Takie jest moje zdanie .
Pokażemy się wtedy na łakach całego kraju, może nas wspomogą.( oby tak

www.mazdaspeed.pl
Zombi napisał(a):Z tymi przejazdami na 1/4 mili to niezupełnie było tak że każdy miał tylko dwa i nie każdy jechał wtedy sam tak jak powinno się jechać. Pozatym część osób deko olała tą sprawę na początku i w efekcie pod sam koniec do gtecha nie można się było dorwać. Na co nic nie poradzę. Większość ma czasy faktycznie z dwóch przejazdów ale np. Ja, Newbie, Morder i Saneone mamy z większej ilości. Osoby które chciały mieć więcej przejazdów znalazły na to czas, była taka możliwość dla wszystkich. Nawet pamiętam jak auto MarcinaiAni stało z 10 minut z gtechem przyklejonym do szyby i nie było chętnych do mierzenia się na 1/4.
Następnym razem trzeba zrobić konkretnie: każdy sam w aucie i po dwa przejazdy i z tego wyciągniemy najlepszy. Mam nadzieję że co poniektórzy nie obrażą się na mnie z powodu kolejności w tej konkurencji.
luca napisał(a):Ja chcę puchar za 8 miejsce, a jak ktoś chce 8 miejsce, to je moge odstapic i poprosze puchar za miejsce 9-te
Moje gratulację Danio....1 miejsce za mało dopingujące zawody ale zawsze co s ,czyli za najgłośniejszy wydech.
Jaksa napisał(a):Moje gratulację Danio....1 miejsce za mało dopingujące zawody ale zawsze co s ,czyli za najgłośniejszy wydech.
Fakt,takim cięzkim autem ......Gratuluję raz jeszczeWiesz co , lepiej byś pogratulował za zajęcię 2 miejsca w slalomie to jest bardziej motywujące ,
luca napisał(a):Danio, oczywiście jaknajbardziej tak!. Wracamy jednak do problemu kwadratury koła. Profesjonalnie zorganizowany spot – większe koszta, większe koszta – potrzebna pomoc sponsora, pomoc sponsora – potrzebna osobowośc prawna, itd...
a propos nastepnego spota. Proponuje odpowiednio wcześniej popracować nad konkurencjami (nie tylko samochodami), w końcu nas krew zaleje od tego jeżdżenia na 1/4
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości