dunci napisał(a):a co ile wymienia sie Wtryski?
Dowiedz się ile kosztują i dojdziesz do wniosku że nie ztrzeba ich wymieniać:)
www.mazdaspeed.pl
Nie mroze takiej kwoty ( ponad 2000 szt )dunci napisał(a):a u Ciebie Jaksa ile kosztują wtryski do mojej madzi
Jasne ......dunci napisał(a):Może do Ciebie za jakiś czas przyjade jak bedzie mnie to dymienie wkurzało to wtedy zajrzysz i ocenisz swoim fachowym okiem:
Tak jest , w swojej miałem juz chyba wszystko robione , programowanie PCM,kalibracja wtrysków , czyszczenie zaworu EGR ( jest idealny ) oraz wszystkich podcisnieniowych tematów – WDS pokazuje tylko błąd prawego xenonaPawnik napisał(a):to chyba norma
Napinającej nie ma ale od dzisiaj mogę ją miec za 920 złdunci napisał(a):Czy jest jakiś zamiennik?
W ogole nie mam manuala do tej maszyny ale w Warszawie mają chłopaki w auto2000 ( chyba ) zadzwon zapytaj .....022 4242002.dunci napisał(a):masz może dane do mpv jeśli chodzi o geometrie
Tak co 120 tysiecy czyli przy rozrządzie.dunci napisał(a):czy w tych silnikach sie reguluje zawory
Szybko sie uczysz ....Riki napisał(a):Na pewno zalozyc nowa, oryginalna uszczelke pod pokrywe zaworow
Nie – w CR nie ma.dunci napisał(a):a Tych podkładek przelewowych nie musze wymienic
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości