palik – a czy musi być koniecznie moje potwierdzenie? Ważne że Wy chcecie się spotkać. Ja w końcu nie jestem żadnym szefem tutaj, po prostu wziełem się za rozkręcenie tego wszystkiego, ponieważ mimo że Białystok trochę przespał, to jednak ma duży potencjał. I jeśli ktoś ma jakiekolwiek propozycje spotkania, pomocy czy ogólnego planu spotkań, to niech śmiało pisze. Im więcej osób zadowolonych tym lepiej
Napiszę jeszcze raz dla tych co może nie słyszeli:
<center>
W najbliższą niedzielę (09.09.2007) spotykamy się przed Pałacem Branickich o godz. 19, na sesję zdjęciową z naszym pięknym pałacem w tle.</center>
Dziś byłem w Pałacu i pytałem się dokładnie o wjazd, i powiedziano mi że nie ma problemów. Jutro już wyślę do wszystkich powiadomienia. Jeśli są chętni na rozdawanie ulotek, to pewnie z wielką chęcią przygotuje taką ulotkę nasz forumowy grafik – kolega
palik, którego pracę mogliśmy podziwiać wczoraj.
A teraz czas na zdjęcia. Większość się powtarza z tymi już co były, więc to nie są wszystkie.
PS.
Oczywiście zapraszamy każdą Mazdę, bez względu na wiek i wygląd, w końcu wszystkie mają w sobie to coś ![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
(Tak jak i właściciele

).
PS. 2
nor– żebyś Ty wiedział co się działo z Twoim Xedosem
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
Teraz ma nawet silnik 2,5l