie 3.5, inne silniki z renowek 3.5 nie sa podobne do tego z fotek
moze faktycznie silnik byl dlubany,ale wedlug mnie to nadal silnik 3.0 ? te niebieskie wstawki daja do myslenia.
regiz napisał(a):Audi RS4 (nowoczesny V8 4.2 o mocy 420KM) po zdjęciu ogranicznika wyciąga 282km/h...
dobre porownanie ,
Ostatnio edytowano 6 wrz 2007, 13:43 przez slav, łącznie edytowano 2 razy
brii napisał(a):Nie wiem co o tym myśleć
Tak się teraz zastanawiam, czy te niebieskie wstawki to seria... Chyba coś tam było dłubanego...slav napisał(a):p.s Brii nie mysl ze to nagonka na Ciebie , poprostu zainteresowala mnie ta renowka, co by nie bylo to i tak moc ma niezla, chociaz osiagi nie powalaja ,masa robi swoje,
W kratce wlotu powietrza w przednim zderzaku widac, dwa intercooler'y w czerwonych ramkach. Moze faktycznie byla tuningowana.... Ale zeby uwierzyc ze to jechalo 291 km/h nie wystarczyloby zdjecie, jak dla mnie...
RX-8 SP Titanium Grey Aero Kit :: Borla :: Greddy Air Diversion Panel :: Agency Power Pulley :: Tokico D-Spec Shocks + Tanabe GF Springs :: Racing Beat Endlinks ::
"A car can be a tool but it can also be so much more. It can be a heart-starter, it can be a drug, it can be a piece of art and it can stir your soul..." J. Clarkson

"A car can be a tool but it can also be so much more. It can be a heart-starter, it can be a drug, it can be a piece of art and it can stir your soul..." J. Clarkson

Marco7 napisał(a):W kratce wlotu powietrza w przednim zderzaku widac, dwa intercooler'y w czerwonych ramkach.
na tych fotkach
tez widac dwa ,tyle ze nie czerwone , ale to chyba latwo pomalowac

slav napisał(a):Marco7 napisał(a):W kratce wlotu powietrza w przednim zderzaku widac, dwa intercooler'y w czerwonych ramkach.
na tych fotkach
tez widac dwa ,tyle ze nie czerwone , ale to chyba latwo pomalowac
Hehe, mozliwe. Ale idac dalej, rury od turbo tez sie roznia.
RX-8 SP Titanium Grey Aero Kit :: Borla :: Greddy Air Diversion Panel :: Agency Power Pulley :: Tokico D-Spec Shocks + Tanabe GF Springs :: Racing Beat Endlinks ::

niech ktoś zedytuje tego linka z mobile.de bo sie forum rozjechało
slav ujmij go w taki html [url=link]KLIK[/url]
slav ujmij go w taki html [url=link]KLIK[/url]
Nie wiem jak RS4, ale A8 4.2 4x4 byłem wieziony i powiedzieć mogę, że to Safrane znaczenie szybciej przyśpieszało, o dwie ligi lepiej... Miałem wrażenie przez chwilę, że zbiera się toto lepiej niż mój motocykl.
Mniejsza o to – wg. mnie samochód jest nieprzeciętny i diabelnie szybki
Szybszym jeszcze nie jechałem.
Tak jeszcze sobie patrzę i powiedzieć teraz mogę, że jeszcze jest trochę inny dolot w tej Safrane i wg. naklejek filtry K&N. Intercoolery napewno są dwa zamiast jedego
Mniejsza o to – wg. mnie samochód jest nieprzeciętny i diabelnie szybki
Szybszym jeszcze nie jechałem.
Tak jeszcze sobie patrzę i powiedzieć teraz mogę, że jeszcze jest trochę inny dolot w tej Safrane i wg. naklejek filtry K&N. Intercoolery napewno są dwa zamiast jedego
autostrada – 215 km/h
więcej nie probowalem
więcej nie probowalem
- Od: 24 sty 2007, 16:20
- Auto: wozidło rozbite i sprzedane :/
Fiat Uno 1.0Fire 97r. – 160km/h
ale juz w sumie to nie jechalem a lecialem
Mazda 323C 1,5 z5 97r. – 190km/h i raczej wiecej by nie dalo rady, chyba ze z gorki z wiatrem

Mazda 323C 1,5 z5 97r. – 190km/h i raczej wiecej by nie dalo rady, chyba ze z gorki z wiatrem
-
krefciu
prawie 200 na A4 do KRK... prawie robi wielka roznice...
ale slyszalem ze robaga przekroczyl granice dzwieku swoja 626
ale slyszalem ze robaga przekroczyl granice dzwieku swoja 626
Sprzedam na częsci http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/3c0 ... 61a0a.html 502-304-244
- Od: 11 mar 2007, 18:57
- Auto: Mazda 323f (BA) 1,5 '94
4 mandaty za zle parkowanie w ciagu 10 dni
.
+ 1 pstryk z kamery![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
+ 1 pstryk z kamery
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)

Udało Ci się rozpędzić do takiej prędkości między tymi zasranymi remontami?323fba napisał(a):prawie 200 na A4 do KRK...
Mój idol!Marco7 napisał(a):4 mandaty za zle parkowanie w ciagu 10 dni.
+ 1 pstryk z kamery
- Od: 18 kwi 2007, 10:08
- Auto: biała 323F BJ 1.8GT 16V DOHC
A co z Mazdą 3? Ponad 600 wpisów i nic? Czyżby kierowcy nie przekraczali 130 km/h? Tak jak ja?
Ja nie próbowałem, ponieważ tam gdzie mogłem wypróbować zadziałał przy 160 km/h ogranicznik (z fotela pasażera).
Ale jak rekordy to rekordy..
21 lat czynnego jeżdżenia (ale nie zawodowo) bez mandatu.
Już nie pobiję: niedawno fotoradar, prawie +40 km/h, 300zł i 6 punktów :/. Komentarz miśków z nieskrywaną satysfakcją: "kiedyś musi być ten pierwszy raz".
Ja nie próbowałem, ponieważ tam gdzie mogłem wypróbować zadziałał przy 160 km/h ogranicznik (z fotela pasażera).
Ale jak rekordy to rekordy..
21 lat czynnego jeżdżenia (ale nie zawodowo) bez mandatu.
Już nie pobiję: niedawno fotoradar, prawie +40 km/h, 300zł i 6 punktów :/. Komentarz miśków z nieskrywaną satysfakcją: "kiedyś musi być ten pierwszy raz".