pozdrawiam
Tutaj się witamy
Witam
Jestem nowy na forum więc chciałęm się przywitać i zapytać kto włożył mi ulotkę za szybkę z adresem tego forum
Ulotkę dostałem wczoraj przy Akademiku na ul. Żwirki i Wigury w Wawce. Chciałem powiedzieć, że czasami tam parkuje i aby mi się to nie powturzyło bo nowe wycieraczki kupiłem
Swoją drogą pozdrawiam, a moje autko to Mazda 626 94rok. silnik 2.0 + LPG auto w automacie, 4 el. szybki, klima, szyberdach, itd.
Skoro już tu piszę mam pytanką czy gdzieś na forum jest do pobrania polska instrukcja obsługi tej mazdy?
Jestem nowy na forum więc chciałęm się przywitać i zapytać kto włożył mi ulotkę za szybkę z adresem tego forum

Skoro już tu piszę mam pytanką czy gdzieś na forum jest do pobrania polska instrukcja obsługi tej mazdy?
-
elukasz
dżaj napisał(a):z tego co wiem to od powitań jest osobny topicP
Oprócz pouczenia wypada przywitac nowego usera....
WITAMY ! :–)
a od przesuwania postów sa "specjalni" ludzie.....
Dzięki za przywitanie
Sorry, że powitanie dałem nie tam gdzie trzeba
postaram się przeczytać regulamin i do niego stosować
Widzę, że ulotkowicz nie chce się przyznać
Z góry dzięki za adresik forum. Pozdrawiam
Sorry, że powitanie dałem nie tam gdzie trzeba

-
elukasz
elukasz napisał(a):Widzę, że ulotkowicz nie chce się przyznać
spoko... może jeszcze nie zaglądał tutaj lub się nawet nie logował
''Panie Władzo, ma Pan racje, niestety zdarzyło mi się przekroczyć prędkość... Zdaje sobie sprawę z tego, że było to bardzo nieodpowiedzialne, że naraziłem innych uczestników ruchu na niebezpieczeństwo, ale jechałem szybko gdyż... lubię zapier...''
- Od: 12 lut 2007, 11:05
- Auto: kiedyś było 323F BA jest RT/10
Witam wszystkich serdecznie,
Od dwóch tygodni jestem posiadaczem pięknej 323 C z 1994 roku i bardzo miło jest mi dołączyć do użytkowników tej marki
Jako, że jestem fanem japońskich aut, wcześniej jeździłem Nissanem Micrą K11, a że autko mnie nigdy nie zawiodło przesiadłem się także na japońca, tyle że trochę większego
Żeby nie robić za długich wywodów, o sobie tyle: student 3 roku politologii i dziennikarstwa w Olsztynie, z zamiłowania pasjonat rajdów i wszelkich sportów motorowych. Po krótce z benzyną we krwi
a tutaj moja madzia:
Pozdrawiam
Od dwóch tygodni jestem posiadaczem pięknej 323 C z 1994 roku i bardzo miło jest mi dołączyć do użytkowników tej marki
Żeby nie robić za długich wywodów, o sobie tyle: student 3 roku politologii i dziennikarstwa w Olsztynie, z zamiłowania pasjonat rajdów i wszelkich sportów motorowych. Po krótce z benzyną we krwi
a tutaj moja madzia:

