Czy Kupujecie AC na Wasze mazdy ?
1, 2
A jak tak to w jakim wariancie i jakiej firmie ? Ja skłaniam sie ku MBankowi bo jest najtaniej no i nie musze buli na raz wszystkiego.
Pozdr
rt
Pozdr
rt
- Od: 11 sie 2007, 20:17
raczej szukam rady i opinii ogolu
Przyjmę zlecenia – administracja IT – Warszawa / Poznań / Lublin – a zdalnie wszedzie. http://www.itct.com.pl
- Od: 11 sie 2007, 20:17
ziggy_powrot_gwiazdy napisał(a):raczej szukam rady i opinii ogolu
poszukaj w przeznaczonym do takich problemów dziale To&Owo
male OT. Kiedys malo nie padlem ze smiechu jak na jednym forum zobaczylem temat: "Gdzie macie ukryte centralki z alarmu"
A w temacie pelno cennych wskazowek typu "pod schowkiem", "pod kierownica". Na koncu bylo najlepsze pytanie: "A gdzie parkujecie swoje samochody?" 

a co to AC
to to co chcieli odemnie w PZU w wysokości 1500 zł rocznie za motocykl wart 8000

Waluś napisał(a):a co to AC![]()
a to nie klima?

- Od: 26 sie 2005, 07:39
- Auto: RX8 z z32se
Ja mialem w poprzednich autach w PZU, ze znizkami ojca. Nigdy nie bylo z nimi problemow.
nemi napisał(a):Tak, Uniqa.
W branzy ubezpieczen bardzo popularne jest stwierdzenie ze "Uniqa unika klientow"
Ja niestety nie moge wykupic AC bo auto ma ponad 10lat. Ale bede kombinowal zeby ubezpieczyc chociaz sprzet znajdujacy sie w nim, bo to tyle samo co wartosc samochodu.
- Od: 2 gru 2006, 20:58
- Auto: C63 AMG Kombi + Fiat Bravo Psst... + Combo
darekk86 napisał(a):a niestety nie moge wykupic AC bo auto ma ponad 10lat
A to dziwne, bo ja mam Xeda ubezpieczonego w PZU na 15000 i mimo, że auto 12-letnie, nie było problemu z AC. Już raz korzystałem z jego dobrodziejstw rok temu
- Od: 7 sty 2006, 17:42
- Auto: e46 330xd eMpowered by Jetronik, 6 Mps
U mnie podobnie, ostatnio ubezpieczalem nawet 14-letnia GE.
Jesli jest kontunuowane ubezpieczenie to wtedy nie ma problemu z wiekiem. Ale jesli pierwszy raz sie kupuje na ponad 10letnie to niestety chyba tylko w PZU i Warcie da sie. Ale wole swoj Allianz. Moze cos wymysle jeszcze. Na pewno tutaj mi wyjdzie taniej. No i bede wierny pracodawcy
hehe
- Od: 2 gru 2006, 20:58
- Auto: C63 AMG Kombi + Fiat Bravo Psst... + Combo
andreass napisał(a):A to dziwne, bo ja mam Xeda ubezpieczonego w PZU na 15000 i mimo, że auto 12-letnie, nie było problemu z AC. Już raz korzystałem z jego dobrodziejstw rok temu
ja podobnie – mój ma 11 lat i polskie towarzystwo ubezpieczeń tez nie mialo problemów
darekk86 napisał(a):nemi napisał(a):Tak, Uniqa.
W branzy ubezpieczen bardzo popularne jest stwierdzenie ze "Uniqa unika klientow"Niestety, to prawda, ale zycze Ci zebys sie nigdy o tym nie musial przekonac.
Ja niestety nie moge wykupic AC bo auto ma ponad 10lat. Ale bede kombinowal zeby ubezpieczyc chociaz sprzet znajdujacy sie w nim, bo to tyle samo co wartosc samochodu.
Ja mam wprost przeciwne doswiadczenia z uniqa. Co prawda tylko raz mialem szkode, ktora byla pokryta z mojego ac, ale firma bezproblemowo po 30 dniach wyplacila mi gotowke.
Dodatkowo w firmowym aucie, ktore tez jest ubezpieczone w uniqa kiedys korzystalem z assistanc i rowniez wszystko odbylo sie wzglednie profesjonalnie.
Ale glowny powod, dla ktorego ubezpieczam w unice, to taki, ze jest tam tanio.
- Od: 21 cze 2007, 13:43
1, 2