moj KL na autostradzie, 245 wedlug GPS, bo oczywiscie licznik zamknela![]()
respect
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
www.mazdaspeed.pl
bazyl wspaniały napisał(a):Cytat:
respect
brii napisał(a):Renault Safrane Baccara V6 BiTurbo – 291km/h wg. GPS
slav napisał(a):fakt , to tu jest respect .
slav napisał(a):glupio by bylo aby moj KL byl gorszy
brii napisał(a):Zdarzają się w tym wątku BA z Z5 które jeżdżą szybciej niż MX3 z K8
darekk86 napisał(a):Ale faktycznie niektorzy tutaj naprawde pisza bajki, no ale moze to poprostu wina licznikow.
darekk86 napisał(a):Ja wiem ze KF w 323F ma wedlug producenta v-max. 215km/h i tyle pojechal wedlug licznika. I wiecej by nie poszedl juz. To i tak niezle jak na ta mase. Chociaz pewnie gdyby miec swiecace wentylki to by poszedl jeszcze ze 20km/h...
regiz napisał(a):Ferrari F40 z 3 litrów biturbo wyciąga 475KM, więc można bezpiecznie przyjąć, że Francuzi z tej pojemności robią połowę tego
Sokool napisał(a):Ciekawe bo wszędzie piszą, że 262 KM...
slav napisał(a):panowie ja nie mam kompleksow ile moje autko poleci, to co pociagnie jest wystarczajace na nasze drogi,
bo kto wlasciwie uzywa bardzo czesto auta dla szybkosci powyzej 200,
to mial byc taki humorystyczny akcent
brii napisał(a):Na wolno-ssących Francuzo-japończycy (Renault) robią nawet 100KM/litr
brii napisał(a):Na wolno-ssących Francuzo-japończycy (Renault) robią nawet 100KM/litr, na doładowanych więcej (nie mylić z Francuzami – Peugeot/Citroen)
brii napisał(a):Limitowana seria 5000 egzemplarzy ma 380KM i się troszkę różni – ma między innymi napęd 4x4
I nie chodzi tutaj o 3.0V6 BiTurbo, ale o 3,5V6 BiTurbo
brii napisał(a):Renault Safrane Baccara V6 BiTurbo – 291km/h wg. GPS
Sokool napisał(a):Coś mi tu nie pasi bo nigdzie nie ma żadnej informacji o takim modelu. Jest tylko 3.0 V6 biturbo ~260 kon 4x4i i wiadomość że sprzedano tylko 500 egzemplarzy. I info że baccara miała jakieś mahonie na desce.
darekk86 napisał(a):W jakim modelu tak jest? Bo nie moge jakos skojarzyc takiego Renault albo o nim nie slyszalem. Nie mowie ze takiego nie ma, ale poprostu chcialbym wiedziec o ktory model chodzi.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 7 gości