Pozdrawiam
- Od: 4 wrz 2007, 19:45
- Auto: Mazda 323 C 1.5 16V 1994 r
Witam serdecznie! Od tygodnia mam mazdę 323 BM sedan (szybka czerwien
) 1,5 16V i choć z 1995r to już jestem zadowolny...ale z racji wieku parę mankamentów już wyszło, ale o to popytam, jeśli można oczywiście w innym dziale forum, forum, którego mam nadzieję zostać wiernym czytelnikiem, no i wiernym...pytającym! Pozdrawiam wszystkich!!!
Piter
...każdy takim jest zuchwalcem, że chce szczęścia dotknąć palcem...:)
[i]Mazda 323 BA sedan 1,5 Z-5 95r[/i]
Szukający Myśliciel witamy, nasze forum to najwieksza skarbnica wiedzy o mazdach
I nie tylko 
Mmm... Przy 3 tysiączkach brzmi jak 50Cent, wygląda jak Pussy Cat Dolls, a jeździ jak The Game na osiemnastu calach... with evil gas from the bottom of hell... buahahaha... n2o
Best ET 1/4: 14.8s (Czaplinek '12) Best RT: 0,123s (Czaplinek '12)
Moja Madzia ;)
Best ET 1/4: 14.8s (Czaplinek '12) Best RT: 0,123s (Czaplinek '12)
Moja Madzia ;)
Jacol! Dzięki za przywitanie! Upłynie trochę czasu nim zajarzę w całym tym zapewne super forum, ale już udało mi się napisać nowy temat/post w dziale (chyba trafnie wybrałem?) ogólne, nadwozia mazda 323 BA... jakoś chyba sobie poradzę...z Waszą pomocą! Pozdrawiam
Piter
RaQ napisał(a):Witam wszystkich serdecznie,
My również witamy:)
Kolejny Mazdowicz z warmińsko-Mazurskiego
Zapraszam do spotkań, choćby teraz, 15 wrzesnia
Pozdrawiam wszystkich nowo zarejestrowanych
Dwie rzeczy są niezmierzone – wszechświat i ludzka głupota. Co do wszechświata nie jestem pewien.... A.E.
- Od: 28 maja 2007, 15:14
- Auto: Mazda 3 1,6 z 2007r
Witam wszystkich forumowiczów. Jestem od niedawna posiadaczem Mazdy 626 kombi i jest to dopiero początek mojej przygody z tą marką. Wcześniej pomykałem VW Golfem MkII GTI i choć był cudownym samochodem to muszę się przyznać że Mazda też ma coś w sobie 
-
Walgav
witam wszystkich!
mam na imię Bartek i jestem szczęśliwym posiadaczem już drugiej mazdy. po kilku latach jazdy millenia rocznik 98 rok temu przesiadłem sie na '04 mazde 6, wersja amerykańska, 6-cylindrowa, 5 biegowa. W tym roku auto otrzymało nowe sprężyny sportowe mazdaspeed oraz nowe bardziej wytrzymałe amortyzatory firmy tokico.
Do zobaczenia na forum.
mam na imię Bartek i jestem szczęśliwym posiadaczem już drugiej mazdy. po kilku latach jazdy millenia rocznik 98 rok temu przesiadłem sie na '04 mazde 6, wersja amerykańska, 6-cylindrowa, 5 biegowa. W tym roku auto otrzymało nowe sprężyny sportowe mazdaspeed oraz nowe bardziej wytrzymałe amortyzatory firmy tokico.
Do zobaczenia na forum.
- Od: 6 wrz 2007, 17:25
- Auto: 2016 mazda6 2.5
Witam!
Mam już prawie nową Mazdę. Prawie – bo bedę ją odbierał w tym miesiącu. Czarna Mazda6 Kombi
Do niedawna poruszałem się Laguną – prawie 2 lata. Gdy zacząłem z jej powodu siwieć, to ją sprzedałem. Była śliczna, ale chciała życ własnym zyciem
. Długo się zastanawiałem nad nowym autkiem. Chciałem samochodzik z Kraju Kwitnącej Wiśni (wczesniej miałem Nissana Sunny i Hondę Civic). Chorowałem na Hondę Accord, ale po bliższym poznaniu zrezygnowałem z niej. Toyota Avensis też jakoś nie potrafiła mnie przekonać. Wybór padł ma M6. Mam nadzieję, że wybór był słuszny.
Pozdrawiam wszyskich!
Mam już prawie nową Mazdę. Prawie – bo bedę ją odbierał w tym miesiącu. Czarna Mazda6 Kombi

