18-19.09.2004- Ryki – plan spotu
1, 2
Żywioł nie żywioł jak już wspominałem jak się pojawię koło 15 robimy lub sam zrobię jak wam się nie będzie chciało slalom i wyścigi na 1/4 mili + ranking klubowy na 1/4 dla chętnych. Będzie to wyglądało w ten sposób każdy po trzy przejazdy i albo wyciągamy średnią albo wpiszemy najlepszy czas. No chyba że nie będzie miłośników ćwiartki.
Mazda 626 GD GT
Mazda 626 GE
Mazda Xedos 6
Mazda-Astra karawan
Mazda 626 GW td
Mazda RX-7
??
Mazda 626 GE
Mazda Xedos 6
Mazda-Astra karawan
Mazda 626 GW td
Mazda RX-7
- Od: 20 paź 2003, 09:44
- Auto: Szybkie
Krótko: lotnisko jest terenem otwartym i każdy może sobie tam wjechać; np dwóch pijanych kierowców maluchami. Ochrona była po to żeby nie wpuścić taki ludzi. Ochronę załatwiał Krzynio jego musicie gnębić. Aczkolwiek możemy się spokojnie obejść bez ochrony. Ważna sprawa żeby ze 2-3 osoby wzieły grilla no i każdy sobie kiełbaski i chlebek. Żeby potem nie było szukania jakiegoś sklepu bo koło lotniska nic nie ma. Wiem że MarciniAnia wezmą około 15 słupków a Dizzy 5-6 czyli slalom ustawicie pewnie koło 13.30-14. Bo zanim poczekacie na spóźnialski, zanim dojedziecie to potrwa.
Mazda 626 GD GT
Mazda 626 GE
Mazda Xedos 6
Mazda-Astra karawan
Mazda 626 GW td
Mazda RX-7
??
Mazda 626 GE
Mazda Xedos 6
Mazda-Astra karawan
Mazda 626 GW td
Mazda RX-7
- Od: 20 paź 2003, 09:44
- Auto: Szybkie
dizzi napisał(a):a ktoś wie jak zrobić test łosia?
Bierzesz jednego łosia, najlepiej dorosłego samca, przywiazujesz go na hol do samochodu i wciskasz do dech. Jeśli po osięgnięciu Vmax łoś będzie chciał Cie wyprzedzić to oblałeś test

Pozdrawiam,
Xionc Krzysztof :)
Moje byłe: 2 x 323BG | 2 x 323BA | 1 x Xedos6 CA | 1 x Mazda6 GG | 1 x Mazda6 GH
Xionc Krzysztof :)
Moje byłe: 2 x 323BG | 2 x 323BA | 1 x Xedos6 CA | 1 x Mazda6 GG | 1 x Mazda6 GH
i mam jeszcze taką propozycję : niech ktoś wezmie farbe w spreju to sie zaznaczy na jezdni punkty w których ustawione są słupki to pozwoli zaoszczędzać czasu na następnych spotach z ustawianiem słupków
MÓJ WARSZTACIK DOBRYCH CEN :) www.mstechnik.dbv.pl
WWW.MSTECHNIK.DBV.PL
WWW.MSTECHNIK.DBV.PL
- Od: 10 gru 2003, 17:02
- Auto: M323BG, Rover 200si 1.4l 103HP
Kruk11 napisał(a):Jak znajdę, to wezmę decybelomierz, zrobimy zawody na najgłośniejszy i najcichszy tłumik.
I z listą – nie jak ostatnio, że każdy musiał pamiętać ile ma
Możemy jeszcze stestować CarAudio
Kruk , koniecznie musisz go znaleść.
- Od: 7 kwi 2004, 19:00
- Auto: mazda 626 2,5 v6
Heh....Danio pewnie wygrasz w opcji najgłosniejszego wydechu a szczegolnie na LPG gdy spada z obrotów.....Kruk , koniecznie musisz go znaleść

Serwis Mazdy Warszawa ( specjalizacja mazda nie mylić z autoryzacją :) ) http://www.autojaksa.com.pl Piaseczno ul. Sękocinska 19 ZAPRASZAMY
OOO [cenzura].miałem zabrac TESTER......A czy może ktoś ma skonstruowane urządzenie do odczytu błędów

Serwis Mazdy Warszawa ( specjalizacja mazda nie mylić z autoryzacją :) ) http://www.autojaksa.com.pl Piaseczno ul. Sękocinska 19 ZAPRASZAMY
1, 2