Do niedawna poruszałem się Laguną – prawie 2 lata. Gdy zacząłem z jej powodu siwieć, to ją sprzedałem. Była śliczna, ale chciała życ własnym zyciem
Pozdrawiam wszyskich!
-
Gość
Witam wszystkich!
A ja odpowiem na pytanie z tematu!
O MazdaSpeed dowiedziałem się z nikąd! Jestem tak błyskotliwy, że sam znalazłem...
Powiem jeszcze, że stałem się szczęśliwym posiadaczem wytworu japońskiego przemysłu motoryzacyjnego o nazwie Mazda 626 GC.
Po wcześniejszych nie zbyt udanych znajomościach z polską i niemiecką motoryzacją, mam nadzieję na dłuuugi i udany związek z Madzią...
A ja odpowiem na pytanie z tematu!
O MazdaSpeed dowiedziałem się z nikąd! Jestem tak błyskotliwy, że sam znalazłem...
Powiem jeszcze, że stałem się szczęśliwym posiadaczem wytworu japońskiego przemysłu motoryzacyjnego o nazwie Mazda 626 GC.
Po wcześniejszych nie zbyt udanych znajomościach z polską i niemiecką motoryzacją, mam nadzieję na dłuuugi i udany związek z Madzią...
- Od: 10 sie 2007, 18:38
- Auto: 626 2.0 GC
Mat_Abra napisał(a):O MazdaSpeed dowiedziałem się z nikąd! Jestem tak błyskotliwy, że sam znalazłem...
Mat_Abra napisał(a):Jestem tak błyskotliwy, że sam znalazłem...
znaczy się wygoooglałeś,tak jak 60% forumowiczów MS.
Witamy wszystkich nowych użytkowników Mazd jak i forum
małe info dla wszystkich nowych:
W dziale "Klub" znajduję się wątek o nazwie "Galeria mazdowiczów" serdecznie zaparaszmy do pokazania siebie, a także do pokazania swojego samochodu w dziale " Nasze mazdy"
W dziale " Spotkania regionale" umieszczone są wszystkie informacje o organizowanych spotach w każdym regionie Polski. W dziale " Złoty" uzyskacie informacje o większych imprezach w których udział biorą Mazdowicze z całej Polski
.
To pogadanek i luźnych tematów służą działy "To i owo" oraz "Hyde Park" – jeżeli chodzi o ten drugi dział, to zapraszamy na Czaterię gdzie forumowicze gadaja ze sobą praktycznie 24h na dobe.
Jednocześnie prosimy wszystkich nowych forumowiczów o zapoznanie się z regulaminem i tym samym uniknięcie niepotrzebnych wpadek i ewentulanych uwag modów odnoście złego nazewnictwa tematów bądz umieszczania ich w złym dziale.
No i co najważniejsze to zapraszmy do czynnego udziału spotkaniach i zlotach
małe info dla wszystkich nowych:
W dziale "Klub" znajduję się wątek o nazwie "Galeria mazdowiczów" serdecznie zaparaszmy do pokazania siebie, a także do pokazania swojego samochodu w dziale " Nasze mazdy"
W dziale " Spotkania regionale" umieszczone są wszystkie informacje o organizowanych spotach w każdym regionie Polski. W dziale " Złoty" uzyskacie informacje o większych imprezach w których udział biorą Mazdowicze z całej Polski
To pogadanek i luźnych tematów służą działy "To i owo" oraz "Hyde Park" – jeżeli chodzi o ten drugi dział, to zapraszamy na Czaterię gdzie forumowicze gadaja ze sobą praktycznie 24h na dobe.

Jednocześnie prosimy wszystkich nowych forumowiczów o zapoznanie się z regulaminem i tym samym uniknięcie niepotrzebnych wpadek i ewentulanych uwag modów odnoście złego nazewnictwa tematów bądz umieszczania ich w złym dziale.

No i co najważniejsze to zapraszmy do czynnego udziału spotkaniach i zlotach
In this white wave I am sinking...
In this silence... In this white wave... In this silence... I believe...
I have seen you, in this white wave, you are silent...
You are breathing in this white wave ...I am free...
In this silence... In this white wave... In this silence... I believe...
I have seen you, in this white wave, you are silent...
You are breathing in this white wave ...I am free...
- Od: 31 mar 2007, 15:10
- Auto: hmmm nie ma wyjścia, musi być znów mx3...